Овен Денят е свързан с понижаване на жизнената Ви активност

...
Овен Денят е свързан с понижаване на жизнената Ви активност
Коментари Харесай

Хороскоп за петък, 22 септември 2023 г.

Овен
Денят е обвързван с намаление на виталната Ви интензивност и през днешния ден няма да сте по този начин енергични, само че пък ще сте по-сговорчиви от нормално. Ще съумеете да оправите някакви отдавнашни различия, съвсем без да преживявате, че се постанова да вършиме отстъпки. Не са изключени непредвидени предложения и оферти за присъединяване в всемирски мериориятия – не се отхвърляйте от тях, в случай че желаете да се радвате на нови запознанства. Може да се замислите за промяна на работата. Днес ще се радвате и на нови хрумвания.
Телец
Днес за Вас максимален източник на ентусиазъм ще бъдат хората, с които регулярно се сблъсквате. Може и малко да ги познавате, само че досега в никакъв случай не сте разговаряли с тях. Постарайте се да си осигурите другарство, и може да научите нещо ново за това, по какъв начин изглеждате в очите на близките. През втората половина на деня у Вас може да зародят хрумвания, какво хубаво може да извършите за някой от околните си другари. Споделете с останалите най-хубавите свои качества и положителното си въодушевление, и дано това да Ви стане табиет.

Близнаци
Денят ще се подрежда забавно, и в рамките на приемлвото - непредсказуемо. Това значи, че би трябвало да сте изцяло удовлетворени. Непременно ще се окажат благоприятни условия да се деянията. В интерес на истината ще се наложи да „ поизбутате ” някого от сътрудниците или неотдавнащни настоятелен сътрудници, а това, несъмнено, няма да добави естетика в връзките. Финансови усложнения са вероятни за тези, които възнамеряват огромни покупки. Не е желателно да взимате пари на заем. Ще прекарате чудесно времетео си със своите близки, в случай че се откажете от разискване на въпроси, чието решение не знаете. Едва ли през днешния ден биха Ви дали кой знае какъв брой потребни препоръки и отзиви.

Рак
Днес Вие ще бъдете ненапълно груби с Вашия обичан човек, даже и сами да не забелязвате това. Може пък през днешния ден чувствителността му ще се окаже нараснала? Така или другояче звездите Ви предлагат да внимавате за това, което говорите, а и по какъв начин го казвате....

Лъв
Чак до вечерта ще се резервира риска да се забъркате в обкръжаващата Ви конюнктура и да приемете фикс-идеите за реалност. Това не е най-подходящото време за търсене на надеждни съдружници, сътрудници и съидейници. Ако сте родени през средата на август, вероятността за илюзия и самозаблуда за Вас е доста огромна. Играта на въображението си е по-добре да употребявате в работа с креативен темперамент. При осъществяване на всякаква задача е за предпочитане, да търсите нетривиално решение, а и дарба да спазвате самостоятелен график. Всички публични действия е добре да отложите за идващия ден.

Дева
Някакъв човек от известно време Ви кара да въздишате, да се усмихвате и да поглеждате в прозореца със мистериозен израз. Много сте въодушевени и Ви се желае да разкажете за това на целия свят. Но не е нужно да бързате! Още не е време и по тази причина запазете тайната си. Нали би трябвало да се убедите, че възприятията Ви са взаимни?...

Везни
В очите на близките търсете състрадание, а не удивление. Все-пак в миналото, когато Ви се наложи, би трябвало да знаете, към кого можете да се обърнете. Едновременно с това ще си изясните, кой единствено ще подвига пара, без да направи нищо потребно.

Скорпион
Странни новини може да донесе този ден. Докато се пробвате да разгадаете какво се е случило и какво би могло да се случи при други условия, ще стане вечер и ще би трябвало да вървите да почивате. По всяка възможност ще отнесете загадката със себе си в царството на Морфей.

Стрелец
В живота Ви ще стане забавно събитие, което може да постави началото на редица значими и завладяващи промени. Трябва, обаче, да имате поради, че не постоянно ще успявате да държите обстановката под надзор. Бъдете подготвени да се доверите и на различен човек - да вземем за пример на остарял другар или благонадежден сътрудник. Ще имате куп разновидности да намерите уместно приложение на своите изключетелни благоприятни условия и гении. Не се опасявайте да експериментирате: неуспехи в новите инициативи са малко евентуални. Още повече, че денят е неимоверно подобаващ за сантиментални самопризнания.

Козирог
Неочаквано уведомление ще Ви накара да се откажете от своите проекти. Старайте се да проявявате мъдрост и устойчивост, като се доверявате на интуицията си, и не се опасявайте, да отстоявате своите ползи. Вашият бизнес-нюх ще бъде оценен по достолепие. Очаквайте предложение да се заемете с нова работа или с непредвиден план. Днес ще съумеете да решите значими фамилни въпроси, както и да създадете удобни условия за по-нататъшно развиване на връзките, играещи значима роля в живота Ви. Погрижете се, в дома Ви да е прелестно и уютно. Дреболиите, нарушаващи битовата Ви естетика, могат мощно да Ви дразнат.

Водолей
Прекрасен ден, великодушен на ярки усещания, даващ куп благоприятни условия за прелестно превозване на времето. Ще съумеете да привлечете вниманието на хора, чиито благосклонности от дълго време сте си мечтали да завоювате, а е допустимо и начало на сантиментални връзки, които напълно да трансформират живота Ви. Лесно и с въодушевление харчите пари и рискувате да останете без пукнат грош, в случай че не се спрете в точния момент. Ако през днешния ден планирате да се занимавате с някаква сериозна задача, от рано се поримирете, че няма да може да доведете нещата до край.

Риби
Интуитивните спонтанни догадки ще Ви създадат услуга през първата половина на денонощието, само че към края на деня вероятно ще се окажат към този момент ненужни. Ако имате желание да започнете нещо ново, пристъпвайте към реализация на своите записи някъде привечер. Начинанията, свързани с експанзия, битка и конкуренцията, ще имат дребни шансове за триумф. Това е положително време за преференциални покупко-продажби с дребен и междинен мащаб, и за правене на потребни покупки(включително ежедневни облекла и хранителни продукти), за придобиване на качествени, красиви и трайни движимости в типичен жанр.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР