ОВЕН Обстановката ще е напрегната и на моменти доста сложна.

...
ОВЕН Обстановката ще е напрегната и на моменти доста сложна.
Коментари Харесай

ХОРОСКОПЪТ ЗА 1 ОКТОМВРИ: Овни, избягвайте изблиците на ревност! Телци, постъпка на приятел може силно да ви разочарова!

 ОВЕН
Обстановката ще е напрегната и на моменти много комплицирана. Неприятностите ще са свързани с осъществяването на професионалните ви отговорности или с систематизиране на имущество. Въздържайте се от виновни решения с дълготраен резултат, отнасящи се до запаси, заеми, заеми, задължения, завещание. Преди да критикувате непознатите действия, помислете за своите, и се придържайте към правилото, че никой не е непогрешим. Избягвайте изблиците на ревнивост, които ще се отразят пагубно на персоналните и партньорските ви връзки. Вечерта си осигурете отмора измежду околните си хора.

 ТЕЛЕЦ
Намалете, доколкото е допустимо, публичните, обществените и обществените си изяви. Ще ви е мъчно да се концентрирате и да вършите няколко неща по едно и също време, тъй че разпределяйте ги по значимост, изпълнявайте ги поредно и в съответен ред. На моменти ще се натъквате и на справедливи пречки, които ще ви пречат да извършите отговорностите си качествено и в период, което може да провокира неспокойствие у близките и най-много у шефовете ви. За предпочитане е да не отговаряте на забележките. Проявете нерешителност, постъпка на другар може мощно да ви разочарова.

 БЛИЗНАЦИ
Подходящо е да работите независимо и да ориентирате силите си най-вече към креативен действия или такива с дълготраен резултат. Следвайте логиката на процесите, тя ще ви подскаже градивни и прагматични решения. В каквато и сериозна обстановка да попаднете, ще съумеете да се измъкнете с минимални вреди. Източник на неприятности ще са най-вече сътрудници или съседи, които всекидневно се опълчват на всяко ваше предложение. Проверявайте няколко пъти информацията, която възнамерявате да ползвате в настоящата си работа.

 РАК
Събитията ще са наситени и динамични. По-интересното е, че ще се случват неравномерно, на серии, и ще ви подскажат, че е необходимо да предприемете някаква смяна на динамичния си стандарт. Дали ще засегне външния ви тип, държанието или връзките, не може да се каже, само че ще е основна. Желанието да вършиме нещата по своя си метод и стремежът към самостоятелност може да провокират несъгласия с хората от нормалното ви обграждане. В комплицирани моменти разчитайте най-вече на околните си и колегата си, няма да ви подведат.

 ЛЪВ
Въображението и прозорливостта ви ще са еднообразно мощни. Често ще ви хрумват неочаквани решения и хрумвания за нововъведения с дълготраен резултат. Силите ще ви стигнат за всичко, ще сте доста по-работоспособни, ще възстановявате тонуса си без старания и в случай че се появят някакви здравословни проблеми, ще отшумят без затруднения. Смелите ви дейности ще изненадат и удивят хората, които ви познават добре. Въздържайте се от любовни случки и не започвайте краткотрайни флиртове, единствено с цел да си създадете многообразие. Ще навредите на постоянните си връзки.

 ДЕВА
Не единствено няма да скучаете, а дори няма да разполагате с задоволително време за отмора. Почти непрестанно някой от нормалното ви обграждане ще има потребност от поддръжка и подпомагане, освен това за решение на жизненоважни проблеми, и ще се постанова да взимате присъединяване. Фактът, че ви търсят и ви се доверяват, ще ви подтиква да действате бързо, да разгърнете лидерските си умения. Основна тематика на диалог ще са покупките, разноските, инфлацията и въобще, финансите като цяло. Вероятно ще ви поканят да участвате в благотворителни акции. Преди да се съгласите, ги проучете доста деликатно.

 ВЕЗНИ
Денят ще е относително спокоен, което ще се отрази позитивно на продуктивността ви. Отношенията както вкъщи, по този начин и на работното място ще са удовлетворителни. Ще стигнете до дефинитивно решение по значими въпроси, които все още са дискутирани повече от един път. Най-вероятно ще осъществите повече от едно пътешестване на близко разстояние, може би ще напреднете с планове, които са били в застой, ще получите забавна материална облага и в случай че сте имали такава цел, ще попаднете на забавни оферти за нова работа. Резултатите от активността ви ще са потребни за доста хора.

 СКОРПИОН
Обстоятелствата ще са странни, на моменти парадоксални, само че пък за сметка на това забавни. Реалността ще се разминава с упованията ви и някои замисли ще се реализират прекомерно постепенно. Като не ви върви в едно, ще ви провърви в друго. В този смисъл, когато се натъквате на пречки, изпълнявайки обществените си отговорности, заемете се с домашните. Намалете самодейността, с цел да намалите и опцията за допускане на неточности. Избягвайте заниманията, изискващи акуратност, бдителност, калкулации и прогнозиране. Включвайте се в обществени мероприятия единствено в случай че са с развлекателен темперамент.

 СТРЕЛЕЦ
Без усложнения ще се справите с поредност финансови въпроси, отнасящи се до погашение на отговорности, одобрение на заеми или прекачване на средства от едно направление в друго. Не отлагайте провеждането на настоятелен диалози, реализирането на къси служебни пътувания и по-дълги персонални с развлекателна цел. Човек от предишното, с който сте прекратили връзките си преди време, още веднъж ще се появи в живота ви. Без значение дали връзката е била делова или сантиментална, фактът, че се възобновява, ще ви зареди с възторг и положително самочувствие.

 КОЗИРОГ
Приемете, че е настъпил моментът на разплатата или на възмездието, или както предпочитате. Реално ще усетите смисъла на изказванието каквото посееш, това ще пожънеш. Дали ще получите награди или санкции, зависи от дейностите и държанието ви в предходни интервали от време. Работата ви ще е най-вече независима, обвързвана с документи, някои от тях може би секретни или изискващи специфични знания. Ако се занимавате със обществена или благотворителна активност, то ще се натъкнете на усложнения или пък изискванията не всеки път ще са подобаващи. Подредете дилемите си по значимост.

 ВОДОЛЕЙ
Денят ще е относително спокоен. Ще разполагате с подобаващи условия за креативна активност. Няма да се постанова да се придържате към строги правила, което пък ще подтиква въображението ви и ще получите доста повече от положителни резултати. Във ваш интерес е да не разгласявате желанията си. По този метод ще можете да употребявате ресурсите, с които разполагате, доста по-рационално. Без старания ще постигнете синхрон сред физическото и духовното си положение. По-голямата част от отговорностите, изискващи работа с документи, ще са свързани с споразумяване на финансови и материални въпроси.

 РИБИ
Моментът е подобаващ за пускане, възобновяване, реорганизация или разширение на бизнеса и актуализиране на работещите планове. Всичко, сторено от вас, ще има дълготрайни последици и перспективен резултат. Необходимостта да осъществите някакво пътешестване ще е обвързвана с разноски, само че те евентуално ще се окажат преференциална инвестиция. На напред във времето ще излязат тематики, свързани със фамилията, роднините, делба на имущество. Не е изключено да разкриете надълбоко защитавана загадка на предците си, която ще ви подскаже, че е извънредно време да извършите съществена смяна на вашия динамичен стандарт.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР