Овен Днес и на Вас , самите, няма да Ви

...
Овен Днес и на Вас , самите, няма да Ви
Коментари Харесай

Хороскоп за вторник, 24 октомври 2023 г.

Овен
Днес и на Вас, самите, няма да Ви е ясно, какво желаете от своя обичан човек. Освен това няма да знаете и какво може да очаквате от него, и всяко негово деяние или реакция на неговите дейности, ще провокира у Вас единствено негативни страсти. Постарайте се просто нищо да не очаквате - по този начин (може би) ще бъде по- елементарно...
Телец
Опитвате се да съумеете с всичко, и по тази причина не успявате нито на една активност да отделите задоволително внимание и време. Това се отнася и за персоналния Ви живот.Ако имате обичан човек, бъдете уверени, че това мощно го наскърбява. А в случай че нямате – в близко време няма и да се появи: за него просто няма да Ви доближат време, сили и сила.

Близнаци
Денят ще донесе много обстановки, изисквайки умерено и съществено отношение. Не оставяйте без внимание нито своите, нито непознатите неточности. Ще Ви е нужна бдителност и предпочитание да изучите детайлно всеки проблем, изискващ позволение. Не се опасявайте че ще бъдете наречени буквоядец и заядливец, а задавайте колкото се може повече въпроси и събирайте потребната информация лека-полека.. Възможна е появяването на нови съдружници и хора, които ще играят огромна роля в бъдещия Ви професионален и персонален живот.

Рак
За Вашия знак през днешния ден най- продуктивното време е началото на деня. Затова с всичко наложително оптайте да се справите, до момента в който е още рано.След това си направете проект, по какъв начин ще прекарате вечерта и най- към този момент къде. Не мислете за работата, тъй като в случай че оцените „ мащаба на бедствието ”, няма да сте удовлетворени от свършеното. И не се ядосвайте със свекървата или тъщата - те са належащо зло...

Лъв
Ако напоследък обичания човек не е в въодушевление, и Вие се досещате за повода, не се стеснявайте, да обсъдите това. Но дайте да се разбете, че в случай че всичката работа е във въпроса, който към този момент сте решили, то е по-добре, да не повдигате тази тематика още веднъж. Сега сте сходни на магнит, тъй че не е допустимо да Ви се откаже каквото и да било, и за Вашия събеседник няма никакви шансове да Ви победи в разногласието.

Дева
Посветете деня на взаимни разходки. Ходенето пеш оказва помощ по-добре да разбирате възприятията си един на различен и това е потвърдено от психолозите. Това подсказва, че ще може да разрешите всички свои проблеми, в случай че сега имате такива. И още нещо - разходките са потребни за здравето

Везни
Предстои Ви чувство за полет и вълшебна приказка, чийто воин ненадейно сте станали. Нищо няма да бъде в положение да скапе през днешния ден Вашето въодушевление. Гледайки Ви, хората ще си мислят: „ Има и щастливци на този свят! ”- и тихичко ще Ви завиждат. С бяла злоба. Дай Боже повече такива дни.

Скорпион
Днес за Вас и Вашата половинка денят Ви ще премине ненадейно хубаво. Толкова хубаво, колкото от дълго време не Ви е било. Даже и сте били уверени че по този начин не е било и в никакъв случай не може да бъде. Само че днешния ден ще опровергае Вашата безапелационна убеденост. Наслаждавайте се!

Стрелец
Крайно време е, да обърнете внимание на индивида, името на който толкоз Ви харесва. Лошите хора, които са недостойни за Вашето внимание, не са с такива имена, повярвайте! Може би си заслужава да извършите насрешна крачка, за доближаването ви. А може би си залужава, тъй като има възможност за благонадежден тандем....

Козирог
Днес Вашия обичан човек ще Ви опише някаква история от своя персонален живот, която напълно няма да Ви визира. Може би си има загадка поклонничка или самичък е станал поддръжник на някого?... Постарайте се да извлечете оптималната изгода от този прям диалог.

Водолей
Най-добре ще бъде днешната сантиментална среща да проведете на чист въздух. Идеалният вид за това би било, да поседите на брега на океана, само че заради липса на подобен може да се възползвате от всеки разполагаем водоем, без значение от неговата величина.

Риби
Днес ще можете да преуспеете, с помощта на появяването на нови сътрудници и съдружници. Положението се трансформира стремително, само че Вие ще съумеете да отреагирате на всичко ставащо, да изберете само вярната тактичност и по безусловно подобаващ метод да употребявате безусловно всички откриващи се благоприятни условия.. Безпокои Ви единствено това, че ще се наложи да отвръщате с отвод на молбите на своите близки, само че това ще се изисква от събитията. Дадената сотуация не се отразява на връзките си, само че Вие сте недоволни от себе си.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР