Овен Денят е подходящ за обучение и за интелектуална работа.

...
Овен Денят е подходящ за обучение и за интелектуална работа.
Коментари Харесай

Хороскоп 30 януари: Една зодия ще мине през големи перипети днес

Овен
Денят е подобаващ за образование и за интелектуална работа. Партньорите по бизнес през днешния ден ще бъдат добре настроени и ще могат да Ви поддържат във взимане на решения. Отношенията с роднините ще се възстановяват. В любовната сфера ще имате удобно време за разисквания и търсене на взаимни отстъпки.. Що се отнася до работата и професионалната сфера, то през днешния ден е по- добре да избягвате взимането на значими решения и да ги отложите за различен ден.

Телец
През този ден на Вашия обичан човек ще се прииска с нещо мощно да Ви зарадва, само че задачата ще се окаже напълно не толкоз лесна, тъй като в това отношение Вие сте персона много поразглезена. Добре ще бъде, в случай че се опитате откровено да се зарадвате на направеното: въпреки всичко за Вас са се старали...

Близнаци
Днес имате всички шансове да извършите усещане в обществото. Затова си заслужава да се заемете с привеждането си в заслужен за събитието тип. Е, несъмнено, в случай че се каните да идете някъде... Днес ще Ви съпровождат внезапни смени на настроението, което не може да не се отрази на връзките Ви с роднините. Като цяло обстановката в този момент напълно не е оптимална във финансов проект. Сънищата, които сте сънували през тази нощ, най-вероятно приспиват Вашата вътрешен глас. Разчитайте на поддръжката на познати, в случай че такава Ви потрябва. Тази вечер дава обещание да бъде завладяваща.

Рак
Много е значимо през днешния ден да запазите успокоение. Без него този много несполучлив ден ще стане и извънредно комплициран. Не взимайте рецензията покрай сърцето си и не обръщайте внимание на обидните смешки. Пропускайте около ушите си препоръките, които не Ви харесват и помнете, че най-хубавото, което може да извършите за себе си е, да си осигурите най-малко някакъв нравствен комфорт. Избягвайте новите запознанства през този ден, и не започвайте каквито и да било съществени връзки, а се ограничете с контакти с хора, които познавате отдаван, и то доста добре. Разсъдливост и самообладание през днешния ден ще са Ви извънредно потребни. Ако съумеете да се справите със своите пориви, още през втората половина на деня ще забележите, че нещата вървят към усъвършенстване.

Лъв
Не очаквайте през днешния ден от своя обичан човек градивни рецензии и забележки, свързани с работата. Но пък няма да чувствате липса на забележки и намиране на недостатъци. Всъщност, от това не би трябвало да губите своя оптимизъм: постарайте се да вярвате в по-доброто, и то може ненадейно да се случи. В живота постоянно има място за знамение.

Дева
Днес сте пред всички! Изпълнени с обаяние, и (както винаги) с остро като бръснач възприятие за комизъм, можете триумфално да преминете през този ден, неуязвими за завистниците. Те биха желали да се оправят с живота, без да поставят каквито и да било старания за това. Вие сте напълно на ясно какво представлявате, на къде в живота сте се насочили и по какъв начин мислите да стигнете до там. Ако желаете, споделете тайните на своите триумфи, само че единствено с който заслужава!

Везни
Днешният ден ще наподобява на комфортен оазис измежду стихия. Ако напоследък сте имали компликации, а животът Ви е бил изпълнен със стресове, това е Вашия късмет, да избягате от проблемите! Постарайте се да намерите метод да си тръгнете по-рано от скучното заседание, или да прекарате няколко часа в уединение. Сега не е време да предприемате значими крачки, а работите може да почакат няколко дни! Някой от приятелите е надъхан за завършения, и е допустимо да им е нужно Вашето съучастничество.

Скорпион
Очаква Ви релативно спокоен ден, обвързван не толкоз със събития, колкото с предчувстване на събитията. Може да си позволите да си отдъхнете, а може и да наблюдавате доста деликатно всичко ставащо, като по едно и също време с това си вършиме заключения и градите проекти. Всичко зависи от мащабите на Вашите персонални цели. Колкото по-големи са те, толкоз по-бързо би трябвало да започнете да действате, а не да губите времето си. В момента роднините Ви се нуждаят от поддръжка доста повече от различен път. Постарайте се, да избягвате разправиите. Ако през днешния ден сте несдържани, раздразнителни и неразговорчиви, по-късно ще съжалявате, че не сте овладели страстите си.

Стрелец
Днешният ден е подобаващ за другарство с децата, а и за интелектуални игри и мероприятия. Ще имате опция и да прекарате прелестно времето си отвън дома. Използвайте вечерта за развлечения, които биха могли да отдъхнете от напрегнатата работа. В персоналните връзки е пристигнало време за персонални диалози и разискване на проблемите.

Козирог
Днешният ден ще Ви донесе блян да изпитате нещо ново, както и да внесете промени в своя живот. Тъй като даже и не сте се замислили за последствията от тези (евентуални) дейности, които желаете да извършите, може да извършите куп (откровено казано) нелепости. За благополучие позволените през днешния ден неточности ще можете да оправите съвсем без изпитание. Не е желателно през този ден да се подписват крупни покупко-продажби, и в частност - да продавате свое скъпо имущество. Против дребните покупки звездите нямат нищо, само че ще бъде добре, в случай че са авансово планувани, с цел да избегнете спонтанността на придобиване.

Водолей
През този ден няма да Ви бъде мъчно да достигате преследваните от Вас цели, само че да разчитате на лаври или да постигнете на всичко без труд все-пак не е нужно да разчитате. В частност, би трябвало да бъдете прозорливи, в случай че сте тясно свързани с хора, от които зависи реализирането на Вашите проекти и реализация на очакванията Ви, а също и в случай че имате общи финанси. Опитайте се да си върнете задълженията, тъй като другояче идващите няколко седмици ще прекарате според от своите кредитори. В реализацията на проектите може да очаквате помощ от жена.

Риби
Хората, които Ви познават и обичат, по никакъв начин няма да се учудят, че от време на време изпускате по някоя непремерена дума. Така че в случай че през идващите няколко дни започнете да се изяснявате по-откровено от нормално, на никой от околните Ви хора няма да му мигне окото. Но какво ще стане, в случай че се окажете в компанията на хора, които не са привикнали към такава откровеност и искреност? Тогава, откакто извършите такова изявление, в качеството на опрощение, предложете на своя събеседник, да го придружите, до момента в който се качи в таксито...
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР