Овен Денят ви ще бъде приятен, ако си останете вкъщи

...
Овен Денят ви ще бъде приятен, ако си останете вкъщи
Коментари Харесай

Вашият хороскоп за днес, 11.02.2018 г.


Овен

Денят ви ще бъде прелестен, в случай че си останете у дома и прекарате повече време със фамилията си. Те имат потребност от вашето внимание. Спазвайте обещанията си. Ще се радвате на чудесно здраве.

Телец

Хубав ден, изпълнен с доста позитивни страсти. Ще се срещнете с доста другари и близки, ще се радвате на чудесно здраве и положително въодушевление. Интимният ви сътрудник ще разкрие същинските си усеща към вас, което ще отстрани някои ваши подозрения по отношение на тази връзка.

Близнаци

Днес не си оставайте у дома, приемете покана за посещение на ваши другари. Имате потребност от смяна на ситуацията. Не мислете за проблеми в службата, оставете грижите настрани и се забавлявайте. Финансова непоклатимост.

Рак

През този ден се отдайте на подобаващ отдих. Постарайте се да отхвърлите небрежно домакинските и битови отговорности и по-късно се насладете на блажена отмора с другари и близки. Не допускайте да ви въвличат в интриги и непознати проблеми.

Лъв

Денят ви ще бъде сполучлив, макар че не всичко ще върви по проект. Някои непредвидени промени в проектите на другите, или заради независещи от вас аргументи, ще ви накарат да вземете бързо и съществено решение. Вечерта ви ще бъде изпълнена с доста обич и фамилна топлота.

Дева

Днес може да разчитате на положителни доходи и на решение на някои нерешени до момента въпроси. Зарадвайте фамилията си с дребни дарове. Очаква ви една приятна вечер, в уютна фамилна среда. Отлично здраве.

Везни

Денят ви ще бъде претрупан откъм домашна работа. С помощ от вашите близки ще се справите с всичко и настроението ви ще се увеличи. Вечерта ще бъде изпълнена с доста приятни изненади и радостни мигове.

Скорпион

Много задължения ще имате през този ден, само че в случай че се захванете с реализирането им от сутринта, ще се справите чудесно с всичко и ще се радвате на една приятна вечер. Ще ви създадат приятна изненада и ще се чувствате същински обичани.

Стрелец

Денят ви ще донесе доста приятни изненади и позитивни страсти. Ще се радвате на любовта на обичан човек. Не правете непотребни разноски, с цел да не изпитвате финансови усложнение в следствие. Не предприемайте пътешестване на дълги дистанции.

Козирог

Днес ще имате ентусиазъм да се занимавате с реализирането на креативен хрумвания. Максимално бързо ще се справите с многото задължения и ще се радвате на приятна вечер, в компанията на фамилията си. Зарадвайте обичан човек с приятна изненада.

Водолей

Днес не започвайте нови неща, само че пък се постарайте да свършите всичко, с което сте се захванали. Ново другарство. Радостни прекарвания с близки хора. Обърнете внимание на остарели болежки.

Риби

Денят ще бъде сполучлив за вас, в случай че съумеете да свършите всичко запланувано и се отдадете на подобаващ отдих. Посветете вечерта на обичаните си хора. Имате положителни хрумвания, по тази причина предприемете стъпки за реализацията им.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР