ОвенНаправете това, което сте направили в началото на връзката и

...
ОвенНаправете това, което сте направили в началото на връзката и
Коментари Харесай

Любовно пожелание за 9 февруари според зодията


Овен

" Направете това, което сте създали при започване на връзката и няма да има край. "

Антъни Робинс
Телец

" Понякога би трябвало да си обособен от хората, които обичаш, само че това не те кара да ги обичаш по-малко. Понякога ги обичате повече. "

" Последната ария ", Рони Милър
Близнаци

" Мина време, бях с доста дами и когато ставах прекомерно непосредствен с тях, те все ме питаха дали ще ги помня. И аз отговарях - да, ще те помня! Но тази, която в никакъв случай няма да не помни е тази, която в никакъв случай не попита. "

" Малена "
Рак

" Началото на любовта е да оставим тези, които обичаме, да бъдат напълно себе си, а не да ги увъртане, с цел да дават отговор на личния ни облик. Иначе обичаме единствено отражението на себе си, което намираме в тях. "

Томас Мертън
Лъв

" Любовта е другарство, обхванато от огън. Тя е елементарно съгласие, взаимно доверие, шерване и сбогуване. Тя е честност в положителни и неприятни времена. Тя приема и несъвършенството и демонстрира състрадание към човешкие недостатъци. "

Ан Ландърс

Дева

" В този свят няма нищо, с изключение на обич. Колкото повече я даваш или разпространяваш, толкоз по-силна става. Колкото повече получаваш обич, толкоз тя е по-силна. Колкото повече обич даваш, толкоз по-добър и по-силен ставаш. Има доста форми на любовта. Когато ти я намаляваш, тя става егоистична. Егоистичната обич носи лична полза, само че губи от своята значителност. "

Ранбир Капур
Везни

" Любовта е, когато срещнеш някой, който ти каже нещо ново за себе си. "

Андре Бретон
Скорпион

" Може би нямате потребност целият свят да ви обича. Може би ви би трябвало единствено един човек. "

Жабата Кермит
Стрелец

" Бяхме дружно даже когато бяхме разграничени. "

Шанън А. Томпсън
Козирог

" Степента, до която двама души във връзката могат да повдигат и вземат решение проблеми, е сериозен маркер за стабилността на връзката. "

Хенри Клауд
Водолей

" Любовта доста наподобява на болки в гърба, не се демонстрира на рентгенови лъчи, само че знаете, че е там. "

Джордж Бърнс
Риби

" Най-добрите и най-красивите неща на света не могат да бъдат видени или даже чути, само че би трябвало да се усещат със сърцето. "

Хелън Келър
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР