Овен Обвиняват децатаЖени: “Иване, къде си ми сложил боксовите ръкавици?

...
Овен Обвиняват децатаЖени: “Иване, къде си ми сложил боксовите ръкавици?
Коментари Харесай

Как зодиите търсят загубена вещ

Овен
Обвиняват децата


Жени: “Иване, къде си ми поставил боксовите ръкавици? Не си ги пипал? Значи е брат ти. Петре! Ела тук. Къде са ми боксовите ръкавици? Какво “ама, мамо”? ЗНАМ, че нямам боксови ръкавици. Просто желаех да ревизира дали внимавате. Толкова сте НЕКАДЪРНИ! Дъщерите на съседката до момента да са ги намерили. Ама вие по през целия ден спите. Нищо няма да излезе от вас. Ще ровите по кофите.” Надява боксовите ръкавици и отива на родителска среща.
Мъже: “По дяволите, някой отново ми е преместил боксовите ръкавици. Сега по какъв начин ще си чета вестника, до момента в който скачам с бънджи? ”

Телец
Вбесяват се на околните


Жени: Мърмори си под нос: “Тука някъде беше… Къде изчезна в този момент! Някой несъмнено е влизал, до момента в който съм била в банята. Кой може да влезе и да ми вземе яйцето от печката? Никой няма ключ! А, ето го къде било – на масата!”
Мъже: “Имах тук един прикрит шоколад в шкафа зад рендето. Абе, кой ми е изял шоколада? Ало, жена? КЪДЕ ми е шоколадът? Ти ли си го изяла? Ами ти по тази причина си толкоз дебела! Свиня!” След малко се разкайва: “Не биваше да й споделям свиня. Бездруго е напълняла в последно време. Ще й купя един шоколад, от мен да мине. За мен с ягоди и йогурт. ”

Близнаци
Заменят изгубеното


Жените Близнаци нормално не си губят движимостите. Разсеяни са, само че не чак толкоз, колкото останалите хора си мислят. Когато си изгубят нещо, връщат лентата обратно и малко по малко се сещат къде са го оставили. Но има дребен проблем – от време на време им се губи лентата.
Мъжете Близнаци се губят. Но нещата си не губят. Дори когато де факто са ги изгубили, те отново не си признават че нещо им липсва, а стартират да настояват, че въпросното (загубено) изобщо не им е притрябвало. “За какво ми е чадърът, аз желаех да си взема дъждобрана – а, ето го!”

Рак
Не са разсеяни, не…


Жени: Абсолютно незаслужено е да я обвинявате, че е завеяна. Например, когато й изчезнат очилата, съвсем незабавно се сеща, че са й на главата. Само откакто е проверила в хладилника, в аптечката и в шкафчето за обувки. Е, и преди този момент е преобърнала цялата къща.
Мъжете Раци са искрено разсеяни. Но пък толкоз им отива! Ходят напред-назад, мърморят си нещо под носа, най-после неенергично питат: “Абе, да сте ми виждали чантата?” Това, че тя е била от самото начало пред очите им, го одобряват за огромна смешка и се смеят най-малко половин час.

Лъв
Изпадат в суматоха


Жени: Лъвицата искрено страда, в случай че си загуби нещо. Нейните неща са скъпи, подбирани с доста усет, внимание и усърдие, тъй че е загубата е фундаментална. И всички близки хора би трябвало да я схванат и да й съчувстват!
Мъже: Гордият Лъв се трансформира в котка, която си гони опашката, когато се пробва да открие къде, по дяволите, си е оставил ключовете от колата. Това се случва доста рядко, тъй като този заслужен мъж постоянно знае къде си държи нещата. Може би точно по тази причина, че не е привикнал да му изчезват, загуби ли нещо, изпада в суматоха.

Дева
Късат лентата


Жените Деви си пазят движимостите и са много подредени. Но един път на няколко години вършат такава грандиозна изцепка, че след това се споделя влиза като анекдот в другарските кръгове. Могат да вземем за пример да излязат от у дома по пижама, да отидат на фитнес, след което да вдигнат скандал, че някой им е откраднал панталона и няма с какво да се преоблекат.
Мъже: Те са още по-дисциплинирани и подредени и от дамите. И също ненадейно артистични. Независимо от кой пол е, разсеяната Дева е умилителна панорама – объркана, учудена и неустоимо чаровна.

Везни
Търсят нещо друго


Жени: Всеизвестно е, че Везните – мъже и дами – държат на нещата си, които нормално са маркови и/или качествени. Знаят къде са ги поставили и рядко изпадат в обстановката “Имаше ли Гюро глава?”. Въпреки това се случва “да скрият” нещо от себе си. Важното е, че имат технология за намиране на изгубеното: откриват го на най-очевидното място. Или пък изчакват, до момента в който стартират да търсят идващото изчезнало нещо – тогава първото изскача изведнъж.
Мъже: Малцина са ги виждали изобщо да си търсят изгубените движимости. Може би ги търсят скрито.

Скорпион
Загубеното единствено се връща


Жени: Те са измежду най-разсеяните хора в зодияка. Умът им работи на напълно други (астрални) равнища и някои аспекти от материалния свят им убягват. Като да вземем за пример “къде си оставих отново запалката?”. Но тъй като не си оставят магарето в калта, в последна сметка се оказва, че чантата им е цялостна с непознати запалки – от купона, на който са изгубили своята.
Мъжете Скорпиони не си пилеят движимостите. Нещата им се самоотлъчват от тях. По тази причина, те не влагат големи старания да ги търсят, тъй като знаят, че един ден изгубеният предмет самичък ще се върне при стопанина си.


Стрелец
Обувките в хладилника


Жени: “Кристияне, къде си ми поставил обувките?” Горкото дете аха да изясни, че не ги е пипало, само че го удавят във водопад от гневни думи. След час-два ядосаната майка се извинява, защото открива обувките си прилежно подредени в отделението за зеленчуците в хладилника. От самата нея, естествено.
Мъже: В съпоставяне с дамите, които са като извадени от филм на братята Маркс, мъжете Стрелци са прелестно разсеяни. Човек си ги показва по какъв начин се лутат из къщата с венец в косите, подрънкват на банджо и неенергично се надяват да се сетят какво в действителност търсеха.


Козирог
Сънуват кошмари


Жените Козирог постоянно знаят къде са им движимостите. За страдание и при тях се случва срив в пространствено-времевия континуум. След което се оказва, че визия си нямат по какъв начин са си зарязали картата в слота на банкомата.
Мъжете в никакъв случай не губят нищо. Набийте си го в главата и не се опитвайте да им припомняте, че единствено преди ден са си търсили ключовете, документите, главата и други маловажни неща. “Ако изгубя движимост, не мога да мирясам, до момента в който не я намеря. Дори сънувам кошмари, че си диря нещо, и се разсънвам, плувнал в пот”, признава Козирогът.

Водолей
Всичко си намират


Жени: Необяснимо е, само че те в действителност не си губят движимостите. Ако инцидентно нещо им изчезне, се връщат методично по стъпките си и го намират. Но дамите Водолеи са измежду минимум завеяните хора. Когато изгубят пръстен или ключове, нормално е намесен непряк фактор – или са откраднати, или са ги изпуснали някъде.
Мъже: Те са много разсеяни, и въпреки всичко помнят къде си прибират нещата. Случва се да си не помнят нещо на работата или във фитнеса, само че нормално движимостите им ги чакат на същото място и даже не се постанова да ги търсят.

Риби
Всичко е на магия


Жени. Всички чакат от тях държание на хибрид сред нимфа и дрогиран психиатричен пациент. Между риданията нижат герданчета от мъниста и рецитират Шекспир и Лилиев. Което допуска че разбиране си нямат що е то персонална благосъстоятелност и къде се намира тя сега. За тях нещата се материализират от единствено себе си и в даден миг изчезват (пак по своя воля), до момента в който не се появят отново, когато им пристигна времето. Това е предубедена визия за Рибите! Напротив – дамите от време на време доста добре знаят къде са им движимостите. Съвсем същото се отнася и за мъжете.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР