Овен Очертава се един благоприятен ден за работа, а също

...
Овен Очертава се един благоприятен ден за работа, а също
Коментари Харесай

Хороскоп за петък, 20 октомври 2023 г.

Овен
Очертава се един удобен ден за работа, а също и за всевъзможни непредвидени решения в региона на работата. На съвещанията през този ден може да оферирате най- ексцентричните и странни хрумвания. Шанса, те да бъдат възприети чудесно, е доста огромен. В бъдеще всички ще се вслушват във Вашето мнение при решение на задания от сходен жанр. Деловите срещи ще преминат прелестно, а за сантименталните вероятността за схващане е огромна, само че надали ще Ви остане време.
Телец
Ден, в който съществено би трябвало да се замислите, до какъв брой съществени са тези връзки, които сте привикнали да цените толкоз доста. Откриващите се вероятности наподобяват изумително примамливи и мъчно устоявате на съблазъна да поемете по нов път, като откриете чиста страница с живота си. Главното, което в този миг чакат от Вас звездите е, убеденост св себе си. Правейки извод, отхвърлете подозренията и престанете да се оглеждате обратно, тъй като подозренията няма да доведат до нищо хубаво. В деловите връзки се подгответе за упоритост, граничеща с настъпателност, а в персоналните следва да покажете безгранична миролюбивост.

Близнаци
Взаимното разположение на звездите и Луната ще доведат до това, че рибките в аквариума и папагалчето от клетката, ще изпитват остра потребност от Вашата настойчивост и грижа. По тази причина е най-добре да оставите отдалеченото и да отделите част от драгоценното си време на тези дребни животинки и настроението Ви ще се усъвършенства, и времето ще прекарате потребно.

Рак
Нека този ден остане във Вашата памет за дълго, дори и да е напълно елементарен и по нищо да не се разграничава от хилядите сходни. Някога времената, които в този момент Ви се костват сиви и рутинни, и Вие, и Вашия човек ще си ги спомняте с наслада и малко носталгия.

Лъв
Днешният ден е подобаващ за самовглъбяване в своя вътрешен свят и за търсене на отговори вътре в себе си. Ще бъдете настроени хармонично и подготвени да помогнете на околните хора. В връзките с деловите сътрудници може да се стигне до преобразувания, нужни за по- нататъшното съдействие. Ако употребявате някакви лекарства, през целия ден избягвайте използването на спиртни питиета. Бъдете деликатни и не се самозалъгвайте.

Дева
Само с помощта на рядката си въздържаност и също толкоз неповторимия самоконтрол, релативно умерено се справяте с неприятностите, които като че ли Ви засипват. Трябва да продължите придвижването напред, дори и в случай че по пътя Ви зародят загради и компликации. Днес звездите Ви ревизират за издръжливист и надеждност, и се постарайте, да докажете, че сте почтени. Ще се наложи освен да решавате личните си проблеми, само че и да подкрепяте околните си. През днешния ден ще бъдете по-внимателни слушатели и ненадминати съветници. Благодарение на своето умеене да разбирате хората и да им съчувствате, ще извършите деня по-лек и прелестен за тези, които са Ви скъпи.

Везни
Денят ще бъде много под напрежение. Ще се равалят връзките Ви с деловите сътрудници и ще се наложи да търсите нови, защото по никакъв метод няма да можете да отложите реализацията на набелязаните проекти. Преговорите ще върват мъчно и надали ще имате опция да държите на своето. Възможни са финансови компликации. В същото време прочувственият декор на знака е постоянен, и представителите му ще запазят положителното си въодушевление и оптимизъм. Увереността в личните сили освен ще Ви помогне да преодолеете компликациите, само че и да се „ обзаведете ” с нови запознанства. Не форсирайте развиването на събитията, а проявявайте самодейност единствено когато това е фактически належащо.

Скорпион
Никой не обича да страда, само че от време на време всички страдат. И дори може да се окаже потребно. Например, в случай че знаете, че би трябвало да пострадате за своето изкуство, краиера, връзки, и се окаже, че все пак заслужавате да го извършите, връзките в действителност значат доста за Вас. Знаенето на този факт може да усили Вашата целенасоченост и очевидно да усили вероятността, да получите мечтаното.

Стрелец
През целия ден ще бъдете привлечени от някаква загадъчност. От сутринта ще се стремите да не стават дейностите Ви обществено притежание. Не че няма да имате предпочитание да споделите с другари, само че няма да започнете да разгласявате концепциите си за всичко и пред всички. През втората половина на деня ще Ви се прииска, да скриете от страничните хора своите усеща, усещания, благосклонности и прекарвания. Не е изключена загадка любовна среща, или присъединяване във финансова спекулация.

Козирог
На Вашия обичан човек през днешния ден няма да му се желае, да оставате за дълго на саме, та по тази причина ще се пробва да Ви заведе на посетители при общи или негови познати. Може да има и други разновидности: спектакъл, музей, кино... Отнесете се към това с схващане.

Водолей
Водолеите са с нараснала нервност, и постоянно излизат отвън себе си поради неимоверни дреболии. Вместо да се концентрирайте върху фактически значимото, преживявате зарад битови неразбории, вършиме от мухата слон и устройвате цунами в чаша вода. Днес е изцяло по силите Ви да видите всички неприятности през този ден в смешна светлина, трансформирайки ги в мотив за смешки и усмивки. Вероятни са незапланувани визити, при което неканените посетители може да изискат да поостанат по-за дълго. Освен това е допустимо и приемане на предложения, от които ще бъде мъчно да се откажете.

Риби
Сметките Ви за попълване на бюджета в близко време са неоправдани. Ориентирайте се по мнението на остарели другари, в случай че не се доверявате на своята вътрешен глас. Хубав ден за стабилизиране на връзките с обичания, само че още по-добре ще бъде, в случай че го посветите на себе си, и единствено на себ си... Не си заслужава да обръщате внимание на скептиците и песимистите, които се пробват да основат проблем и на чисто и умерено място! Вечерта се постарайте да се освободите от нервното напрежение и да си отпочинете както би трябвало. Неприятен сърпрайз може да Ви бъде поднесен от познати от различен град.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР