Овен Днес ще сте господари но положението. Възползвайте се от

...
Овен Днес ще сте господари но положението. Възползвайте се от
Коментари Харесай

Стрелец да действа без емоции, Ракът смело напред

Овен Днес ще сте господари само че ситуацията. Възползвайте се от свободата си. Само не забравяйте, че резултатите от деня ще продължат отвън него.

Телец Това е ден, в който би трябвало да деянията повече дисциплинираност. Всяка позволена неточност в този момент може да ви коства скъпо в бъдеще.

Близнаци Това е ден, в който да се насладите на свободата си. Не поемайте задължения и помислете единствено и само за себе си.

Рак Днес ще сте наясно с това, което желаете. Преминете самоуверено към постигането му. Алкохолът през днешния ден ще е неприятен консултант. Внимавайте с медикаментите.

Лъв Това е ден, в който ще осъзнаете, че разпоредбите, към които сте се придържали към този момент не са същите. Доверете се на страстите и интуицията си.

Дева През този ден останете традиционалисти. Внезапните хрумвания няма да ви потребни, даже в противен случай. Пазете се от интриги, не се доверявайте на клюки.

Везни Днес ще ви е мъчно да се концентрирайте. Избягвайте взимането на решения и поемането на спомагателни отговорности.

Скорпион Това е ден, в който да не предприемате нищо ново. Останете там, където сте. Сега всяко придвижване напред или обратно може да докара до непредвидими последствия.

Стрелец Това е ден, в който ще би трябвало да сте крепко стъпили на земята. Емоциите ще ви дойдат допълнително и може да не съумеете да ги укротите. А би трябвало.

Козирог Днес не преследвайте задачите си с цената на всичко. Денят е предназначен за фантазии, чертаене на проекти, а не за дейни действия.

Водолей Днес може да имате съществени различия с сътрудници. Ако издържите на напрежението ще може да обясните и даже да наложите концепциите си. Риби Това е ден, в който може да намалите темпото. Не си поставяйте спомагателни задания за осъществяване. Подарете си повече часове независимост и разходки.

Източник: Actualno.com
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР