Овен Днес ще ви се наложи много да слушате и

...
Овен Днес ще ви се наложи много да слушате и
Коментари Харесай

Три зодии летят от любов, други 2 - с ново начало

Овен Днес ще ви се наложи доста да слушате и доста да говорите. Добре е да се влеете в някой колектив или пък да въведете някого от приятелите си в своя кръг. Бъдете деликатни в връзки, където се нажежават пристрастености и се натрупват искания.

Телец През този ден ще ви е потребна физическата работа и спортът. Избягвайте огромното пресилване, другояче денят може да завърши с главоболие. В персоналните връзки е време за преоценки.

Близнаци Положителните благоприятни условия през днешния ден ще се открият от непредвидена страна. Необходима ви е бърза реакция, умеене да превключвате, да оставите на мира тематика или хора, в случай че нещо не върви. Занимавайте се с това, към което животът ви води, и наградите на помощ логиката, а не страстите.

Рак Днес си пазете здравето. Прибързаността и желанието да обхванете необятното заплашва със загуба на надзор. Не се опитвайте непременно да преодолеете трудностите и да получите нечие единодушие.

Лъв Събития и открития може да ви наведат на нови мисли, само че занапред следва те да се обясняват. Съсредоточете се върху настоящия миг, не се поддавайте на провокации да ви въвлекат в спор. Времето е удобно за работа с информация, само че се занимавайте единствено с неща, които са перспективни.

Дева Чудесен ден за обич и творчество. Успешни ще са и пътувания, срещи, походи. Ако нещо прекомерно доста провокира вашата угриженост, само че вие не чувствате нужда да го развивате, откажете се. По-скоро незабавно по-късно ще настъпи усъвършенстване в нещо друго.

Везни Външните сигнали, които не зависят от проектите и упованията ви, ще ви покажат на какво да обърнете внимание. Вечерта може да се окаже напрегната и спешна, най-добре снишете интензивността.

Скорпион През този ден не бързайте, даже в случай че доста ви се желае незабавно нещо да измененията. Бъдещето още не е доста ясно, всеки подтик може да ви обърне на противоположната страна и да изберете нов път.

Стрелец Всичко, което се случва, може да е по-важно, в сравнение с наподобява на пръв взор. Пазете си здравето и нервите, по-малко експериментирайте с страстите на хората, с цел да не притегляте обстановки, които да се чудите по какъв начин да оправите.

Козирог Това може да е един неповторим ден за начало на стратегия по промяна на имидж и метод на живот. Особено хубаво е всичко, което се отнася до спорт и прочие телесни практики. Ако са настъпили спонтанни промени в персоналните ви връзки, обърнете им внимание.

Водолей Това е ден, който може да ви донесе вести и събития, които да преобърнат живота ви. Но някоя част от проектите ви – наложително. Няма по какъв начин да разчитате на мира, по тази причина избирайте подобаващи разновидности за интензивност, с цел да сваляте напрежението.

Риби През този ден, в случай че нещо ви интересува, питайте, изяснявайте. Колкото по-силни са мотивацията и ползата ви, толкоз по-голям късмет имате да получите това, което желаете.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР