Овен Овните са по-доволни от самия лов, отколкото от плячката,

...
Овен Овните са по-доволни от самия лов, отколкото от плячката,
Коментари Харесай

Как изневеряват зодиакалните знаци

Овен
Овните са по-доволни от самия лов, в сравнение с от плячката, тъй че непрестанно жадуват за чувствата, които участват в първия стадий на сантиментална връзка.

Телец
Телецът е захласнат от контрола и когато сътрудникът им стартира опитите си да се утвърди, те стартират да търсят някой, който ще им бъде по-лесно да манипулират.

Близнаци
За Близнаците е доста елементарно да скучаят и по тази причина, вместо да се пробват да съживят това, което към този момент имат, те стартират да търсят остарели усеща някъде извън.

Рак
Липсата на доверие на Рака към себе си го кара да работи въз основа на действителна или измислена невярност на колегата на правилото „ И аз мога да направя това в отговор на твоята невярност “.

Лъв
Лъвовете обичат, когато някой ласкае егото им, както и да притеглят вниманието на някой нов обект. Това единствено ускорява вярата им в това какъв брой мечтани са те. В никакъв случай не биха желали да имат някаква конкуренция.

 Интересни обстоятелства за изневярата Интересни обстоятелства за изневярата
Изневярата е разбиране, което постоянно е обвързвано със комплицирани взаимоотношения, неналичия, даже до разлъка... Дали прочувствена или физическа, изн...
Дева
Девата просто не може да се помири с обстоятелството, че никой не е идеален. Тя самата се впуска в безкрайното си търсене на съвършенство, смятайки,че идващият сътрудник ще бъде в действителност съвършен. 

Везни
Везните обичат да флиртуват и не могат да спрат в точния момент, в случай че флиртът стигне прекомерно надалеч и докара до машинация.

Скорпион
 7 аргументи за какво ти си отговорна, че той ти кръшка 7 аргументи за какво ти си отговорна, че той ти кръшка
Изневярата напълно не е непозната за човешките връзки. Измяната се случва по ред условия, като доста постоянно за нея виновност имат и двама...
В по-голямата си част изневярата на Скорпиона е предизвикана от възприятие на злоба, ревнивост и предпочитание за възмездие. Чувства, изцяло типични за зодиакалния знак.

Стрелец
Проблемът с изневярата поражда в Стрелеца поради навика им да отиват  твърде надалеч и неспособността им да кажат „ не “.

Козирог
Козирогът рядко изневерява, само че в случай че това се случи, то е единствено тъй като изпитва голямо отчаяние от актуалната връзка, а измамата е метод за облекчение на напрежението.

 Зодиите, които най-често изневеряват Зодиите, които най-често изневеряват
Близнаци Близнаците държат шампионата по флирт измежду зодиите. Те са една от най-общителните зодии. Те обичат да са постоянно в компаният...
Водолей
Водолеите са привлечени от всичко ново. Това важи и за любовта, която ги кара да изневеряват на половинката си.

Риби
Рибите изневеряват на половинките си, тъй като прекомерно реагират на протичащото се в връзките им. Струва им се, че любовта на някой различен е в положение да запълни празнотата, която съществува, съгласно тях. 
Каквато и да е повода за изневярата, тя не прави чест на никой от двамата. Редно е връзката да е завършила, с цел да се насочите към нов обект.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР