ОВЕН Ако днес отлагате прекалено и оставите всичко за следващите

...
ОВЕН Ако днес отлагате прекалено и оставите всичко за следващите
Коментари Харесай

ХОРОСКОПЪТ ЗА 18 ФЕВРУАРИ: Близнаци, бъдете наблюдателни! Раци, усилията ви ще бъдат възнаградени!

 ОВЕН
Ако през днешния ден отлагате прекомерно и оставите всичко за идващите дни, има риск проектите ви да се осуетят и да се натъкнете на съвсем непреодолими трудности. Изключително плодороден ден за слагане на бизнес цели, за определяне на нови контакти и за сключване на контракти. Има огромен късмет уговорките, които поемете в този момент – и вие, и другата страна, с която се договаряте, да бъдат трайни и да ви донесат положителни доходи. Ето за какво заложете на връзката и търсете подпомагане от близки, познати и от бизнес сътрудници, с цел да реализирате желанията си.

 ТЕЛЕЦ
Ще имате по-голяма храброст да навлизате в непознати територии и да експериментирате – и това ще бъде верният метод, в случай че желаете бъдещето да бъде по-различно от предишното и сегашното ви. В края на деня обърнете повече внимание на обичания си човек. Денят е подобаващ за романтика, както и за по-отговорни и дълготрайни проекти, свързани със фамилния живот. Ще съумеете да си отдъхнете от някои досадни битови проблеми, които са ви занимавали през миналите дни, и да обърнете взор към нови хрумвания и планове. Повечето от вас ще се усещат в свои води поради покачвания прилив на възторг и новите благоприятни условия, които ще се открият.

 БЛИЗНАЦИ
Вие сте от хората, които мъчно виреят във време на застой, а през днешния ден това надали ще се случи – даже да има такава обстановка в живота ви, в този момент по-лесно от различен път бихте могли да я разчупите и да се освободите от оковите. Желанието ви да навлезете в непознатото, да учите нови неща и да експериментирате ще ви води напред и надали ще желаете да потиснете този ентусиазъм, с цел да угаждате на близките или с цел да се впишете в ситуацията. Бъдете наблюдателни, тъй като по никакъв начин не е изключено да ви осени нова концепция или да се запознаете с забавни хора.

 РАК
Днешният ден е доста подобаващ да извършите промени както в близкото си обграждане, по този начин и в по-широк проект – да започнете да учите нещо ново да вземем за пример. Ако имате сходни планове, не отлагайте реализацията им – моментът е извънредно подобаващ за деяние. Във финансовата област също може да настъпи известно оживление, само че сякаш там обстановката няма да зависи толкоз от вас и ще има фактори, върху които мъчно ще влияете тъкмо в този миг. И въпреки всичко, в случай че в предишното сте се възползвали от удобните благоприятни условия в кариерата и сте положили труд, нищо чудно в този момент напъните ви да бъдат възнаградени.

 ЛЪВ
Бъдете наблюдателни към знаците, които ориста ви сервира, тъй като вярното им разчитане от ваша страна ще ви помогне за идно взимане на значимо решение. Финансовите въпроси ще занимават мислите на доста от вас. Възможно е да похарчите по-голяма сума за дома, да извършите по-сериозна инвестиция или да получите пари, с които ще може да подсигурите бъдещето си. Без значение какъв тъкмо е казусът, в дейностите си ще се водите от дълготрайни проекти и ще мислите в вероятност. Начинанието, което сте почнали, провокира известна неустановеност, а това евентуално ви тормози.

 ДЕВА
Вие сте от хората, които в множеството случаи обмислят и възнамеряват добре нещата и надали ще се впуснете в прекомерно рисковано начинание. Вероятно рискът, който поемате, е обмислен и въпреки неизвестността да ви плаши, няма различен метод да осъществите смяната. Денят е извънредно удобен за всевъзможни каузи от практично естество – финансови въпроси, подписване на контракти, споразумяване на работни взаимоотношения. Събитията ще се развият във ваша изгода поради търпението и поради постоянството, с които сте работили. Пречките в връзката, които до момента са ви спирали, ще останат зад тила ви.

 ВЕЗНИ
Ще може да разчитате на помощ, съвет и подпомагане от близките. Денят е удобен и за нови инициативи, тъй че може да предприемете това, за което до този миг ви е липсвала храброст или просто сте го отлагали по някаква причина. В края на деня прекарайте повече време с най-близките си – почивката ще ви се отрази добре. Може също да обмислите измененията, които предстоят, и да планирате бъдещите си дейности на мира. Бъдете съобразителни и деликатни към хранителния си режим и наблягайте повече на течностите, без да гладувате, с цел да се пречистите.

 СКОРПИОН
Днешният ден ще е изключително значим за вас, тъй като ще съумеете да посеете семената на промени и промени, които ще осъществявате дълго време напред. За да се възползвате от положителните благоприятни условия, може да останете за малко уединено със себе си и да си помислите кое е това нещо, което най-силно желаете. Не се ограничавайте в границите на битието ви сега – да вземем за пример сегашната ви работа или позицията, която заемате, и не се тормозете, в случай че желанието ви е прекомерно ексцентрично или в случай че би изглеждало прекомерно самоуверено в очите на множеството хора.

 СТРЕЛЕЦ
Слушайте интуицията си, формулирайте желанията си и даже си представете по какъв начин бихте се почувствали, в случай че ги постигнете. Началото на деня е доста мощен миг, тъй че каквото посеете тогава, това ще пожънете по-нататък през месеца. Бихте могли да си поставите персонална или професионална цел – зависи към кое ви води сърцето сега. Макар че през идващите дни вниманието ви ще бъде ориентирано към бъдещето и новите благоприятни условия, въпреки всичко не забравяйте за действителността. Денят е доста подобаващ да уредите въпроси от по-практично естество – финансови, служебни или битови.

 КОЗИРОГ
Не оставяйте днешната работа за на следващия ден, тъй като скоро ще имате нови цели, а старите и нерешени проблеми ще ви тежат. Що се отнася до свободното време, може да пробвате нещо друго, за което до момента не сте събирали храброст. Всякакви вълнуващи прекарвания ще ви подействат добре и ще ви дадат в допълнение сила. Ще имате предпочитание да постигнете усамотение с природата. Преживяванията ви ще зависят доста от това дали в живота има нещо, което ви въодушевява и ви доставя позитивни страсти. Ако да вземем за пример сте човек на изкуството или се занимавате с креативна активност, може да усетите прилив на ентусиазъм.

 ВОДОЛЕЙ
Желанието ви да творите ще се увеличи, а нищо чудно да ви осени и нова концепция. Дори да не се занимавате с писане или с изобразяване, може да решите да предприемете някакво пътешестване или да си поставите нова цел, която да осмисли всекидневието ви. Денят няма да ви се стори толкоз превъзходен обаче, в случай че сте затънали в рутината и не откривате никакъв смисъл в работата си. Възможно е да изпаднете в неприятно въодушевление, да ви обхване равнодушие или пък всичко да ви нервира и ядосва. Опитайте се да не преодолявате тези положения с алкохол или с нещо друго – по този начин единствено ще задълбочите казуса.

 РИБИ
Емоциите идват от дълбините на душата ви и може би желаят да ви подскажат нещо – да вземем за пример, че би трябвало да се освободите от човек, който ви потиска, да извършите някаква смяна или да откриете активност, работа или концепция, която да ви даде чувство, че има смисъл да й се посветите. За всеки от вас отговорът ще бъде друг, само че в най-общ проект излизането от сходно положение изисква от вас да проявявате по-голяма храброст и да предприемете някакво деяние. Дори да не се задействате незабавно, още през днешния ден, единствено като чуете вътрешния си глас и му обърнете внимание, към този момент ще сте свършили част от работата.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР