Овен. Да си лидер, да водиш и да побеждаваш. Да

...
Овен. Да си лидер, да водиш и да побеждаваш. Да
Коментари Харесай

Щастието според всяка зодия

Овен. Да си водач, да водиш и да побеждаваш. Да имаш, да постигаш и да става по твоя метод.

Телец. Да работиш и действаш в собствен личен темп. Да имаш сигурност – материална и прочувствена. Да се радваш на простите житейски.

Близнаци. Да общуваш – с доста, разнообразни и забавни хора. Да даваш нови и работещи хрумвания. Да се променяш, да се развиваш и да растеш. Да флиртуваш. Да запазваш младостта на духа си и силата на мозъка си.

Рак. Да можеш да кажеш „ моят дом е моята цитадела “. Да си измежду околните и фамилията си и да ги подкрепяш. Да си свестен, оценен и обичан за това, което си.

Лъв. Да успяваш и да побеждаваш. Да получаваш висока оценка и самопризнание. Да даваш и да се грижиш за другите обилно. Да имаш разточителен живот и да можеш да си позволиш всичко, което ти се прииска.

Дева. Да можеш да сложиш всичко в ред, в своя ред. Да постигаш съвършенност в детайлите и нищо по-малко от съвършенство. Да си свръх ангажиран и ефикасен. Да свършваш доста потребна работа.

Везни. Да си постигнал съвършения сред работа, семейство и персонален живот. Да си доста добър във всичко, което правиш. Да общуваш с разнообразни хора непрестанно.

Скорпион. Да се отдаваш на персоналните си пристрастености – изкуство, рисково занимание, духовно обучение или нещо друго. Да. Да се саморазрушаваш и самовъзраждаш от нищото. Да местиш границите на вероятното – нагоре и надолу.

Стрелец. Да си прецизен – в преценки, думи и каузи. Да съчетаваш натурализъм и идеализъм и да променяш действителността към по-добро. Да си там за приятелите си – постоянно, в положително и неприятно.

Козирог. Да имаш професионални триумфи и положително обществено състояние. Да имаш власт и да дърпаш конците. Да получиш същинско самопризнание от значими за теб хора.

Водолей. Да бъдеш свободен – във всевъзможен смисъл. Да следваш призванието си. Да имаш другари, с които да се обогатявате взаимно. Да водиш другите. 

Риби. Да се рееш волно в света на концепциите и да раждаш нови. Да се отдаваш на пълноценно и надълбоко другарство. Истински да разбираш и да виждаш другите такива, каквито са.

 

Невена е приключила интернационалните връзки, тя е преподавател и коуч. Големите й пристрастености са астрологията и номерологията. Тя обича да изследва индивида и да търси и намира същинското и положителното във всеки. Което постоянно я кара да се усмихва. Може да научиш повече за нея, както и да си поръчаш персонален хороскоп на .
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР