ОВЕН (21.03 – 19.04)Вашето 7-дневие ще е под знака на

ОВЕН (21.03 – 19.04)Вашето 7-дневие ще е под знака на ...

Хороскоп за 30 март – 5 април от Антония Мечкова.

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Вашето 7-дневие ще е под знака на едно изискване – да следвате идеите на по-влиятелни колеги и познати в службата, на обичаните за по-лични неща. Краят на март и началото на април подсказват на доста Овни да се опират повече на помощ от околните. Не е задължително обаче тези услуги да станат голямо или трайно партньорство, но поне за периода ви дават пауза за отдих и ви носят успешни изяви и доходи. Във вторник пречките са сериозни и до четвъртък бъдете търпеливи. И любовни връзки ще минат през проверка на приятелство.
ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Трудно начало на април, ала от вас зависи напрежението в работата да не се прехвърля върху близките или обратно. Още през уикенда Телците определят като главен финансовия проблем, с връщане към стари планове за изява едва ли ще го решат. От друга страна, знаете точно от какво имате нужда, затова не ламтете за нищо, подражавайки или завиждайки на околните. От вторник сте съсредоточени в делата, възникват пречки, трябва да изяснявате обстановка. Дори да поемете част от отговорностите на другите, ще се справите и за добро.
БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Предстои напрегнато 7-дневие, не винете друг за затрудненията си до сряда, а анализирайте какво и защо не става според плана ви. Група Близнаци могат да разчитат на известни услуги от околни, без да бързат с трайно сближаване. По разни канали получавате важна информация, някои проекти отложете за по-подходящо време и съюзи. В четвъртък чувствате прилив на голяма енергия и не настоявайте екипът да следва мнението ви. Избягвайте любовни изкушения. Петък е за път и срещи. Личните проблеми ще почакат, проявете сдържаност...
РАК (21.06 – 21.07)
Чудесен период за вас, макар че трудностите в делови и личен план са доста, а и ще се налага да поемате по-голям дял от отговорностите в екипи. Но Раците няма да се притеснят от това, съвсем сигурни са, че рано или късно ще открият подходящите партньори за бизнес, пък и в любовта. Така е, хората виждат сериозното отношение към общите задачи, в началото на април не бързате с изяви, но сте и по-критични към другите. От сряда пък по-сговорчиво следвате чужди идеи, за вашите не е време, ала ги готвите и сполуката ви не е изненада.
ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Пречки се очертават и за вас, запасете се с търпение и благоразумие. Като си прецените, търсете подкрепа от роднини и приятели. Лъвовете са известни със смелост, но не е време да показват инат, само ако дългът им повелява могат да атакуват трудностите челно. В другите случаи е достатъчно да се съсредоточат в личните си задачи, във вторник – да си направят нова стратегия за действие и да помагат на колеги и близки, и те са затруднени в своите изяви. Поведението ви ще бъде положително оценено през следващите дни, но успехите се бавят...
ДЕВА (23.08 – 22.09)
Пречки и финансови грижи съпътстват и вас през периода, така че намалете хъса и амбициите за изява. В началото на април Девите ще се отдръпнат от колеги и познати, не споделят принципите на тези хора и не искат да се месят в плановете им. Наистина трябва да се ориентирате към други партньори, в службата и за приятелство околни ще ви търсят и приемат с най-ведро чувство, сигурни са в трудолюбието, предаността и коректността ви. Някои помагат на близки при трудности. Това ви радва, както и личните ви делови постижения.
ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Първите 5 дни на април са белязани от ограничения, така че в края на март се помъчете да уредите с типичния ви такт делови и лични проблеми. Везните се радват на постигнатото, но в понеделник и вторник няма да могат да изясняват някои проекти, от сряда трудностите ще се трупат. Проучвайте по-внимателно фактите и се съобразявайте с особеностите на околните, така ще реагирате на чуждите грешки подобаващо и бързо ще овладявате ситуацията. Е, с техника не е същото, а ако неразбирателството е в любовта, вижте и своите пропуски.
СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
За вас също 7-дневието е трудно, но вие сте пълни с енергия да осъществите замислите си. Въпросът е Скорпионите да си осигурят и нужната информация, мнозина трябва да се преборят с интриги и корупция. В понеделник разчитате на услуги, във вторник с гъвкавост си спестявате спорове с близки в екипа и у дома. В сряда ще покажете кураж и амбиции за кариера, ще поставяте на място онези, които се мъчат да ви спъват. Бъдете грижовни към уреди, с които си служите, малка грешка носи големи ядове. Отстоявате любовта си търпеливо.
СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
През уикенда си дайте отдих, тегне ви умора, нерядко отегчение от някакви дела и отношения. На прага на април Стрелците навлизат в по-рисков период, до четвъртък внимателно да проучват условията за начинания, да действат предпазливо при осъществяване на идеи и поръчки. Някои не са определили точно насоката на изявата си, вторник и сряда са време да набавите сведения, да организирате екип, ако няма да действате сами. За едни планове още не е назрял момент, за други преодолейте съмненията. Дали не жадувате авантюри?
КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Доволни или не от деловия си напредък, редно е да уреждате стриктно всички служебни и лични проблеми, а и да отдъхнат малко. Някои нямат условия за начинания и ще проявят търпение. В понеделник и вторник Козирозите ще анализират ситуацията, може да направят крачка назад, а в сряда да потърсят и влиятелни покровители. Съветите им ще бъдат доста уместни, а и няма да се налага да прокарвате идеите си срещу волята на колеги, клиенти и пр. До петък старанието ви дава първи успехи, показвате ниво на професионалисти.
ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Хубаво е, ако изразходвате по-разумно енергията си, прекомерно натоварване ще даде знак още във вторник. Група Водолеи разчитат на сътрудничество с околните дори ако понякога те не разбират и не приемат идеите им за работа веднага. В понеделник покажете, че целите общ, а не само личен успех, в четвъртък по-лесно ще прокарате нови планове за изява и печалби. В петък май ще отделите повече време за себе си, някои са влюбени и хармонията с половинката направо ги омайва. Други да пазят строго връзката си от намеса.
РИБИ (20.02 – 20.03)
В чудесно настроение за купони сте, вероятно има и поводи. Рибите имат и доста работа, от понеделник да не отлагат задачи, шансът за печалби е добър. В сряда обаче сте уморени, не се впускайте в развлечения заради компания, приятели. Оставяте се те да ви водят в четвъртък, но така може да допуснете и грешки както в дела, така и в личния си избор. Поне не пренебрегвайте съвети и изисквания на шефовете, а в любовта е важно да изградите по-здрава връзка. Намерите ли истинската си половинка, житейски трудности не ще ви уплашат.

Източник: offnews.bg