Овен Трябва да се настроите на миролюбива вълна. Този ден

...
Овен Трябва да се настроите на миролюбива вълна. Този ден
Коментари Харесай

Хороскоп за 17 август: Пристъп на ревност и обида очакват тази зодия

Овен
Трябва да се настроите на миролюбива вълна. Този ден ще изисква умерено и премерено отношение към доста комплицирани въпроси. Вие сте подготвени да избухнете сега, в който си дадете сметка, че нещо не е по Вашему, и сте подготвени да се сражавате,без да щадите даже и своите съдружници. Днес би трябвало да се занимавате с нещо съществено, увлекателно и значимо. Само освен това състояние ще можете да употребявате своята сила „ за мирни цели”. Така че, намерете си почтена работа и се концентрирайте в нея. Това е методът, да избегнете спорове с хора, които са Ви скъпи

Телец
Днес би трябвало да не забравяте, че сте единствени и неповторими и, в случай че сами не се обичате, никой няма да Ви обича. Постарайте се да извършите всичко допустимо, с цел да не позволите на Вашия обичан човек под една или друга форма да нарушава Вашите права и свободи.

Близнаци
Този ден не може да се назова извънреден - като цяло ще премине изцяло умерено, и добре. Представителите на този знак през днешния ден ще са по-скоро склонни към размисли и метафизичен беседи, в сравнение с към решителни дейности. Няма да Ви се желае нито да размишлявате, нито да се гмурнете във водовъртежа на приключенията. Но пък вероятността да прекарате времето си с в усамотение с непосредствен човек, ще се окаже доста примамлива. Ако желаете да се занимавате с нещо потребно, изберете си еднообразна работа. Това ще Ви помогне да се избавите от неприятните мисли и неприятното въодушевление.

Рак
Жеанието да изпадне в сънливост, понякога се появява у всички хора, само че в този момент просто Ви се желае, да бъдете по-далеч от шумната навалица. Необходимо Ви е някакво време, в което да останете в цялостно успокоение. Освен това, в този момент е най-подходящото време, с цел да учудите обкръжаващите Ви хора. С тази задача можете изцяло да се справите, изключващи телефона си и не отговаряйки на никакво позвъняване.

Лъв
Неотдавна са Ви се струпали толкоз доста спомагателни отговорности, и то не от най-леките. Помните ли възприятието, че в никакъв случай няма да може да се справите с това задължение? Погледнете обстановката в този момент! Впечатлението е, че сте се занимавали с сходни неща цялостен живот. Много ще е прелестно да се радвате на следващия си триумф и да се убеждавате в новите си умения. Но преди да се хванете със идната комплицирана задача, отдъхнете си малко, и прекарайте времето си с човек, който Ви е прелестен и е значим за Вас. Отпразнувайте както би трябвало това, че животът Ви е прелестен и ще става още по-хубав!

Дева
Занимавайте се с това, което не изисква старания - този ден би трябвало да бъде лек, и единствено освен това състояние ще премине добре. Така също избягвайте да следите съществени неприятни диалози, изясняване на връзки и обстановки, в които се чувствате дискомфорно. Както всички представители на знака, и Вие нормално сте доста дейни, само че през днешния ден на драго сърце ще се отдадете на бездействие. Много потребно би било, да поглезите себе си - да вземем за пример със СПА-процедури. Каквото и да предприемете, обличайте се топло - не е изключно, да се простудите.

Везни
Ситуацията може доста бързо да се нажежи – от незначителен припадък на ревнивост, до голяма засегнатост. Може да я предизвика единствено една фраза, казана в неуместно време или с неподходящ звук. Нищо няма да Ви попречи, да си намерите поддръжници, които чудесно умеят да дават препоръки и да водят договаряния. Създалата се обстановка изискава отговор на въпроса: какво е това, да се окажете на мястото на втората страна. Обикновено точно Вие влизате в ролята на примирител, само че през днешния ден би трябвало да си отдъхнете от нея. Вгледайте се в това, което става към Вас.

Скорпион
Май сте си прекомерно самодостатъчни, с цел да смятате някого за своя половинка! Ако би трябвало да сте почтени (поне пред себе си), думата „ половинка” дори малко ще Ви наскърбява... Тогава може би е по- добре да живеете в уединение, щом толкоз никой не Ви е необходим? Помислете за това на мира...

Стрелец
Далечните страни са това, което мощно притегля представителите на Вашия знак. Ако в този момент не пътешествате, единственото Ви успокоение може да бъде някой или нещо, което да Ви припомня за далечните места, които харесвате. Така че в случай че имате опция да поддържате връзка с някого по телефона или електронната поща, или пък за ненадейно посещаване, безусловно се възползвайте.

Козирог
Не Ви ли се коства, че със своята обич и грижа задушавата обичания си човек? Той се задъхва във Вашите обятия и си мечтае единствено за едно: за глътка пресен въздух. Звездите не Ви приканват да обичате своя обичан човек по-малко, само че никак не си заслужава да звъните по 100 пъти дневно на мобилни, с цел да се убедите, че е добре, напряко не си заслужава.

Водолей
Поспрете се за малко и си спомнете тези неща, които наскоро сте споделили. След това „ превъртете” събитията маллко напред и вижте, до какви последици са довели те. Нетърпението Ви не носи изгода на връзките Ви - нужни са малко отмора и време, с цел да може изцяло да разкрият своя капацитет. Стремежът за ускорение на събитията няма да даде стремежи резултат. Опитайте да поддържате връзка повече, и ще се появи опция, да започнете всичко от начало.

Риби
През този ден на Вашия обичан човек ще се прииска някаква яснота в връзките ви, и той ще се пробва всчески да реализира това свое предпочитание. Така че в случай че нищо съответно не можете да му кажете, ще се наложи в придвижване да измисляте нешо безапелационно, с цел да съумеете да получите пролонгация.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР