Овен, Лъв или Стрелец днес ще сте притеснени и неспокойни.

...
Овен, Лъв или Стрелец днес ще сте притеснени и неспокойни.
Коментари Харесай

Телец, Дева и Козирог, не бъдете песимисти

Овен, Лъв или Стрелец през днешния ден ще сте обезпокоени и неспокойни. Това може да провокира разнообразни неприятни обстановки или недоразумения. Денят ще бъде удобен за всевъзможни фамилни каузи. Любовният ви живот също ще може да се развива хармонично и забавно за вас. 

Телец, Дева или Козирог през днешния ден няма да сте в най-хубавата си физическа и прочувствена форма. За множеството от вас това може да се дължи на събитие или вест от вчерашният ден. Днес песимистичните ви усеща би трябвало бързо да бъдат отстранени, в живота ви има не малко хубави неща и хора. В сряда ще имате задоволително значими и неотложни задания за извършване. Мъжете от тези три зодиакални знака ще се зарадват на документ или пари, на предложение или контракт и др. 

Близнаци, Везни или Водолей през днешния ден може да постигнете триумф в случай че разчитате главно на себе си. Възможно е обаче от леност да оставите някой различен да ви свърши работата. В сряда ще имате сънища, ще преживеете мемоари или различен ангажимент обвързван с хора от Отвъдното. Като цяло сряда ще е работлив и сполучлив ден. В огромна степен това ще зависи и от личното ви предпочитание и упоритост за работа. 

Рак, Скорпион или Риби в сряда хора от близо и надалеч ще ви накарат да се замислите за техни минали дейности и следствията от тях. Днес новите запознанства ще ви притеснят с решения, които би трябвало бързо да вземете. Ще имате сполучлив ден за пътешестване, за задължения свързани с парцел или с разрешаването на битов проблем. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР