Овен Доста активен месец започва за вас. Подгответе се за

...
Овен Доста активен месец започва за вас. Подгответе се за
Коментари Харесай

Хороскоп за 1 септември: 3 зодии ще си скубят косите днес

Овен
Доста деен месец стартира за вас. Подгответе се за повече работа и дейни дейности. Важно е да се погрижите за здравето си и вярното хранене. През този сезон най-малко е несметно и елементарно. Действайте без да пришпорвате другите.

Телец
Първата половина на септември е много обнадеждаваща на любовния фронт. Нови звезди се появяват и помнете, че любовта също би трябвало да се отглежда. Отделяйте време и внимание на индивида, който обичате. И не забравяйте, че там, където е вниманието ви, там отива и силата ви.

Близнаци
Ден забързан и актвен, като самите вас. Подредете мозъка си, с цел да избегнете прекомерната емоционалност. Малко повече медитация ще ви се отрази много отрезвяващо.

Рак
Емоционален ден, тъкмо като за вас. Дали се вълнувате повече от началото на есента или от края на лятото, даже и вие не можете да кажете. Важното е да не заливате другите с страстите си. Може да опитате да ги изтанцувате или да ги нарисувате. Все ще намерите метод да бъдете по-фокусирани.

Лъв
Малко чудноват, леко комплициран ден, в който на моменти ще ви се желае да избягате някъде далеко. Това е единствено за малко, тъй като месецът ви носи забавни прекарвания, изключително на тематика финанси. Почивайте в този момент, че работа ви чака.

Дева
Напълнете себе си и мислите си с обич. Изключете копчето на паниките и посрещнете новия месец с усмивка. Ще имате сили да се справите с всяко едно предизвикателство, което посмее да ви се изпречи. Силата е с вас.

Везни
Понякога нещата може да наподобяват невъзможни, само че постоянно изгрява Слънце и светлината разпръсква мрака. Спомняйте си това, когато се почувствате комплицирани или огорчени. А през днешния ден стартира един толкоз хубав, богат, пъстър и цветен месец, и всеки ден е една крачка по-близо до рождения ви ден. Просто се усмихнете.

Скорпион
Философията в значима за душевното равновесие, само че философстването може съществено да го наруши. Драматизмът оказва помощ да излеете страстите си, само че какво остава по-късно. Може би с дихателни практики бихте могли да овладявате бурите, които се пораждат в душата ви. Или просто да се порадвате на края на лятото.

Стрелец
Сами предизивквате ориста със своите подигравки и провокации. Наистина можете да сте герои на времето си, само че не мислите ли, че малко неразумно постъпвате за безсмислени неща. Бройте най-малко до 5 преди да кажете нещо грандиозно. Ще можете ли?

Козирог
Взаимоотношенията са значима част от живота, даже може да се каже, че са тъканта на самия живот. Давайте късмет и на другите да покажат какво могат. Не постоянно изгодата е водеща, по-голям е контактът сред хората.

Водолей
Хубав месец стартира, време за гроздобер. Това е напълно алегорично, напомнящо, че е време да се потрудите, да подредите и да се подготвите за зимата. Всичко е несметно и желае и такова обмисляне. А кой, в случай че не вие, би могъл да провежда нещата по-мъдро.

Риби
Време за обич и творчество. Можете да срещнете най-прекрасните хора и да извършите неща, за които си мечтаете. А можете просто да сънувате нескрито. И въпреки всичко би трябвало да извършите нещо действително, свястно и съществено - да спрете да бягате от себе си.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР