Овен 21 март – 20 априлСъбуждате се след мъчителен сън.

...
Овен 21 март – 20 априлСъбуждате се след мъчителен сън.
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп до 29 септември

Овен 21 март – 20 април
Събуждате се след непосилен сън. Родените до 5 октомври през днешния ден ще се пекат на муден огън, а на следващия ден и другите мъчно ще намерят пътя. В момента е нужна дейна самоотбрана от нападателната чернота. Внимателно преценявайте знаците на ориста. Смирете упоритостта, бъдете скромни и не искайте доста от живота и от другите. Нищо ново да не се стартира. Довършете започнатото преди. Навлизащото Слънце във Везни и Луна в Козирог образуват тежки аспекти за вас през уикенда. Очертават се борби на ползи и позиции. На 25-и постигате значима цел, стига да не отивате в крайности. 26-и е ден за спонсорска поддръжка. На 27-и предстоят промени, които ще изискват още на 28-и да се събере екипът и всичко да се разиска. На 29-и никой не пуска кокала и не прави взаимни отстъпки.
Телец 21 април – 20 май
Луната навлиза в Козирог, с който постоянно се разбирате добре, само че през днешния ден е значимо да уточните позициите си и да не си мътите взаимно водата. Не позволявайте на трети лица да се намесват в връзките ви с сътрудници. Не е нужно да отстоявате мнението си непременно, направете поклон към близки и другари. Обърнете се към по-духовни занимания, упоритостите да почакат. На 23-ти не се знае кой ще командва парада, не приемайте нещата прочувствено. На 24-ти всичко потегля по проект, а силата ви блика като шадраван. 25-26-и са дни на тествания, изключително в посока на възприятията. Луна и Венера образуват кармичен кръст с планетите в Телец. Вървите към изневери. На 27-и губят хората без самочувствие. 28-и е ден за екипна работа, а на 29-и смирете апетитите.
Близнаци 21 май – 21 юни
Не бързайте с изявите и претенциите. От през днешния ден излизате от зоната на здрача, само че още действителностите са замъглени и взетите решения може да бъдат изменени или анулирани в бъдеще. Луната е в спор със Слънцето, а този аспект вреди на връзките с родители и деца. Не взимайте прибързани решения и не започвайте нищо значимо. Приключете с това, което сте дали обещание в предишното. На 23-ти с навлизането на Слънцето във Везни навлизате в стабилизиращ интервал, в който доста от проблемите ви ще стартират да се вземат решение. На 24-ти заемете обезпечаваща ви позиция. На 25-26-и ще ви влияе пръстът на ориста, изключително в любовта. Време е да се разберете, да се съберете или разделите дефинитивно. 27-28-и дефинират нова посока и нов метод на живот за вас. 29-и е рисков.
Рак 22 юни – 21 юли
Днес Слънцето навлиза в нехармоничните ви Везни, а Луната в знака на опозицията ви Козирог. Ще си имате проблеми както по линия на работата, по този начин и в посока на фамилните връзки. Ще ви притискат от няколко страни. Ако имате някакво угнетяващо възприятие, обърнете се към по-духовна храна. Нищо значимо да не се стартира и подхваща. Довършете обещаното, бъдете скромни и правилни. През уикенда сте под въздействието на тежки звездни аспекти. Мирувайте. На 25-26-и имате свободата да постъпите както ви се харесва и да се срещнете с хората, които обичате и са значими за вас. Никъде не отивайте без подарък. На 27-и се отърсвате от неприятни зависимости, а на 28-и постигате оптималното за интервала. Сключете нови контракти, играйте екипно. 29-и е конфликтен.
Лъв 22 юли – 22 август
Не влизайте в съглашателства, през днешния ден всичко се прави на мрачно, парите се дават под масата, а значимите неща остават скрити от погледа. Приключвайте, само че нищо значимо не започвайте. Не позволявайте на страстите да овладеят съзнанието и да попречат на рационалната ви преценка. Не се опитвайте на никого нищо да потвърждавате, може да не сте прави, а може и да не ви схванат и оценят. 23-ти е ден на подмолните ангажименти, бъдете сигурни, че и конкуренцията го прави. 24-ти ви води до значим източник на мощ. На 25-26-и Луната от Водолей е в съпротива на Венера от Лъв и в рисков аспект с планетите в Телец. Изневерите скъпо ще се заплащат, връзките ви са под въпрос. 27-и е ден на пръстена и колелото, време е за обвързване. На 28-и работете екипно. На 29-и вие сте капитанът.
Дева 23 август – 22 септември
Слънцето напуща вашия знак и към този момент излизате от сатурновата си дупка. Денят е добър за смяна в метода на работа и живот, за пренасяне и преустрояване на активността. Пътувайте, отърсете се от предишното, приключете безперспективни връзки и задължения. Може да се получат неприятни новини, само че тъкмо те ще оказват помощ да се изправите и да продължите в една по-добра и печеливша посока. През уикенда ориста работи за вас, работят ви стимулиращи аспекти. Разширявате въздействието си и заемате нова позиция. 25-и е ден на високите сили и цели, изправете се, бъдете дейни. На 26-и правете жестове и ще получите такива. На 27-и проблемите са за родените в първата декада. Някой пробва да ви измести. На 28-и намирате своята група и среда. На 29-и очаквайте провокации.
Везни 23 септември – 22 октомври
Днес доста неща ще се вършат на мрачно. Не очаквайте да ви споделят истината, а и вие действате подмолно по отношение на нечии упоритости. Не уреждайте през уикенда професионални въпроси и разногласия. Нищо значимо не започвайте в този ден, а си осигурете отбрани на всички равнища. Ден на прилепа, някой пробва да употребява персоналните ви запаси, без да дава нищо отсреща. Ще се почувствате изтощени. На 23-ти в 6,51 ч. по Гринуич Слънцето навлиза във Везни, а навлизащата в Козирог Луна отвърна упоритостите на родените в първата декада и за 24-ти. На 25-и действайте интензивно и ще спечелите, а на 26-и работете за другите и отново ще имате каквото ви би трябвало. 27-и вади на показ страховете от предишното, действате притеснително и комплексарски. На 28-и ви залива креативно ентусиазъм. 29-и е рисков.
Скорпион 23 октомври – 22 ноември
Днес получавате неприятни вести и знаци на ориста. Постарайте се да разберете от кое място и какво може да дойдат неприятностите. Нищо ново да не се стартира, преди да се уточнят връзките. В подобен миг е значимо да контролирате играта на възприятията, да не бързате с нападките и обвиняванията, преди да сте се изяснили с другия. Доверете се на опита си, проявете здравомислие и изчакайте. На 23-ти доста неща се вършат скрито и под масата, даже и на сватбата. 24-ти ви дава преимущество, възползвайте се от козовете си. На 25-26-и Луна и Венера са в спор със Скорпиона. Изневерявате и разбирате за изневери, връзките ви навлизат в сложна фаза. На 27-28-и постигате оптималното и си осигурявате преимущества пред конкуренцията. На 28-и внимавайте и контролирайте страстта.
Стрелец 23 ноември – 21 декември
Днес мъчно се ориентирате в връзките, доста неща се вършат скрито-покрито и без да се оповестяват на засегнатите лица. Може да се получат неприятни вести, само че реакцията ви не трябва да е прибързана. Дайте си време да уточните обстановката, контролирайте страстите. Денят е добър за работа със земята, за пътешестване и пренасяне. Простете на някого, който ви е обидил. На 23-ти всеки може да се излъже в преценката, доста неща се вършат на мрачно. 24-ти е ден за медитация над родовата карма. Продължете в посоката, която ви притегля. На 25-и всичко може да се реализира, в случай че си знаеш мярката, потенциала и лимита. 26-и е ден за благотворителни инициативи. На 27-и родените в първата декада са пред тежък избор, а на 28-и и другите. 29-и ви носи преимущества.
Козирог 22 декември – 20 януари
Не смесвайте през днешния ден работата с персоналните каузи. Не канете сътрудници на посетители и не разкривайте картите си пред непознати. Вероятни са проблеми с порасналите ви деца и остарелите родители. Трудно ще застанете на едно мнение с сътрудниците си и това ще се употребява от засегнатите в обстановката. Родените в първата декада са в по-неблагоприятна позиция и е добре да си замълчат. На 23-ти Луната от Козирог е в площ със Слънцето от Везни, връзките с родители и деца излизат от норма. Не поставяйте ултиматуми. На 24-ти и родените в третата декада ще опитат от жилото и меда на персоналните и роднински връзки. Не решавайте наследствени въпроси. На 25-26-и ще имате преимущества, ще получавате дарове. На 27-28-и връзките са неравностойни. 29-и е рисков.
Водолей 21 януари – 18 февруари
И без значение че доближава пълнолуние, тъмнината в връзките през днешния ден е непрогледна, крият се значими обстоятелства и истини, провокациите са на всяка крачка. Контролирайте се, бройте до 10, преди да кажете нещо не на място и пред неточните хора. Продължете в посоката, в която сте тръгнали, не започвайте нищо ново. Вероятно е странични хора и фактори да го провалят. Влизате в разноски. На 23-ти не правете значим избор, движете се на пръсти, контролирайте страстите. 24-ти разрешава да стъпите на нова база и позиция. На 25-26-и Луната от Водолей е в тежки аспекти с Венера от Лъв и с планетите в Телец. За изневерите ще се заплаща с лихвите. На 27-и на никое място на отивайте неглиже, ще ви оглеждат, преценят и канят. 28-и ви носи мощ, преимущество и покачване. 29-и е ден на спорове.
Риби 19 февруари – 20 март
Днес е значимо да продължиш по остарелия път, а не да започваш нещо ново и значимо. Тенденцията е към странични намеси в работата и в персоналния ви живот. Някой може да ви направи мечешка услуга. Не коментирайте своя и непознатия живот и избор. Трудно контролирате възприятията. За прочувствен човек като вас този ден ще донесе тествания и ненужно шерване, за което ще съжалявате. На 23-ти всичко е завоалирано и скривано от погледите. Не сключвайте нови контракти и съюзи, ще бъдете излъгани. На 24-ти намирате индивида и мястото ви за презареждане. На 25-и ще постигнете оптималното при договаряния, а на 26-и помогнете и на различен да реализира упоритостите си. На 27-28-и Луната е в Риби в съпротива на Меркурий, отлагате срещи и пътешестване. На 29-и се пазете от отнемане.

Неда Иванова, " "
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР