Овен (март 21 – април 19)Овните жадуват за нови сексуални

...
Овен (март 21 – април 19)Овните жадуват за нови сексуални
Коментари Харесай

Сексуалните характеристики на зодиите

Овен (март 21 – април 19)

Овните жадуват за нови полови преживявания. Не обичат нищо повече от адреналина. Овенът обича сексът навън, грубият и скотски подобен, дърпането на коси и драскането с нокти. Любители са на бързия секс и са извънредно егоистични в леглото.

Известен овен: Ема Уотсън

Телец (април 20 – май 20)

Ако срещнете телец в бара, по-добре да имате бита сметана на разположение у дома.
Телецът е полово неутолим. И тук се няма поради ненаситен полово, по-скоро, че обича да се “храни ” в леглото. Благодарение на изтънченият му усет, Телецът, обича по-пищните храни. Като цяло е ленив в леглото, също като отегчен тексаски рогат добитък в парещ летен ден.

Известен представител на зодия Телец: Меган Фокс

Близнаци (май 21 – юни 20)

Някои могат да сравнят близнака с привързан към медикаментите шизоиден вид на силиас – несъмнено е като обладан от дявол в леглото. Той е любопитен и отворен, в никакъв случай не се срами от нови полови опити. Неговата любознателна натура, постоянно е бисексуална. Близнакът борави с пениса като със саксофон, а с вагината като пиколо – извънредно надарен орално.

Известен представител на зодия Близнаци: Морган Фрийман

Рак (юни 21 – юли 22)

Ракът е сполучлив в любовта, фамилията и аналния секс. Привидно закостенял, маскира кипящите си полови потребности с бяла блузка и посещаване на неделната литургия. Често съжалява за половите си завършения, закрепен върху традицията и морала. Но, това не го стопира да надява латексовия костюм понякога.

Известен представител на зодия Рак: Селена Гомес

Лъв (юли 23 – август 22)

Лъвът има естествен магнетизъм, което му обезпечава много полови завоевания. Лъвът като животно е прочут със половата си доминантност и охота. Прославен с неверността си и безнадеждно привързан към порното, либидото му е второстепенно спрямо желанието да хапе. Докато Лъвът е страховит за една нощ, то връзките не са най-силната му страна.

Известен представител на зодия Лъв: Барак Обама

Дева (август 23 – септември 22)

Стереотипът за девствената ученичка със прикрито непристойно полово предпочитание е запазена марка за Девата. Сексуалните превземки са извънредно значими за нея. Когато не плете пуловер, Девата нормално завързва някого с белезници за леглото.

Известен представител на зодия Дева: Бийонсе


Везни (септември 23 – октомври 22)

Везната са склонна да лъже за половите си мечти. Тя е общоизвестна с любовта си към дупетата, само че това си остава в границите на фантазиите, до момента в който не стане прекомерно очевидно в леглото.

Известен представител на зодия Везни: Кандис Суейнпул

Скорпион (октомври 23 – ноември 21)

Скорпионът постоянно се подлага на полова рехабилитация. Сексът е вяра за него. Може да каже даже, че сексът е цел на битие. Има два вида Скорпиони: тези, които се впускат в неутолими полови завършения и тези, които злощастно “кастрират ” себе си, живеейки в обет за безбрачие някъде в планините.

Известен представител на зодия Скорпион: Кейти Пери

Стрелец (ноември 22 – декември 21)

Нищо не прави Стрелецът по-щастлив от дивия и несдържан секс. Той е приключенец и е извънредно мистериозен на едно първично равнище.

Известен представител на зодия Стрелец: Скарлет Йохансон

Козирог (декември 22 – януари 19)

Козирогът е експерт във всичко останало, само че не и в секса. Намира секса за първичен и неуместен, което го кара да опитва рядко. Веднъж, откакто Козирогът е приключил с механичната “работа ”, става и си ревизира имейла, тъй като не намира никакъв смисъл в гушкането.

Известен представител на зодия Козирог: Мишел Обама

Водолей (януари 20 – февруари 18)

Изобретателен и съобразителен, Водолеят постоянно може да бъде видян да чете Кама Сутра. Обилният полов вкус и задоволен светоглед постоянно ги забърква в полови неприятности.

Известен представител на зодия Водолей: Джъстин Тимбърлейк

Риби (февруари 19 – март 20)
Рибите ще ви омаят с страст и сексапил, а нямат и нищо срещу да забият крайници ви в устата си. Да, рибите имат култ към краката – много мръснишко, а?

Известен представител на зодия Риби: Джъстин Бийбър

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР