Овен На Вашия любим човек днес ще бъде доста трудно

...
Овен На Вашия любим човек днес ще бъде доста трудно
Коментари Харесай

Рак: Вероятни са интересни предложения, Стрелец: За Вас това е много удачен ден

Овен
На Вашия обичан човек през днешния ден ще бъде много мъчно да Ви откаже каквото и да било, даже и Вашите стремежи да са неизпълними или мъчно изпълними за него. Препоръката на звездите е, да не злоупотребявате с неговата безотказност и да бъдете по-скромни в своите стремежи.

Телец
За да осъществите проектите си за този ден, няма да Ви доближи някаква дреболия. Незначителна дреболия, която обаче ще се окаже доста значима... Това ще рече, че Вашето персонално благополучие се отсрочва за неопределен срок. Да се надяваме, че няма да е за дълго.

Близнаци
Днес ще раберете, че някой си е правил за Вас дълготрайни проекти, и то в региона на персоналния живот. И то толкоз далечни, че като че ли е по-лесно да стигнете до хоризонта или да стигнете с плуване до Антарктида. Впрочем, в случай че решите какво в действителност Ви е нужно, и в случай че сте съгласни, в действителност към момента може да стигнете до някъде.

Рак
Вероятни са забавни оферти, покана в някаква нова компания, както и изкушението да се заемете с нещо увлекателно, само че рисково. Предчувствието за премеждие ще украси този ден, само че по-скоро сте склонни да фантазирате, в сравнение с да се заемете с нещо. Това, в действителност, не е и толкоз неприятно: представяйки си себе си в тази или онази обстановки, Вие набелязвате изцяло действителни цели. Много прекрасен ден за другарство с членовете на фамилията. Взаимно схващане ще се възцари в съюзи, където до скоро е гъмжало от разногласия. Ще чуете нещо значимо, в случай че сте деликатни към това, което приказва Вашата „ половинка ”.

Лъв
Днес на някого доста ще е нужна Вашата помощ. И на Вашия обичан човек също, в случай че се съгласи да взе участие в взаимно мероприятие с Вас. Само че той в действителност може да се откаже по такива или онакива аргументи, които фактически може да са справедливи.

Дева
Днес за Вашия обичан човек ще бъде незадоволително да разбере, че във вашите връзки нещо не е наред, идвайки до този извод теоретичеснки. Практиката би трябвало мъчително да го удари по носа, с цел да се замисли най-накрая за желесъобразността и правилността на своите дейности. А това е по силите Ви...

Везни
Вашият обичан човек е и Вашия най-хубав другар. А с изключение на него имате и още доста, доста другари. Звездите Ви поучават през днешния ден да си поиграете с него на котка и мишка - просто по този начин - от ловна пристрастеност. След това му се усмихнете и се постарайте да живеете заедно. Това единствено би ви направило още по-близки.

Скорпион
Вие настойчиво не желаете да видите това, което става напряко пред очите Ви! Ситуацията се трансформира с всеки минал ден, а се държите по този начин, като че ли нещата са си както досега. Възможно е, това да е тип защитна реакция, само че въпреки всичко е по-добре да извършите разбор на обстановката и да предприемете нещо. Иначе следствията може да се окажат печални.

Стрелец
За Вас това е доста сполучлив ден, единствено че не би трябвало да губите зоркост. Помнете, че всяка откриваща се през днешния ден опция, е обвързвана и с заплаха, и се старайте вярно да определите риска. В препоръките на околните може да се вслушвате, само че и „ гласа ” на личната си вътрешен глас не би трябвало да оставяте без внимание. Всъщност някои представители на този зодиакален знак през днешния ден ще стигнат до удивителни заключения. Лесно намирате общ език с хората и се радвате на много контакти, само че се нуждаете също и от време, в което би трябвало да останете сами. Първата половина на деня е подобаваща за дейна отмора, а през втората е желателно да се ограничите в спокойни занимания.

Козирог
През днешния ден може да Ви хрумне, да започнете да се оплаквате от отмалялост. Напълно евентуално е, деликатно да Ви изслушат, да си придадат съчувстващ тип и незабавно да Ви помолят, да се заемете с това, да свършите това и да се оправите с еди- кое си нещо. Единствения късмет да си отдъхнете е, да отидете за ден- два на посетители.

Водолей
През този ден се доверявайте на себе си и на своите усеща. Ако те са в прорез с публичното мнение, можете, несъмнено, да се вслушате с него, само че да не го взимате доста близо до сърцето си, тъй като не си заслужава.. Вашата вътрешен глас ще Ви покаже единствения верен ход. Това се отнася за персоналния живот преди всичко.

Риби
Напрежението през денонощието последователно ще намалее. Ще станете по-гъвкави и изобретателни и може да прилагате за решение на настоящи задания освен директни, само че и „ обиколни ” и неофициални пътища. Старайте се да не се пробвате да заглушавате неприятностите с алкохол или по други сходни способи. Преди да извършите нещо, убедете се, че сте избрали вярното направление. Избягвайте нечестността в работата и в общуването.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР