Овен Оптимистичното ви настроение, съчетано с обаятелната ви личност ще

...
Овен Оптимистичното ви настроение, съчетано с обаятелната ви личност ще
Коментари Харесай

Вашият хороскоп за днес, 10.02.2018 г.


Овен

Оптимистичното ви въодушевление, съчетано с обаятелната ви персона ще направи деня ви паметен. Обичате да се забавлявате и доста добре знаете по какъв начин. Не забравяйте за стихотворец ангажимент, с цел да не нараните обичан човек.

Телец

Днес се отдайте на страстите и позитивните усеща, които бликат от вашата душа. Посветете огромна част от времето си на обичаните хора. Поглезете сетивата си с обичана храна.

Близнаци

Днес отделете време единствено за себе си. За малко спрете да мислите за финансите и материалното, и се насладете на нещо, което ви доставя наслаждение и ви носи мир и естетика.

Рак

Днес е време за приятелите, само че освен за тях, а и за най-близките ви. Ако от дълго време се стремите към даден човек и имате усеща към него, сега е уместно да му ги разкриете. Не бъдете прекомерно доверчиви.

Лъв

Днес ще се чудите по какъв начин да разрешите остарели проблеми, които дълго време са мъчили съзнанието ви. Като си починете решението единствено ще пристигна и терзанията ви ще свършат. От прекомерното мисли не бъдете разсеяни, с цел да не ви излъгват, заради моментната ви недосетливост.

Дева

Денят ви ще бъде изпълнен с вълнуващи моменти и приятни страсти. Най-добрият и сигурен метод това да се случи е да не си останете у дома. Сега е момента да съберете с околните си и да си споделите, каквото ви е на душата.

Везни

Днес бъдете малко по-разпуснати. През седмицата сте поели доста негативна сила от работата, само че не трябва да е по този начин, ето за какво ще се стремите да се заредите с позитивни страсти. Бъдете дейни в това отношение. Не подценявайте околните си и не се затваряйте в себе си.

Скорпион

Стремете се през днешния ден да се освободите от напрежението, което ви е тормозило през цялата седмица. Може да го извършите като предприемете странствуване на обичано място, при обичани хора, да се отдадете на вашето занимание или просто да помързелувате.

Стрелец

Днес не се поддавайте на страсти, бъдете по-уравновесени и ще си спестите главоболията. Не пропускайте да отделите част от времето си на най-близките. Отдайте се на спорт, ще ви се отрази ободряващо.

Козирог

Днес отделете повече време за отдих. За да го извършите пълноценно ще би трябвало да планирате доста добре досадните задължения, които ви се постанова да вършите. След всичко това релаксирайте и обърнете внимание на хората към вас.

Водолей

През този ден сте задоволени от свършеното през седмицата, по тази причина се отдайте на отмора. Отдава ви се опция за пътешестване, ето за какво не се чудете, а напряко си хванете пътя. Заслужили сте си го. Изобщо не се скъпете да отделяте внимание на себе си. Бъдете физически дейни.

Риби

Днес направете нещо друго, с цел да разчупите сивото всекидневие. Отдайте се на сантиментални страсти с половинката, което ще ви повдигне настроените за дни напред. Нуждаете се от повече позитивни прекарвания. Отделете време и за спорт, ще ви се отрази ободряващо.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР