Овен Днес се поглезете с нещо ново. Може да помислите

...
Овен Днес се поглезете с нещо ново. Може да помислите
Коментари Харесай

Две зодии късат с илюзиите, други 3 - повтарят грешки

Овен Днес се поглезете с нещо ново. Може да помислите за ободряване на дрешника ви или закупуването на аксесоари, които да разведрят пролетната атмосфера.

Телец Днес не оставайте длъжни на някой, който има претенциите, че ви познава доста добре. Покажете, че не може да ви настъпват по сензитивните места.

Близнаци Това е ден, в който да заложите на разнообразието. Всяка активност, каквато и да е тя няма да ви донесе нужното наслаждение и резултат, в случай че продължи прекомерно дълго.

Рак Това е ден, в който ще сте склонни да взимате мъдри решения. Обърнете внимание на значимите въпроси, с цел да постъпите най-разумно.

Лъв Този четвъртък не си правете непотребни илюзии. Оценете трезво с какво разполагате, като запаси и действайте съгласно наличностите ви. Те по никакъв начин не са малко.

Дева Днес може да осъзнаете ваша сериозна неточност. Не губете време във вайкане, то няма да ви помогне. Вземете си поука, опитът ни е скъп.

Везни Този четвъртък не повтаряйте ничии неточности. Може да се поучим единствено от личния ни опит и безстопанствен различен живот не пасва на нашите условия.

Скорпион Този четвъртък е ден за усилена връзка. Дори да не ви се желае в този момент ще може да научите доста нова информация, която да ви е потребна. Ще спечелите и съидейници.

Стрелец Този четвъртък може да си пожелаете най-хубавото за вас. По това по какъв начин ще се наредят събитията ще се види дали желаното фактически е уместно за вас.

Козирог Този четвъртък ще ви бъде предоставена друга позиция по значим за вас въпрос. Това ще бъде доста освежаващо и обогатяващо за вас.

Водолей Този четвъртък ще ви се наложи да наваксате изгубено време. Не мислете за мащаба на пропуснатото, с цел да не пропилеете още скъпи часове. Наложете си да действате интензивно.

Риби Този четвъртък е ден за дейни действия в научна област, която е обвързвана с работата ви. Самочувствието, което притежавате ще ви свърши половината работа, тъй че си го осигурете.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР