Овен От гледна точка на личните отношения този ден е

...
Овен От гледна точка на личните отношения този ден е
Коментари Харесай

Хороскоп за неделя, 24 декември 2023 г.

Овен
От позиция на персоналните връзки този ден е доста комплициран. За доста от представителите на знака той ще бъде обвързван с мъчителни разочарования, и допустимо дори със съществени прочувствени контузии. Отношенията, които до напълно не от дълго време са изглеждали постоянни и предсказуеми, може да донесат забавни и неприятни сърпрайзи, при което Овните напълно ясно ще си дадат сметка, че събитията на този ден са единствено върха на айсберга. Трябва да запазите олимпийско успокоение, тъй като без него ще Ви бъде доста мъчно вярно да реагирате на ставащото. Ще се наложи освен да взимате комплицирани решения, само че и да ги реализирате в живота. Стегнете се!
Телец
Ще намерите непредвидени съдружници, които в точния момент ще Ви се притекат на помощ и ще оказват помощ да постигнете обилни триумфи. Не е наложително да се трудите с пот на челото. Достатъчно е на време да давате инструкции и да следите за своевременното им осъществяване. Може да се стигне до обилни промени във значими за Вас връзки, само че просто би трябвало много ясно и мощно да заявите своите стремежи. Решителността и настойчивостта освен Ви украсяват, само че и Ви оказват помощ да постигнете триумф във всяка активност. Няма да са доста хората, искащи да поспорят с Вас през днешния ден, или да Ви подхвурлят някакво предизвикателство.

Близнаци
Близнаците –жени през днешния ден цъфтят и ухаят! Положението на звездите и планените е такова, че ще благоприятства разцъфтяването им като роза след дъжд. Близнаците- мъже ще излъчват несравним сексапил и ще притеглят представителките на противоположния пол. В умели ръце подобен сексапил може да бъде извънредно унищожителен!

Рак
Не бързайте да споделяте своите триумфи и достигнати истини с домочадието. Трудът Ви освен няма да бъде оценен и може и да Ви се надсмеят. Днес за това, което Ви е забавно, може да говорите с който си желаете, единствено не с член на Вашето семейство.

Лъв
Кратка среща с не доста прелестен човек през днешния ден сутринта ще Ви помогне по новому и с признателност да погледнете на това, по какъв начин се подрежда Вашия живот. Наблюдението на слабостите на другите ще Ви помогне да се убедите, какъв брой сте мощни. Тази мощ е належащо да се употребява, с цел да можете и в най-взривоопасните обстановки да решавате нещата с мир. Вашата дипломатичност ще потвърди своята изгода, когато започнете да анализирате, какво сте съумели да постигнете. Протегнете ръка за помощ на хора, които под гнева крият своята уязвимост.

Дева
Най-добрият Ви другар през днешния ден ще се окаже и най-хубав асистент при решение на любовните проблеми. Той ще Ви посъветва, ще Ви изслуша, и дори е изцяло допустимо, по някакъвв метод да се опита да покаже на обекта на Вашите въздишки, възприятията Ви. Ако намирате последното за несвоевременно, най-добре ще бъде незабавно да прдупредите приятеля за това. За всеки случай...

Везни
Не си заслужава през днешния ден да вкарвате негативни страсти в фамилните и сантименталните връзки, и по тази причина по всякакъв начин се старайте да ги избягвате. Може да зародят нови хрумвания за повишение на деловата интензивност, свързани със взаимни финансови предприятия, както и свързани с изкуството.

Скорпион
Достатъчно! Накрая към този момент е пристигнало време, да се освободите от всички тези рискови усеща, с които се е наложило да се сблъскате. Опитайте се да се справите с тях, и дори си позволете и малко развлечения. Вероятно към този момент от самата мисъл, че ще се отпуснете и ще престанете да се безпокоите и ще се почувствате по-добре, към този момент в действителност ще сте добре. Но в случай че желаете да си повдигнете настроението, планирайте да прекарате известно време с обичания човек.

Стрелец
Днес на Вашия обичан човек ще се коства, че неговия свят е рухнал и нищо и в никакъв случай към този момент няма да бъде по този начин, както е било преди. Постарайте се да го успокоите, а и да го убедите, че до момента в който сте до него, нищо неприятно няма да му се случи. Може да не звучи изключително разумно, само че му е нужно.

Козирог
Козирозите са подготвени да опитат щастието си на ново занятие, а днешният ден е доста подобаващ за правене на първи крачки в определеното направление. Наистина. Ще се наложи да се работи много твърдо, а това напълно няма да се хареса на всички. Денят може да бъде обвързван с преустановяване на отдавнашни връзки, които не сте ценили кой знае какъв брой, въпреки че сте извлекли от тях оптималната изгода. Денят е доста подобаващ за огромни придобивки, а и финансовото Ви положение разрешава да вършиме покупки, без да прибягвате до помощта на другари или кредитори. Вечерта е допустимо да почувствате изтощеност и неразположение.

Водолей
Крайно време би трябвало да се вгледате в някои остарели и ненужни навици, които към момента имате. И какво възнамерявате да вършиме? И за какво вършиме всичко това? Защо не се опитате да извършите? Не се осъждайте, тъй като не можете да се преродите за една нощ. Привичките се трансформират с времето, а и доста постоянно ни подаряват с чувство за излъган комфорт. Но това не е съображение, да не се пробвате да се измененията...

Риби
Ще се появи опция да сключите няколко преференциални, само че за жалост взаимно изключващи се покупко-продажби. Изберете тази, която Ви се коства по-надеждна: не би трябвало да рискувате без особена потребност. Денят не е неприятен за започване на лична работа или инвестиция в бизнес, в които ще бъдете дружно с родственици и другари. Неочаквано ще се появи опция да уредите някогашен фамилни спорове. В персоналната сфера ще успявате да намерите доста истински и изключитено ефикасни решения. У близките това ще предизивика учудване и удивление от Вашите качества.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР