Овен - Октомври може да бъде важен месец за вашите

...
Овен - Октомври може да бъде важен месец за вашите
Коментари Харесай

Хороскоп за октомври за зодиите овен - дева

Овен - Октомври може да бъде значим месец за вашите цели в кариерата, въпреки че първо ще би трябвало да подредите някои на практика каузи. Хороскопът ви демонстрира прелестен интервал за каузи, които изискват отговорност и дисциплинираност. Ще бъдете въодушевени от личните си хрумвания. Може да срещнете завистливи погледи на сътрудници и злословия, само че няма да ви пука, тъй като задачата е ясна - реализирането на нови планове и материално благоденствие. Добре е да не се разсейвате от всичко, което е излишно и да се пречиствате от отрицателната сила.

Има доста способи да привлечете шанса на своя страна, по тази причина ги използвайте в живота си. Полезно е да планирате всичко до най-малки детайлности. Обърнете се към вътрешния си глас, с цел да не извършите неточност и да не станете подвластни от личните си комплекси. Възможно е остарели другари или някогашни обичани да се върнат още веднъж при вас. Но тук би трябвало да се вслушате в интуицията.

Намирането на баланс сред предоставяне и приемане е доста значимо този месец, само че е допустимо огромно излекуване, в случай че можете да намерите сили в сърцето си, с цел да простите комуто е нужно. Трудните квадратури на Венера с Плутон и Уран, на 2-ри и 12-и могат да доведат до някои неприятности във вашето партньорство, с причини евентуално поради пари или злоба, а може би и ревнивост. Ще би трябвало да разрешите споровете, да създадете уют в дома. Приемете всичко като следващото тестване на ориста. Ако останете спокойни, можете да намерите своя път през лабиринта назад към прошката и хармонията, изключително на 15 октомври, когато Меркурий е в съразмерен аспект с Нептун и ви оказва помощ да кажете и да извършите верните неща.

Около 21 октомври, когато Венера влиза в тригон с Нептун, може да изживеете магически фентъзи романс и тогава ще имате доста аргументи още веднъж да се усмихнете. Мнозина ги чака прелестно запознаване с сантиментален привкус.

Трябва да сте повече на чист въздух, да ходите и да се занимавате с дейни спортове. Не са изключени проблемите със съня, които могат да се преборят с национални лечебни средства.

Телец – Не се тормозете – октомври ще е сполучлив и потребен месец. Във финансово отношение към момента има предпоставки за смяна на всичко към по-добро. Трябва да сте по-открити и упорити, с цел да можете по-добре да изпълнявате отговорностите си. Упоритостта може да бъде потребна в работата, с нея можете да се справите с доста сложни задания. Прекалената интензивност обаче може да докара до малко стрес. На тази основа могат да зародят спорове, както с сътрудниците, по този начин и с бизнес сътрудниците. Не се изключват проблеми в връзките с шефа ви.

По-добре е да насочите енергийния си поток към креативен планове. През месеца има отлични условия за намиране на нова работа или за започване на бизнес. Със сигурност има такива, които ще ви поддържат в начинанията ви. Добре ще е да се запишете на масажни и козметични процедури.

Семейните Телци ще имат доста проблеми и терзания. Ако не се справите с тези проблеми в този момент, те могат да се влачат още дълго време. Подредете персоналния си живот. Отделете повече време на половинката си. Е, в случай че просто сте изтощени един от различен, тогава можете краткотрайно да се разделите на разнообразни направления. На 12-13 октомври Венера се опълчва на Уран, като ви въодушевява и дава концепция по какъв начин да получите най-хубавото от двата свята - любовта и независимостта.

Влюбете се в себе си, след това в живота и едвам по-късно - в този, който желаете. Много Телци ще почувстват, че пътят ги притегля. Честно казано, не трябва да се спирате и да се борите със себе си. В последна сметка е добре да се вслушате в желанията си, да поискате няколко свободни дни на работното място и да се отправите с кола на някъде. Така че, когато почувствате усета на живота, ще можете още веднъж да се върнете към тези неща, които преди този момент освен не ви носеха наслаждение, само че и изцяло ви потиснаха. Изморени сте не толкоз от каузи, колкото от обстоятелството, че душата ви се блъска като птица в клетка.

Близнаци - Със Слънцето във Везни идва удобен интервал за вас. Октомври може да донесе дребни промени в живота на Близнаците, което ще бъде подмятания за по-важни промени в бъдеще. Този месец е изпълнен с креативна сила, хрумвания, проекти и планове. Чудесен месец да се организирате и да се концентрирайте върху своята продуктивност. Ще бъдете по-креативни и това несъмнено демонстрира качеството ви на работа.

Вие сте извънредно прочувствени през този есенен месец, само че можете да употребявате тези усеща и сили за положително. Реалността не е толкоз неприятна, колкото си мислите. Финансите ще останат постоянни. На 7-мо число, когато Меркурий се опълчи на Уран, може да имате проблясък или да се появи новаторска концепция.

Транзитирането на няколко планети в шестия ви дом демонстрира, че месец октомври ще донесе позитивни промени в работната среда. Неминуемо ще има и доста сложни дни, през които просто би трябвало да преминете, с цел да се върнете вкъщи и да се отпуснете. За благополучие ще имате задоволително сила за всичко. Бързо ще завършите дилемите си и като цяло ще можете да намерите решение на проблемите.

Влизането на Марс в петия ви дом след 4-ти ви подканва да поемете самодейността в сантиментален проект. Избягвайте сантиментални връзки на служебното си място. Ще имате други благоприятни условия. Твърде доста събития могат да се случат в живота ви. А към 12 октомври, бихте предпочели просто да прекарате времето си сами, защото Венера се опълчва на Уран и може да зародят проблеми в връзките. Трябва да се поставяте на мястото на други хора по-често, с цел да можете по-добре да разберете техните потребности и да станете по-добри в общуването, което ще помогне за подсилване на доста връзки. Силите ви ще бъдат ориентирани към търсенето на баланс и естетика във всички сфери на живота. Личният живот дава обещание да бъде релаксиращ и сполучлив. Има опция за нови запознанства. Ако тези хора дават отговор на вашите стандарти, месецът ще бъде доста благополучен.

Рак - Октомври се проектира като позитивен интервал за вас. Засилена креативност, новаторски хрумвания, пробуждане на естествените гении и тяхното приложение в разнообразни планове, което ще увеличи вашето самочувствие и професионален имидж. Финансовото състояние резервира непоклатимост. Старайте се да се концентрирайте върху работата, тъй като елементарно ще се разсейвате. Преминавате през натоварен развой на вътрешна работа, стимулиран от наличието на Северния възел в знака Рак.

Примирете се, че не можете да контролирате всичко. Важно е да се заобикаля прекомерната работа, поемането на отговорностите на другите и да се дават препоръки, които не са поискани.

През първата половина на месеца общуването ще бъде по-лесно и занимателно. Можете да намерите общ език с всеки човек. Личните връзки в този миг ще бъдат занимателни и изпълнени с оптимизъм. Връзките със остарели другари може да се възстановят. Общуването ще ви носи особено чувство за наслада и самопризнание. Ще прекарате повече време отвън дома. През втората половина на месеца всичко ще се промени. Ще търсите повече тишина, успокоение и усамотение като цяло. Това ще бъде отрезвяващ интервал спрямо първата половина на месеца. Отпуснете се и имайте повече убеденост в себе си, не се оставяйте други да ви разколебават и уязвяват самочувствието и сигурността ви.

Месецът ще бъде богат на разнообразни събития. Повечето от тях ще бъдат приятни и сполучливи. Това е интервалът, в който можете просто да се насладите на спокойствието и да се отпуснете малко. От друга страна, Меркурий, Венера и Слънцето ще влязат в петия ви дом (на 03, 08 и 23/10), място, където ще се организира и Новолунието в Скорпион на 28.10. Важни тематики в живота ви ще станат децата и любовта. Някои ще се замислят за основаване на поколение, други към този момент може да са застигнати от радостната вест.

Ще имате потребност да обедините фамилията си, да укрепите фамилните връзки. Ще се стремите към сигурност. Особено удобно е за свободните представители на знака, някои от които ще получат разнообразни оферти от сантиментален темперамент. С Венера в Скорпион любовта може да провокира мощни страсти и усеща. Сексуалното предпочитание нараства няколко пъти, без значение от възрастта ви, изпълнено е с фантазии и мечти по тематиката.

Лъв - Октомври дава обещание да бъде доста насърчителен и деен месец. В живота на мнозина Юпитер отваря нови хоризонти и съдействия, контракти за сключване и доста забавни съглашения. Аспектите на Слънцето с Юпитер ще поддържат най-съкровените ви стремежи и по този начин ще можете да се насладите на интервал, цялостен с капацитет. Ще ви се дават нови благоприятни условия или ще можете да положите първия камък на триумфа за бъдещето.

В началото на месеца всичко ще върви безпрепятствено и устойчиво. Постиженията идват елементарно, а общуването с сътрудниците няма да сътвори проблеми. Вашите желания ще донесат положителни резултати. Възможно е да има някои проблеми с концентрацията. Наистина сте стимулирани да надраснете рестриктивните мерки си и да покажете на какво сте способни.

Балансът сред работата и живота е главен проблем през този месец, само че знаците са положителни, ще можете да намерите естетика по тези и други сложни въпроси. Въпреки че ще има възходи и падения през този интервал, ще бъдете доста мощни и уверени в себе си. Душата ви ще е непреклонна към всяка обстановка, даже рискова. Това е страховит интервал, с цел да покажете на всички своята креативност и да извлечете оптималната изгода от звездите. Можете да постигнете повече от всеки път.

През първата половина на октомври очаквайте голям брой събития. Вашата харизма и сексапил ще бъдат изключително засилени и ще ви оказват помощ да постигнете желанията си, би трябвало да ги употребявате по-често. Втората половина на октомври ще внесе малко тъмни облаци в живота ви. Това обаче ще се отнася единствено до метода ви на мислене - по какъв начин ще възприемете този живот. Конфликти по време на работа са вероятни, тъй че ще се нуждаете от доста самообладание, такт и дипломация, с цел да не влошите ситуацията.

Ще имате малко по-високи упования в любовта. Небето е благосклонно и за самотните сърца. Излизайте и си създавайте нови другари, само че на първо място най-малко доникъде на месеца, тъй като по-късно ще бъде по-трудно да получите това, което желаете.

Дева - През октомври Девите желаят да бъдат самостоятелни и свободни, да направлявате сами радикалните промени в живота си. Ще бъдете отворени към света. Марс ще усили самочувствието ви и ще ви насърчи да продължите пътя си към триумфа.

Ще бъдете много безапелационни в речта си. По това време не би трябвало да слушате доста мнението на другите, тъй като то може да бъде неправилно. Някои промени могат да ви дестабилизират. Не се тормозете, няма нищо съществено. За някои източникът на доходи ще се промени. Ще имате доста сила разполагаем и ще се чувствате като цяло чудесно.

Ще научите доста за себе си и хората към вас. Първата половина на месеца ще бъде спокойна и ще можете да се концентрирате върху работа или учене. Животът ще бъде елементарен и бързо можете да намерите решение на всички проблеми. Ще има благоприятни условия за създаване на връзки с всеки човек или за възкресяване на контактите с другари от предишното.

През втората половина на октомври можете да се концентрирайте доста върху себе си и мислите си. Интензивно ще мислите и ще търсите решения на вашите проблеми. Често можете да се съсредоточавате върху минали събития, да мислите за вашите думи и дефекти. Октомври е доста значим месец за личностния напредък. Просто би трябвало да помислите и да извършите равносметка, с цел да продължите напред.

През този месец някои от вашите гледни точки към живота могат да се трансформират фрапантно. Можете да преживеете доста позитивен интервал в любовта. Ако имате човек, който е създавал компликации в предишното, в този момент има възможност да съумеете да разрешите всяка обстановка и да намерите отлична естетика. Ако сте самотни и желаете да се влюбите още веднъж, тогава първата половина на месеца може да ви предложи забавни благоприятни условия във връзка с приключенията и флирта.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР