Овен (От 21 март до 19 април) Вашият живот никога

...
Овен (От 21 март до 19 април) Вашият живот никога
Коментари Харесай

Какво мислят за смъртта различните ЗОДИИ

Овен
(От 21 март до 19 април)
Вашият живот в никакъв случай не престава да бъде забавен, само че в това време, спокоен. Прекарвате дните си в четене на заплитащи се романи, изследвайки странни страници на Уикипедия и споделяйки изобилието от знания с другари и семейство, които са също толкоз заинтригувани, колкото сте вие. В работата си сте уверени, че помагате на хората. Животът ви най-сетне има смисъл.
Телец
(От 20 април до 21 май)
Вие сте най-вдъхновени от вашия личен профил в обществените мрежи. Всъщност всякога, когато имате потребност от малко разведряване, можете да преглеждате назад постовете, които сте създали през последните няколко месеца, и да се почувствате насърчени, че сте съумели да работите за реализиране на цели, пътувате, прекарвате времето си с обичаните хора, които се обличат добре. Имате дребна, само че доста близка група другари и семейство, с които прекарвате по-голямата част от времето си. Вие сте в положение да определите какви цели желаете да постигнете и да стратегизирате по какъв начин ще ги постигнете. Вие сте наясно с вашите креативен занимания и сте твърдо решени да посветите живота си на това, което в действителност обичате. Вие се възхищавате от всички тези, които ви познават, а хората, които обичате най-вече, са до вас и са ви правилни.
Близнаци
(От 22 май до 21 юни)
Животът ви се върти към две неща: вашите креативен пристрастености и най-хубавите ви другари. Ако (и когато) сте в една връзка, вие сте занимателен и безпределно безвъзмезден сътрудник. Вашите дни стартират с това, че прекарвате няколко часа без изпитание, с цел да създадете каквото и да било работа, а графикът ви е изпълнен с обяд и срещи с другари. Чувствате се заобиколен от общественост, която ви обича и поддържа, а вие знаете, че можете да се доверите на хората, които са най-близо до вас. Получавате задоволство от живота си, като знаете, че живеете до цялостния си капацитет и изпитвате колкото се може повече обич в живота си.
Рак
(22 юни до 22 юли)
След малко време на търсене, вие намирате вашата мечтана къща, която е съвсем знамение, на цена навръх размера на парите, които би трябвало да похарчите. Вие се придвижвате с душата си, а евентуално и с вашите домашни любимци. Вие сте считан за един от най-големите новатори в определената от вас област на работа, само че не е нужно да прекарвате цялото работно време денем и нощта. Вие сте някой, който има много еластичен график и имате задоволително време да пиете вино с обичания и да вечеряте със фамилията си. Преди всичко сте сигурни за вашето място в света и цялото ви безпокойствие към " какво, в случай че " се е разпаднало. Вие познавате пътя си и сте щастливи да работите върху него всекидневно. Вие също сте доста известни в Instagram.
Лъв
(23 юли до 22 август)
Най-накрая се чувствате удобно с това, което търсите и което вършиме с живота си. След всичките тези години напъните ви да изглеждате и да почувствате най-хубавото най-сетне са почнали да се изплащат. Чувствате се по-млад от всеки път и тази сила се отразява в това, какъв брой доста хора се интересуват от вас. Чувствате се уверени, че хората, които обичате, са се погрижили и че ще сте там за тях, без значение какво. Вие сте построили един живот, който сте щастливи да покажете.
Дева
(От 23 до 22 септември)
Вашите старания за възстановяване и сливане на една по-силна общественост най-сетне демонстрират резултати. В същото време вашите загрижени и параноидни мисли са престанали да съществуват и вие единствено можете в действителност да приписвате това на обстоятелството, че в този момент най-сетне живеете в истината си. Вие сте обичан член на вашето семейство, работно място и група другари, и когато давате на тези хора вашите препоръки, те ги одобряват на драго сърце. Вие сте занимателни и се гордеете, че ще покажете своята дръзка страна, само че вие също сте горди с това какъв брой сте израснали през целия си живот. Преди всичко знаете, че сте от изгода за хората към вас и нищо не ви кара да се чувствате по-доволни.
Везни
(От 23 до 22 октомври)
Вашите триумфи, хубост и духовна връзка са завистта на всички към вас. Въпреки че сте впечатляващи, хората са по-вдъхновени от вас, в сравнение с са ревностни и оскърбителни. Живеете в блажена фантазия, заобиколени от вашите съблазнителни сътрудници, радостни най-хубави другари и обилни ястия. Вече не се интересувате от дребни, незначими стресови фактори и се съсредоточавате върху това по какъв начин можете да се възползвате оптимално от всяка част от живота си. Получавате доста пари, с цел да извършите нещо, на което сте доста естествено надарени, и вие работите по ваша автобиография сега. Редовно се спирате по улиците и хората се питат дали сте модел или не.
Скорпион
(От 23 октомври до 22 ноември)
Вашите сантиментални сътрудници са по-обсебени от вас, в сравнение с вие сте, приятелите, които имате, са правилни дотам, че те ще умрат за вас, а с чистата мощ на мозъка си вие сте в положение да нанесете болежка върху враговете си, тъй че те могат да се разкаят. Прекарвате дните си, причинявайки боязън на по-ниските, планирате идната си почивка / пътешестване до бара и работите неуморно към цел, в която вие (може би неразумно) вярвате.
Стрелец
(23 ноември - 21 декември)
Живеете в усамотен дом, в който има стени, облицовани с книги по забавни тематики, и съвсем постоянно се забавлявате с сантиментални сътрудници, с невероятното си готвене и изсъхнало, саркастично възприятие за комизъм. Когато сте подготвени да се установите в моногамията, вашият дух се появява и вие се безпокоите. Вие се считате за водач във вашата област и вие сте индивидът, към който се обръщат хората за съвет, просветление или мъдрост. Прекарвате дните си в пътешестване, разходки, изследване и среща с нови хора, само че същинската наслада от живота ви идва от превозване на време със фамилията и приятелите, които обичате най-вече.
Козирог
(22 декември до 20 януари)
Това е с невижданата ви заостреност и мъдрост, че можете да разрешите спорове, да преследвате неповторими планове и да намерите своя съвършен сантиментален сътрудник. Вие сте признателни на това, което сте претърпяли до този миг. Живеете в спокоен град. Повечето от дните ви обаче се въртят към безшумно свързване с колегата ви, вечери с приятелите ви и нареждане на най-невероятните ви отзиви. Вие инвестирате в качествени кожени дрехи и консумирате биологична храна от локалния пазар на фермери.
Водолей
(От 21 януари до 18 февруари)
Вие сте в основата на нова компания, която е на задача да промени човешкото схващане, като в това време се обръща задоволително на облага, с цел да се подсигурява, че отговаряте на вашите лични стандарти. Вие сте заобиколени от ексцентрични рекламни послания, които тласкат границите на вашите лични умения и сте се научили да превръщате фантазиите си в действителност. Вашият сътрудник е еднообразно упорит и не ви е грижа, в случай че сте в къщи за вечеря в точния момент и безшумно инвестирате в най-новия план на Никола Тесла.
Риби
(19 февруари до 20 март)
Вашият бизнес като самостоятелен съветник по изкуство / здраве / писане най-сетне излиза. Новата ви книга е написана за две нощи и вие сте горди, че най-сетне сте съумели да качите типа на позицията, която заслужавате на работа. Вкъщи най-сетне намерихте сродната си душа си и вашите взаимоотношения са по-вълнуващи, вдъхновяващи, предизвикателни и красиви, каквито в миналото сте си представяли. Чувствате се въодушевени да създавате постоянно, само че към момента не е нужно да се зарадвате, с цел да извършите шедьовър към този момент. Вие сте посветили живота си в някаква опция да помагате на другите и да давате своята сила на по-голямото положително. Чувствате, че стартирате да въплъщавате силата на по-голяма мощ. Имате доста готини татуировки.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР