Овен Koлкото по- подвижни сте през този ден, толкова по-добре

...
Овен Koлкото по- подвижни сте през този ден, толкова по-добре
Коментари Харесай

Рак: Не бързайте да споделяте своите успехи

Овен
Koлкото по- преносими сте през този ден, толкоз по-добре ще бъде за Вас: общите прибежки, заниманията със спорт и дори продължителния шопинг, без подозрение ще бъдат от изгода за Вашите връзки. През този ден звездите няма да покровителстват вялите и бездейни хора. 
 
Телец
Стремите се към реализиране на обилни триумфи в работата, като употребявате ексцентрични способи, с цел да получите мечтаното. Представителите на знака ще създадат непредвидени открития, и ще узнаят за себе си и за обкръжаващите доста нови неща. Това е прелестен ден, подобаващ да извършите прелестно усещане на човек, който Ви е приветлив, като му покажете, че ползата Ви към него задминава деловите рамки. Може да си планувате отмора, както и да купувате туристически справочници и движимости, които биха Ви били от изгода по време на пътешестване. Вероятна е среща със остарели познати, непредвидени предложения и самопризнания, които ще Ви заварят неподготвени.

Близнаци
Нахлупвайте шапката на Шерлок Холмс, намерете си лупа и вземете със себе си това, което в живота Ви извършва ролята на лекар Уотсън. Днес Ви следва да се заемете с разгадаване на секрети! Те може да са свързани с работата, или пък със строго персонални неща, само че при всички положения ще би трябвало да обърнете внимание и на най-малките елементи. И помнете, когато разгледате всички, може да се окаже, че отговора се намира в най-малките и най-трудните за схващане дреболии.

Рак
Не бързайте да споделяте своите триумфи и достигнати истини с домочадието. Трудът Ви освен няма да бъде оценен и може и да Ви се надсмеят. Днес за това, което Ви е забавно, може да говорите с който си желаете, единствено не с член на Вашето семейство.

Лъв
Денят е удобен за отдих и отдалечаване от ежедневните проблеми. Ще Ви се появи предпочитание да се скриете от хората и да се усамотите. В работата ще можете да постигнете триумфи, в случай че действате планувано. Днес сте изпълнени с сила, доста сте дейни и може да поемете доста и разнородни задания. Старайте се, да не се преуморявате и си оставете време за отдих. В персоналните връзки всичко ще се подрежда удачно. Вероятни са нови запознанства.

Дева
Денят е прелестен със своята равномерност, и прекрасен, защото събитията в него са предсказуеми. Ще става това, което сте планували, или което сте предполагали. Е, несъмнено, че са вероятни дребни (допустими) отклонения. В тази конюнктура ще се чувствате изцяло удобно, защото ще може да следвате в началото направения проект, и няма да се постанова бързо да взимате решения. Наистина, в края на деня у Вас ще възникне чувството, че сте изпуснали нещо значимо, а резултатът ще бъде, че увереността в личните Ви сили и благоприятни условия очевидно ще се снижи. Точно там ще Ви е нужна поддръжката на околните хора, която през днешния ден, за благополучие, няма да липсва.

Везни
Предстои Ви един не доста комплициран ден. Даже повече ще се развличате, отколко да се трудите. Като цяло през днешния ден ще имате почивен ден. Цялата неприятна работа ще се прави от Вашата втора половинка и би трябвало да се каже, че ще се оправи с нея превъзходно. Може да се каже, че Вие няма да взимате присъединяване в това...

Скорпион
Днес няма да сте най-общителния човек и не желаете да бъдете, а и никой не изисква това от Вас, нито се пробва да Ви принуди. Общуването с обичания може да се ограничи до ласкава целувка или СМС, състоящ се единствено от една дума – ОБИЧАМ. И всичко ще бъде наред.

Стрелец
Понякога за вас е доста елементарно да се докопате до същността на някакъв проблем, в случай че го обсъдите с човек, който Ви е непосредствен по дух. Затова в случай че в този момент размишлявате за нещо, свържете се с някого, на който имате доверие, и започвайте дружно да се оправяте. В какво в действителност се състои Вашия проблем? На какви съставни елементи може да го разделите? Как най-добре можете да разберете, какво става? И какво може да извършите за неговото решение?

Козирог
Козирозите могат да употребяват този ден за споразумяване на някакви отдавнашни спорове и различия. Дипломатическите гении на представителите на знака през днешния ден ще се проявят изключително блестящо, тъй че Козирозите стават незаменими миротворци. Само че всевъзможни договаряния ще изискват съществени прочувствени загуби. Свободното време трабва да употребите за спокоен отдих и необременяващи занимания. Четете, слушайте музика, занимавайте се с живопис или ръкоделие - това оказва помощ да се възстановят душевните сили и ще Ви направи по-спокойни и привлекателни.

Водолей
На Вашия обичан човек ще се прииска през днешния ден да получи от Вас невъзможното, като за задачата ще се опита да постави всички мислими и немислими старания. Най-забавното ще е, че той няма да схваща, че би трябвало да извършите точно невъзможното, та ще се наложи доста дълго да му обяснявате.

Риби
Най-добре е днешния ден да прекарате в компанията на положителни другари. След време ще Ви е прелестно да си спомняте за това. Още повече че държанието на Вашия обичан човек през днешния ден няма да бъде толкоз разумно, колкото би Ви се желало и надали ще се впише в визията Ви за това, по какъв начин би трябвало да се държи идеалния представител на противоположния пол. Отдайте се на страстта и всичко ще бъде наред.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР