ОВЕН Дамите ще се заемат с личния си живот. Особено

...
ОВЕН Дамите ще се заемат с личния си живот. Особено
Коментари Харесай

ХОРОСКОПЪТ ЗА 13 ФЕВРУАРИ: Телци, не отказвайте помощ! Скорпиони, доверете се на интуицията си!

 ОВЕН
Дамите ще се заемат с персоналния си живот. Особено в случай че неотдавна са се разделили с обичания мъж или от много време са в статус свободни. Ще бъдете обаче прекомерно уязвими, което ще стане мотив за злословия и неприятни произшествия. Днес повече ще поддържате връзка и ще се срещате с нови хора. Напоследък вие малко се доверявате, по тази причина бързо се променяйте и станете по-открити. Жените не просто ще ви обръщат внимание, само че и сами ще ви вършат оферти. А и вие, в дълбочината на душата си, мечтаете за кротка и спокойна половинка.

 ТЕЛЕЦ
Страхотен ден за всички вас, в който всичко ще премине по проект. Вие самите още един път ще се убедите в това, че последователността в дейностите е добър и печеливш метод в живота. Не би трябвало да бързате с изводите по отношение на новия си фаворит. Неведнъж сте идеализирали колегата си, само че през днешния ден това единствено ще ви навреди. Ако другари ви изискат помощ, не им отхвърляйте поддръжката си. Много от околните ви другари се доверяват на интуицията ви за създаване на нови бизнес планове.

 БЛИЗНАЦИ
Ярък и паметен ден, когато доста от желанията ви ще се осъществят. Самотните най-сетне ще оправят персоналния си живот, ще срещнат заслужен сателит. Само не правете старите неточности и не критикувайте възлюбения. Иначе елементарно още веднъж ще останете сами. Вие сами не сте очаквали, че ще станете толкоз известни. Успех с парите ще ви съпътства през днешния ден, а също и при търсенето на нова работа. Могат обаче да зародят спорове с родственици, по тази причина се старайте да не изказвате остро своето мнение.

 РАК
Днес ще се наложи да бъдете твърди в дейностите и настойчиви в думите си. Дори и върху вас да се изсипят доста тествания, вие въпреки всичко не отстъпвайте от набелязания път. Подкрепа ще получите от човек, от който не очаквате. Колкото по-основателно се държите с сътрудниците си, толкоз по-бързо ще извършите сполучлива кариера. В любовната сфера ще сте преследвани от крах, неистини и измяна. Не би трябвало да се надявате на никого, изключително в случай че се отнася за финанси.

 ЛЪВ
Отличен ден, в случай че решавате проблемите си независимо. Най-добре е да избягвате многолюдните и шумни места. Децата ще ви зарадват, а с роднините са вероятни конфликти. Възможно е да почувствате леко отчаяние – както от хората, по този начин и от личните си благоприятни условия. Ще ви се коства, че триумфът и финансите вместо при вас отиват при някой различен. Възможни са спорове с деловите сътрудници, по тази причина би трябвало да се въоръжите с самообладание. В фамилията ви ще царят хармонични връзки с половинката.

 ДЕВА
Необходимо е през днешния ден да обръщате повече внимание на тези, които са ви същински скъпи. Не би трябвало да поддържате връзка с хора, които ви потискат морално и не споделят вашите ползи. Очакват се много пътувания, някои и по-продължителни. Важното е да се развивате духовно, постигайки мечтаните цели. Егоизмът и настойчивостта може единствено да ви навредят. Трябва да се захванете с социална активност, която ви харесва да изпълнявате, тогава признанието на близките ще бъде очевидно.

 ВЕЗНИ
През днешния ден ви се обрисуват ярки запознанства, както професионални, по този начин и от персонален темперамент. Възможно е по време на далечна командировка да срещнете мъжа на своите фантазии. Опитайте се през днешния ден да организирате пътешестване за посещаване на родственици в различен град. Предстои ви внезапна промяна на приятелския климат. Ще решите, че с доста хора връзките ви са изживени. През деня очаквайте предложения за многочислени пътувания, както и непредвидени срещи, когато можете да се влюбите от пръв взор. Изобщо, този ден няма да си стоите вкъщи.

 СКОРПИОН
Денят ви дава обещание чудесно финансово състояние. Разбира се, за това ще ви се наложи да работите под пара, в директния смисъл на тази дума, да се трудите дълготрайно време и да не се отказвате от концепциите си. Началството ще ви натовари с голям размер работа, от която ще зависят заплатата и спомагателните ви приходи. Ще се справите с всяко предизвикателство, само че би трябвало да се доверите и на интуицията си. Не давайте пари назаем, тъй като няма да си ги получите назад.

 СТРЕЛЕЦ
Не се доверявайте и по-добре да не споделяте проектите си, с цел да не осуетят близки до вас хора осъществяването им. Така подреждайте програмата си, че да не се претоварвате и да стигате до физическо и психическо безсилие. Гледайте на неуспехите си метафизичен, без да критикувате и да храните нереалистични упования към никого. Отнасяйте се с схващане към непознатите проблеми, тъй като всички имат такива, и не планирайте инициативи, които авансово са обречени на неуспех.

 КОЗИРОГ
Препоръчително е да не сменяте работата си. Следвайки рекомендациите, интуицията си и вярната посока, ще избегнете проблеми и ще оставате удовлетворени от себе си. Загрижени сте да се развивате освен професионално, само че и духовно, за това ще засилите интереса си към странното и нетрадиционно в живота, обогатявайки знанията и разширявайки заниманията си и с духовни практики. През деня страстите ви ще се окажат водещи в персоналните ви и настоятелен връзки и за жалост на обкръжението ви ще се стремите да наставлявате.

 ВОДОЛЕЙ
Днес ще настоявате всички да следват ползите ви. Добре е обаче в точния момент да се осъзнаете и по-добре контролирайте държанието си, с цел да не си спечелите врагове за цялостен живот. Бъдете рационални и не прекалявайте с претенциите си към сътрудниците и фамилията ви, та даже и към приятелите си, с цел да не се лишите от поддръжката им и да объркате живота си сами. В същото време прецизирайте и връзките си с тези, които ви вредят, време е да ги прекъснете, с цел да съхраните здравето си.

 РИБИ
Дарени сте с доста заложби и това ви оказва помощ да сте съвършени във всичко, с което се занимавате, само че бъдете рационални. Предпазливостта и вашата проницателност през днешния ден ще ви носят само изгода. Денят е безпристрастен във връзка с запознанства и връзки, което напълно не значи, че ще ви липсват такива. В връзките с колегата си не реагирайте прочувствено в устрема ви да отбраните себе си. Избягвайте нервно напрежение и бъдете положителни. Изгодни договаряния ще бъдат прекъснати по независещи от вас аргументи.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР