ОВЕН Наблюдателни сте и особено критични към детайлите. Желанието ви

...
ОВЕН Наблюдателни сте и особено критични към детайлите. Желанието ви
Коментари Харесай

ХОРОСКОПЪТ ЗА 30 МАЙ: Овни, не прекалявайте с разходите! Раци, придържайте към обичайните си задължения!

 ОВЕН
Наблюдателни сте и изключително сериозни към детайлите. Желанието ви за интензивни контакти ще е сведено до най-малко, само че по тази причина пък новите ви запознанства ще са устойчиви и трайни. Аналитичните ви качества са на високо равнище. Възможността да допуснете неточност е минимална, тъй че заемете се с най-сложните задания. Ще се справите безпроблемно. Не прекалявайте обаче с разноските. Не е желателно да давате и да взимате пари назаем. Изобщо, отнасяйте се към финансите си спестовно и с грижата на добър собственик. Направете бърза инспекция на довършените си планове.

 ТЕЛЕЦ
Дребна на пръв взор преживелица може да ви извърши с натрапчиви мисли. Най-лесният метод да ги прогоните е да се концентрирате в настоящите си отговорности, а подобаващата тактичност е “дойдох, видях, победих”. Не е изключено да попаднете на неточности, които към момента имате опция да коригирате. Не е за предпочитане да насрочвате значими срещи. Ориентирайте се в началото към незавършените занимания и се постарайте да ги финализирате. Ако ви отегчават, осигурявайте си къси почивки, само че се придържайте към правилото, че не е добре да оставяте днешната работа за на следващия ден.

 БЛИЗНАЦИ
Ако обмисляте промени, не ги стартирайте, а ги подгответе. Обмисляйте решенията си постепенно, без непотребен възторг и отчитайки значимостта на детайлностите. Не рискувайте. Мотивацията ви ще е леко проблематична и ще ви е мъчно да подредите програмата си. Участвайте единствено в действия, за които сте готови и не се увличайте по начинания с неразбираем резултат. Част от предложенията ви може да не получат утвърждение от събеседниците, с които ги споделяте. Не се разочаровайте и не настоявайте на своето. Дайте им време и опция да осъзнаят същността на коментираните въпроси.

 РАК
През днешния ден няма да ви е скучно – предстоят ви събития и прекарвания, които ще разнообразят всекидневието ви. Спонтанните ви замисли и пориви най-вероятно ще са неверни. Заемете се с рутинните си занимания и в това време обмисляйте истинските си хрумвания. Самостоятелно ще стигнете до заключението, че част от тях в действителност са в областта на фантастиката. Факторът, който би могъл да ви извади от равновесие, е нечие предпочитание да промени живота ви или обособени детайли от него. Намалете контактите и се придържайте към нормалните си отговорности, без да споделяте перспективните си планове.

 ЛЪВ
Има огромна възможност да започнете да вършиме някакви промени. Не се опасявайте от това, а в противен случай – прегърнете концепцията за тях и се насладете на този миг. Пред някои от вас ще се открие опция да придобиете нов, изцяло друг опит, само че това по никакъв начин няма да ви тормози. Що се отнася до работата и до професионалната ви реализация, там всичко ще върви обикновено – ще работите за затвърждавате постигнатото, даже и ще сте по-продуктивни от нормално. Ако се чудите дали да не си дадете къса отмора, направете го – смяната ще ви подейства добре, а и тъкмо в този момент работата ви няма да пострада.

 ДЕВА
Има възможност сред вас и обичания човек да се появи известно напрежение, само че в случай че не се палите прекомерно и овладеете страстите си, всичко ще премине бързо. Ще имате изключително удобни часове за персоналния ви живот, тъй че не се колебайте, а направете нещо особено за най-близкия си човек. Очаква ви един в действителност превъзходен ден, в който желанията ви ще се сбъдват по-лесно, а нищо чудно и да научите радостни вести. Заради търпението, което сте показали, и поради положеното усърдие ще се радвате на положителни резултати – че може да постигнете нещо, което сте желали, само че по някаква причина не сте успявали.

 ВЕЗНИ
Основната рекомендация към вас за през днешния ден е да не се вкопчвате даже в личните си стремежи и да се опитате да бъдете малко по-гъвкави. Пред тези от вас, които срещате компликации при общуването, ще се открие чудесната опция да подобрите отзивчивите си умения. Не бягайте от новите запознанства и не отричайте нещо, единствено тъй като е друго и не го разбирате – колкото по-отворени сте към нови хрумвания и благоприятни условия, толкоз по-голям ще е шансът да извлечете скъпи изгоди. Да упорствате без потребност и да тъпчете на едно място, единствено и единствено да си докажете, че сте прави, въобще няма да ви води към нищо положително.

 СКОРПИОН
Що се отнася до любовния ви живот, допустимо е да се сблъскате още веднъж с някои остарели страхове, които сте си мислели, че сте преодолели. Очакват ви разнородни прекарвания. За някои от вас събитията ще се окажат напряко съдбовни и ще имат значими последици в дълготраен проект. За останалите – тези, които няма да преживеете чак такива трагични моменти, ще има както приятни случки, по този начин и провокации – най-много в прочувствен проект. Може да очаквате оживление по каузи, които до момента са вървели прекомерно постепенно, даже тегаво и не във ваша изгода.

 СТРЕЛЕЦ
Ако би трябвало да водите договаряния по длъжностен въпрос, евентуално ще постигнете мечтаното, защото ще сте много безапелационни и ще омагьосвате близките с думите и с излъчването си. Ключът към триумфа ще е в това да подхождате доброжелателно: следвайте тази рекомендация – тръгнете ли с неприятно, има огромна възможност да срещнете отпор. През днешния ден надали ще сте на едно мнение с индивида до себе си, само че в случай че съумеете да запазите хладнокръвие и да обясните умерено на колегата си какво не ви харесва, шансът да преодолеете рецесията ще е доста огромен. Ако сте необвързани, бъдете по-отворени – ще притегляте елементарно вниманието на близките.

 КОЗИРОГ
През днешния ден целесъобразно за вас е да не се претоварвате в работата и да не забравяте за себе си. В професионално отношение ще имате много задължения, а акцентът ще пада върху усъвършенстването – и на това, което сте постигнали, и на самите себе си. Някои от вас може да получите опция да подобрите изискванията си на труд или да си изясните взаимоотношенията с сътрудник, с който сте имали спор. За второто обаче ще би трябвало да положите по-големи старания и да сте подготвени да говорите откровено за проблемите – нещо, което няма да е доста елементарно.

 ВОДОЛЕЙ
Днес бъдете по-внимателни при общуването – допустимо е някой да желае да ви се постанова, а не е изключено и вие самите да сте по-емоционални и да се пробвате да влияете на някого косвено, единствено и единствено да получите това, което желаете. Ако ви завладее ревнивост, помислете дали това възприятие не е индикатор за личната ви нерешителност, вместо да бързате да обвинявате колегата си. Каквото и да вършиме, ще сте изцяло отдадени на задачите си и има огромен късмет да изпитате задоволеност от постигнатото. Едва ли тъкмо в този момент ще имате учредения да се притеснявате за кариерата и парите, изключително в случай че сте по-амбициозни и полагате труд.

 РИБИ
Всичко през днешния ден ще върви безпрепятствено и ще се радвате на финансова непоклатимост. Най-големите късметлии измежду вас може даже да получите преференциално предложение – за по-висок пост, за повече пари – или някакви други облаги – насладете се на постигнатото, вие сте си го заслужили. Творческите ви занимания също ще получат подтик – не е изключено някои от вас да се върнете към план, който сте изоставили или не сте довършили. Що се отнася до любовта, там ситуацията ще бъде много горещо в прочувствено отношение. Ако се появят разминавания, мъчно ще владеете страстите си.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР