Овен По своята природа Овните са доста общителни хора. Те

...
Овен По своята природа Овните са доста общителни хора. Те
Коментари Харесай

Пет зодии, които обожават самотата

Овен По своята природа Овните са много общителни хора. Те елементарно събират към себе си огромна компания от другари, стават водачи и умело построяват връзка. Всяка неверна стъпка за околните е детонация, която кара Овенa да се изолира самичък по себе си. Буквално след секунди от ослепителен, положителен и деятелен представителят на детайла огън се трансформира в уединен звяр, който въобще не се нуждае от родственици.

Овенът може единствено първият път да почувства дискомфорт. Тогава стартира да се издига високо над самотата си. Щом веднъж опита да е самичък, рядко се връща към остарелия си метод на живот.

Дева Независимият и уединен живот на Девата се изяснява с една дума - перфекционизъм. Представителите на този зодиакален знак са извънредно педантични и взискателни. Всичко към тях е тъкмо по този начин, както го желаят. Не всеки може да задоволи високите потребности на Девите. Затова постоянно им се постанова да прекарват времето си сами. Това обаче не ги плаши.

Девите по принцип съвсем постоянно работят сами. Те не се занимават с несъразмерни диалози. В положение са да се обединят единствено с тези хора, които също живеят съгласно строго създаден проект. Спонтанност, опасности и огромни компании - това не е за Девата.

Рак Под черупката на Рака се крие дете, което цени тишината и спокойствието. Раците избират да прекарват свободното си време сами със себе си. За тях е по-лесно да живеят в самотност. Това се дължи на страха да не бъдат излъгани и победени от други хора. По същата причина, те са доста деликатни към избора на сътрудник. Не всеки позволяват покрай себе си.

Водолей Всички Водолеи живеят в съвършен свят, който съществува единствено във въображението им. Те идеализират всички, които ги заобикалят. Свещено имат вяра в чистата и духовна обич. Когато такава не се появи, не смъкват розовите очила. Идеализацията се насочва към самите тях. Водолеите не се опасяват да бъдат сами със себе си. Винаги имат какво да вършат, какво да видят и къде да отидат. Този зодиакален знак може да се усеща удобно както в екип, по този начин и в усамотение. Всичко зависи от това какъв ще бъде действителният свят, идеализиран в очите на Водолея.

Козирог Да срещнете самичък Козирог е извънредно мъчно. Представителите на тази зодия непрекъснато са заобиколени от хора, имат надеждни другари и сродна душа. В същото време Козирозите не вършат безусловно нищо, с цел да си обезпечат такава отзивчива среда. Ако би трябвало сами да открият ново другарство или да завържат връзка със инцидентен човек, постоянно избират самотата. Отсъствието на хора в живота им не е покруса за тях.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР