Овен Днес може да ви обземат детски спомени. Спомнете си

...
Овен Днес може да ви обземат детски спомени. Спомнете си
Коментари Харесай

Две зодии стягат куфарите за мечтаната почивка

Овен

Днес може да ви обземат детски мемоари. Спомнете си най-хубавото, а за другото простете. Нямате различен вид.

Телец

Тази неделя не задържайте засегнатост в себе си. Така губите скъпо време, в което може да простите и да продължите напред.

Близнаци

Тази неделя ще би трябвало да деянията еластичност и експедитивност в реакциите, в случай че желаете да останете стопанин на ситуацията. Не се предавайте елементарно.

Рак

Тази неделя заложете на почивката. Има доста забавни места за посещаване, само че в този момент няма да имате сили за всички.

Лъв

Тази неделя от вас ще се чака повече романтика или по-малко. Опитайте. Усилията също се правят оценка.

Дева

Тази неделя се пробвайте да се въздържите от това да демонстрирате досадата си от нечия дрънканица. Уважете желанието на другия да бъде изслушан.

Везни

Днес мъчно ще повярват, че концепциите ви са положителни. Не бързайте да се обиждате, а направете, каквото е нужно и зависи от вас. Времето ще покаже правотата ви.

Скорпион

Тази неделя не си поставяйте граници в желанията. Достатъчно сте скромни и няма по какъв начин да прекалите. Насладете се на живота.

Стрелец

Днес няма да сте най-хубавата компания, само че с доста малко изпитание може да измененията това. Опитайте се да покажете повече реципрочност.

Козирог

Днес ще може да постигнете задачите си единствено в случай че действате в съдружничество с околните ви. Ще се наложи да извършите някои взаимни отстъпки, само че няма цялостно благополучие.

Водолей

Днес ще бъдете разтоварени от досадно обвързване или терзание. Не разгласявайте новината, а се насладете на началото на спокойствието ви.

Риби

Тази неделя не съдете прекомерно строго другите, а най-добре въобще не го правете. За да е логичен деня ви се пробвайте да се отдалечите от всичко.

Източник: actualno.com
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР