Овен Днес не тъгувайте по миналото. Това пречи на развитието

...
Овен Днес не тъгувайте по миналото. Това пречи на развитието
Коментари Харесай

2 зодии да не съжаляват за нищо, други 3 - с много пари

Овен Днес не тъгувайте по предишното. Това пречи на развиването ви и ви държи на едно място... Освен в случай че това не ви харесва.

Телец През този ден бъдете добър слушател. Така ще извършите положително усещане, а и ще натрупате потребна информация за себе си.

Близнаци Днес не потъвайте в самосъжаление. Много евентуално е да преувеличавате тъгата си. Със сигурност има доста позитивни неща, върху които може да се концентрирайте.

Рак Днес не откливайте на безкрайни молби за помощ от страна на сътрудници, изключително в случай че това ще ви попречи да извършите вашите отговорности. Не поемайте и обещания.

Лъв Това е ден, в който да сте сдържани ще бъде единствено ваша изгода и даже ще има своите дълготрайни резултати. Помислете дали да не ви стане табиет.

Дева През този ден е добре да спазвате обещанията си и да помислите дали не намалите броя им. Особено когато ги давате в положително въодушевление.

Везни Този четвъртък не бъдете спестовни откъм пояснения. Най-много да си изпуснете нервите. Ако някой не схваща от дума, няма да разбере и от повече.

Скорпион Днес ще отриете дълго издирван отговор на комплициран въпрос. Може да се окаже, че всичко е било под носа ви, само че значимото е, че нещата завършват добре.

Стрелец Това е ден, в който да се опитате да извършите дълготрайна смяна. Нещата няма да се получат от раз, само че може да опитате с дребни и постоянни стъпки.

Козирог През този ден не търсете разликите сред вас и близките. Тях постоянно ги има. Сега е значимо какво ви сближава с другите.

Водолей Днес не отлагайте нищо. Колкото и маловажно да наподобява скоро може да се трансформира в голяма спънка за придвижването ви напред.

Риби През този ден не бъдете егоисти. Занемарили сте връзките със безценен човек. Ако в този момент не може да отвърнете уместно - помолете за пролонгация.

Actualno.com
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР