Овен Днес Вашия любим човек ще чувства остър недостиг на

...
Овен Днес Вашия любим човек ще чувства остър недостиг на
Коментари Харесай

Хороскоп за сряда, 25 октомври 2023 г.

Овен
Днес Вашия обичан човек ще усеща изострен дефицит на внимание от Ваша страна. Той непрекъснато ще се нуждае от Вашата поддръжка, грижа и настойчивост и дори не толкоз другарска, колкото родителска и покровителствена. Постарайте се да му я осигурите в най- добър тип. Очаква Ви някаква изненада.
Телец
Днес обръщайте внимание на тънкостите в държанието на своя обичан човек. Те ще Ви опишат доста неща, и то - напълно разнообразни от това, което ще Ви се споделя в прав текст. Затова през днешния ден може да стигнете до потресаващи заключения от държанието на Вашата половинка. Само не се увличайте.

Близнаци
Tрябва да сте извънредно деликатни в работата. Има огромна възможност за неуспехи, а и за досадни неточности, към които някой безусловно ще се стреми да притегли вниманието на шефовете. Бъдете извънредно деликатни, в случай че се наложи да имате работа с недоброжелатели или с хора, които не са Ви симпатични: през днешния ден може да станете жертва на техните интриги. Тези, които Ви обичат, са снизходителни към Вашите недостатъци, и по тази причина през днешния ден ще Ви простят както прищявки, по този начин и пропуски. Денят е подобаващ за сантиментални срещи и за излизане в обществото. Възможни са непредвидени дарове.

Рак
Помислете, за какво не Ви харесва у Вашия човек тази или онази линия. Може би с нея изцяло може да се помирите, в случай че им сложите друго наименование?... Например не плямпало, а обшителност; не измамник, а мечтател. Днес е удобен ден за опити и самовнушения. Опитайте!

Лъв
Колкото и да са увлекателни събитията, които стават в персоналния Ви живот, никога не би трябвало да изпускате от взор сферата на професионалната активност. Конкурентите и недоброжелателите работят доста интензивно и ще би трябвало да положите много старания, с цел да им дадете благонадежден отпор. За благополучие, може да разчитате на другари, съидейници и тествани настоятелен сътрудници. Това е удобен ден за промени от сантиментално естество. Може да става дума освен за нови запознанства, само че и за прекосяване на съществуващите връзки на друга фаза.

Дева
Днес индивидът, който от толкоз от дълго време си харесвате, напълно ненадейно ще Ви обърне внимание и в случай че не се тормози, ще Ви предложения на среща. Много е значимо, и Вие да не се притесните и да не изпуснете своя късмет. Впрочем, пригответе се за отчаяние: изцяло допустимо е, обектът на Вашите дълги въздишки да не се окаже толкоз извънреден, както Ви се е коствало.

Везни
Няма да започнете да се оплаквате, в случай че се наложи да рисувате своя шедьовър на арктически студ. Също няма да роптаете, в случай че се наложи да пишете стихове в мрачен и мокър окоп. Няма да реагирате и в случай че би трябвало да четете приказки на бездомни деца при мъждива светлина на лампата. Но от време на време в точния момент казаното недоволство, може да направи чудеса. Днес сами ще се убедите.

Скорпион
Самият факт, че преди малко сте разреши на някого да Ви поздрави обществено, е към този момент огромна крачка за Вас. Наистина, имате цялостното съображение да се поглезите с една вечеря в ресторант, или да извършите за себе си някаква друга приятна дреболия.Но хайде да не забравяме, че получавате това подучване по доста уважителна причина. Напред! Не се отхвърляйте!

Стрелец
Ще ви бъде елементарно докажете себе си във всичко, което вършиме, стига да не сте се претрупали през миналите дни. Всички ексцентрични и странни неща ще ви притеглят като с магнит. Добър ден за работа с компютри и техника.

Козирог
Днес ще Ви бъде много комплицирано да разберете Вашия обичан човек,неговите способи, стремежи, планове, както и смисъла на думите, които ще слушате от него. Но в случай че въпреки всичко успявате да се справите с това, значи че в последна сметка сте минали изпит за склонност за негова втора половинка.

Водолей
Един от най-хубавите способи да се оправите във всяка обстановка е, да я погледнете обективно. Ако погледнете на казуса от разнообразни ъгли, то ще можете по-добре да разберете по какъв начин да постъпите и да продължите по-нататък. Днес следва да се сблъскате с някои неща, които ще Ви обезпечат опция, да приложите този метод на процедура. Някои от тях ще Ви забавляват, а други - не напълно. Бъдете колкото се може по-открити през този ден, и тогава ще можете дори и неприятните събития да обърнете в своя изгода.

Риби
Може да се върнете към предходните занимания, и да ги доверете до край, без изпитание. Идват забавни оферти, отнасящи се до развлечения и пътешествия. Ще имате опция да прекарате времето си доста прелестно и увлекателно. Не са изключени и сантиментални запознанства. Отношенията, стартирани през този ден изначало ще бъдат повърхностни, само че доста скоро може да преминат на по-сериозно равнище. Възможни са финансови компликации, напразни разноски и загуби. Всичко това е единствено досадно, само че никога трагично, тъй че не си заслужава да се разстройвате.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР