ОВЕН (21.03 – 19.04) Задушница ви вкарва в период, когато

...
ОВЕН (21.03 – 19.04) Задушница ви вкарва в период, когато
Коментари Харесай

Хороскоп за 2 – 8 ноември от Антония Мечкова

ОВЕН (21.03 – 19.04)

Задушница ви вкарва в интервал, когато упорството не подсигурява огромни приходи и похвали. Овните да се огледат за нови партньорства, в понеделник може да се върнат към остарели ангажименти, да „ притоплят ” хрумвания, само че да не се месят в непознати разногласия. От вторник до четвъртък ще поемате повече задания в екипа си, но ще се държите в сянка и търпеливо ще чакате другари и близки да ви поддържат. На Архангеловден си дайте пауза – и на купони няма да се отпуснете, мислите за сложни планове и кариера. В любовта май някои не вършат най-точен избор.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

Този уикенд ви натоварва с всякакви задания, действайте по тях безрезервно и доста деликатно. При група Телци се обрисува риск от вреди или нежелани промени. В понеделник не взимайте страна в разногласията на близките, а след това следете развоя на обстановката, с цел да се възползвате от дребните шансове. Може да ви винят в равнодушие и прочие, а не е ли по-важно, че поемате огромна тежест в екипа и го теглите напред? Бдителните ще си спестят кахъри и разочарования в работата и в петък ще се уверят: посели са крепко семе, ще има какво да жънат.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

Началото на този интервал не е леко и за вас, в работата или за по-личните неща може да се почувствате неразбрани, излъгани. Близнаците да не се поддават на мрачни мисли, в понеделник да огледат всеки подробност в обстановката, предстоят много старания, в това число за привличане на сътрудници. От сряда не е нужно толкоз да мъдрувате, а с еластичност и дребни стъпки да прокарвате концепциите си. Четвъртък е за повече контакти, само че избягвайте прекалености, а в петък и не разкривайте всичките си проекти, пречките ви водят към нови положителни шансове.

РАК (21.06 – 21.07)

От събота до вторник сте цялостни с сила, в случай че не се хванете с огромни хрумвания или не установите ново партньорство, ще се готвите настойчиво за изяви през работната седмица. Раците да не бързат, в понеделник има да завършват куп остарели задания, а проектите си би трябвало да уточняват във вторник. В сряда резултатите към момента са нисички, само че вие следва да отдъхнете, да се погрижите за подсилване на здравето. През идващите 2 дни бъдете тактични, тъй като ще пренареждате съдружници, някои не са признателни за услуги, не залягат в делата.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

Вие си налагате куп ограничавания от тази Задушница, май няма да споделяте и нови хрумвания за изява и облаги. В понеделник рутинните каузи са повече, вероятно във вторник доста Лъвове ще имат и редица финансови терзания. После по-консервативните от знака няма да са склонни да се впускат в инициативи, само че има и група, която ще лови и най-малки шансове за промени. В сряда пречките са огромни, в четвъртък пораства и вашето неспокойствие за случки, та може да се отправите надалече, измежду нови хора. Тактично изяснете въпроса с най-близки.

ДЕВА (23.08 – 22.09)

До Архангеловден ще си позволите много паузи за срещи с познати и близки, за купони. Не е зле да бъдете по-пестеливи в тази тенденция, от Задушница вашето настроението е прекомерно изменчиво, не изяснявате събитията в деловата сфера и свои персонални връзки. Някои Деви ще изчакат с решение за разлъка с близки, други виждат: пламенните усеща бързо гаснат. Дано още вторник ви зареди с самообладание, работата е доста, а разногласията в този момент вредят – хем могат да ви подбуден към неточности, хем е рано да разкривате проектите си, и то на маса…

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

Това 7-дневие е по-динамично, някои са на купонджийска вълна и не им отива. По-добре Везните да се съсредоточат в работата си, откриват им се плодородни шансове за изява и облаги още в понеделник. Ако се колебаете и протакате, ще ги пропилеете и в сряда-четвъртък се сърдете на себе си, не на близките. Мнозина ще привлекат търпеливо поддръжка от близки и още съидейници, за проекта им трябват нови съдружници. Сега следва по-оперативно да отстранявате неточности, в случай че някъде се спънете. Някои ще се радват на отлично време с обичан.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

На Задушница влизате в под напрежение интервал, овладейте желанието да налагате мнение на близки, познати, сътрудници. До Архангеловден Скорпионите имат куп проблеми за решение, а стремежът към занимания май надвива от вторник до четвъртък. Подбирайте си екипи и компании, с цел да не се пресилвате, а и да не ви подвеждат с неуместни хрумвания за изява и облаги. После и да се сърдите някому, решението ще си е ваше и следва да бъде просто и ясно. В сряда ви тежат финансови грижи, няма да споделяте, само че проявете зоркост, пестете.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

Динамично 7-дневие за вас, мнозина ще прокарват свои хрумвания, ще пропагандират за поддръжка в начинанията си. Други Стрелци се радват на споделена обич, с колегата времето им лети и ги окриля. В понеделник е редно да обмислите до най-големи детайлности тактиката си, някои излизат от сянката на шефове, авторитетни сътрудници. Във вторник грижата ви е за равностойни партньорства, колкото и да са положителни концепциите ви, разбирателството и взаимното допълнение са значими в сряда и четвъртък. Тогава има мотиви за разногласия, проявете самообладание.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

Съботата поставя началото на добър интервал за мнозина, дълго са подготвяли планове и са се борили за реализацията им с съперници, с недоумение. Доста Козирози дори може да се усещат изтощени, да се погрижат за тонизиране, от понеделник до петък измененията ще вървят по-спокойно. Във вторник спънки ще засилят строгостта ви към близки хора, по-разумно е да им помагате, без да афиширате ролята си. В четвъртък наблегнете повече на споразумяване на правни и финансови елементи, не разчитате на хазартен триумф. Обичта топли душата ви.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

И на Задушница не забравяте за работата, поемате всички тежести от общата. В понеделник и да критикувате близките, в случай че не сте бдителни вие – няма да оправите нещата. Във вторник част от Водолеите бързат в инициативи, разчитат на рутина, а още сряда ще покаже: печели умереното движение. И друго – не се мъчете да извличате полза зад тила на сътрудници и сътрудници, въобще не е във ваш жанр. Нито да омайвате ухажори, на които не държите изключително. Соловите изяви оставете за четвъртък-петък, залагайте на откровено усърдие и самообладание.

РИБИ (20.02 – 20.03)

Напрегнато 7-дневие, стремите се към настоятелен и персонални промени още от събота. Някои Риби го вършат внезапно, а е подходящо да приказват с близки, да търсят помощ, пък след това да слагат условия. В понеделник се натъквате на спънки в изяви, обмислете по какъв начин ще вържете бюджета си от вторник. Сряда е за изясняване на редица служебни обстановки, може да желаете протекция от съответните органи за справедливите си претенции, само че си подсигурете и гърба, имате си завистници. До Архангеловден напъните ви дават хубави резултати, а притеглят и съдружници.

Инфо: ОФНЮЗ


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР