Овен - Четворка жезли Перфектност Изпипвайте всичко до последния детайл.

...
Овен - Четворка жезли Перфектност Изпипвайте всичко до последния детайл.
Коментари Харесай

Седмичен ТАРО хороскоп

Овен - Четворка жезли
Перфектност

Изпипвайте всичко до последния подробност. Обръщайте внимание и на най-малките детайлности, с цел да не съжалявате след това. Бъдете съвършени както в облеклото си, по този начин и в работата си. Само по този начин ще имате триумф и ще се доберете до покачването, което от дълго време ви чака и сте заслужили със своята безрезервност и себераздаване на всички равнища. Бъдете спокойни, положителни и уверени. Не разрешавайте на никого да ви упрекна в небрежност и индиферентност. Бъдете съвършени!
Телец - Петица жезли
Поражение

Пълно комплициране. Усилията ви са безредни. Силната конкуренция прави битката яростна. Губите надзор под въздействие на напрежението. Нереализираните стремежи пораждат катаклизми и спорове. Преценявате отначало вашите способи и търсите метод. Оставате правилни на идеята и се учите от грешките си. Трябва деликатно да намерите вярната посока и да насочите разпръснатите сили право към задачата. Иначе ви следва цялостно проваляне на всички фронтове.
Близнаци - Седмица камъни
Поражение

Неспокойни времена настъпват за вас. Изпускате основното, може да стартират проблеми в работата или в бизнеса ви. Внимавайте да не извършите неприятни вложения, тъй като те могат да доведат до загуба на недвижимо имущество или даже до фалит. Пазете се да не изпаднете в меланхолия, пасивност или уязвимост. Тъпчете на място. Нещата, които сте основали, се унищожават пред очите ви. Внимавайте и не влошавайте връзките с близките. Почивайте повече и ограничете контактите с близките
Рак - Четворка мечове
Примирие

Период на отмора и отдих. За някои от вас това е почивка след дълго боледуване или интервал на възобновяване. Край на лекуването, заточението и усамотението. Оставяте всичко неприятно настрани и възстановявате силата си. Ум, тяло сърце и дух се сплотяват в едно, с цел да се възродите напълно.
Лъв - Четворка камъни
Земната мощ

Проявете почитание към Земята и себе си. Изпитвате дълбока връзка с античните първоначални сили. Всички земни детайли се съединяват, което ви дава опция да осъществите вашите материални стремежи. Разбирате по какъв начин всичко в микро- и макрокосмоса е обвързвано. Енергията безусловно бушува във вас. Творческото начало се възпламенява, силите ви са неограничени, с цел да постигнете задачите си. Задържате мощната позиция, в която сте в този момент.
Дева - Асо камъни
Изобилие

През този интервал вие сте късметлиите в хороскопа. Получавате голямо утвърждение за достиженията си. За доста от вас ще има разцвет, благосъстояние, сполучливи покупко-продажби и бизнес инициативи. Тези, които разчитат на моментни облаги, може да завоюват от лотария или тото. Постигате материално и духовно благоденствие. Спокойствие и възприятие на задоволеност са вашите спътници в този момент.
Везни - Осмица мечове
Вмешателство

Поведението и наличието на другите смущават душевното ви успокоение. Чувствате се блокирани, като че ли пред вас има трудности, които не можете да преминете. Моментът е спешен за вас. Изпитвате боязън да поемете отговорност за пътя, по който би трябвало да минете. Изолирате и се чувствате неспособни да се изправите на крайници. Реалността от време на време е груба, само че би трябвало да съберете сили, с цел да се справите и да продължите напред.
Скорпион - Дъщеря на камъните
Възможности

През този интервал ще би трябвало да се стремите към нови познания и придобиване на нови умения. Трябва да бъдете доста съсредоточени през този интервал, с цел да не изпуснете значимия урок, който ориста ви е приготвила. Ще имате неочаквани проблясъци и озарение на съзнанието, които ще ви оказват помощ в сложните моменти. За всички вас предстоят доста нови благоприятни условия. Изправени сте пред нов стадий от вашия живот.
Стрелец - Седмица чаши
Илюзия за триумф

Силни и спорни стремежи ще ви обзет през този интервал. Необходимо е фантазиите ви да станат по-практични. Положете повече старания, с цел да се трансфорат очакванията и желанията ви в освен това от празни фантазии. Въвлечени сте в странна обстановка, чувствате се дезориентирани и комплицирани. Внимавайте с опиатите и алкохола през този интервал.
Козирог – Справедливост
Баланс

През този интервал би трябвало да сте обективни и безпристрастни. Нещата са сложени като на съд. Ситуацията е подложена на самокритика и везните могат да се наклонят мощно в едната или другата посока. Равновесието е нежно и несигурно. По-добре отстъпете обратно, притаете мирис и преценете обстановката доста тъкмо.
Водолей - Тройка мечове
Траур

Разочарование, противоречие, съревнование. Унили сте в резултат на хода на нещата към вас. Всичко наподобява тъжно, нерадостно и тъмно. Емоционално сте сринати, изпитвате болежка, тъга тъга. Струва ви се, че небето плаче с вас. Чувствате се разпокъсани от вътрешната страна. Изпитвате непрежалима загуба за нещо или непосредствен човек.
Риби - Син на чашите
Търсач

Търсите нови запознанства и контакти. Отчаяно се нуждаете от поддръжка и верни директиви. Търсите отговори на въпроси, които са неразбираеми за вас и това ви тормози. Уви, в този момент не е моментът за точните отговори, които очаквате. Стремите се към недостижими неща и цели и това ви обърква още повече. Изчакайте интервалът да отмине и нещата ще се подредят сами.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР