ОВЕН (21.03 – 19.04)Трудно 7-дневие, може да ви се стори,

...
ОВЕН (21.03 – 19.04)Трудно 7-дневие, може да ви се стори,
Коментари Харесай

Хороскоп за 2 - 8 юли от Антония Мечкова -

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Трудно 7-дневие, може да ви се стори, че се въртите в кръг. При Овните са се натрупали настоятелен и персонални проблеми, от уикенда да ги проучват, да помислят за промени. Не смятайте, че грижите ви са по-големи, в сравнение с близките. В понеделник-вторник се безпокоите за финанси, май е време да актуализирате проекта си за деяние с някои остарели ангажименти? До сряда имате условия, само че не се претоварвайте, би трябвало да внимавате и за тонуса. Четвъртък е за равносметка и отдих, чувствате прилив на сили. Действате ли в екип, и други ще окуражите.
ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Напрегнат интервал, пречките в деловата сфера се обрисуват още от уикенда. В понеделник Телците да уреждат прецизно финанси и административни неща, ще става постепенно, само че ще им пести кахъри. Вторник е за реорганизации, дилемите са бол, а в действителност желаете стилът ви на работа да бъде по-продуктивен. Четвъртък е изтощителен, нека другари и рода ви оказват помощ, услугите им може да се бавят, само че са значими за хода на делата ви. В петък действате по уговорките си най-съвестно, само че въпреки всичко помислете и по какъв начин да измененията държанието към околните.
БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Доста въпроси не ви са ясни през 7-дневието. През уикенда въпреки всичко гледайте да помагате на другите, та да върви общата работа вкъщи, в екипа. Понеделник припомня на Близнаците за остарели обещания и ангажименти, вторник и сряда са за твърдоглав труд. Ако не бъде оценен на мига, не намалявайте старанието – премия ще има, усвоявате нови неща, печелите благосклонности. В идващите дни уредете деликатно финансови и административни тематики, изкушават ви всякакви шансове за изява, има положителни, само че не всички са... Сега не е време и за любовни случки.
РАК (21.06 – 21.07)
Натрупали са се куп настоятелен и персонални проблеми, чак до четвъртък би трябвало да извършите старания да избегнете разправии с близките и в същото време да обърнете нещата към по-добро. Помислете по какъв начин през уикенда, а и се вслушвайте в препоръки на близки. В понеделник и вторник работата на Раците е доста, както и пречките, само че няма да се откажат от задачата. В сряда помагайте и на другите в екипа, обаче по-дискретно, до петък си печелите благосклонности, съидейници. Е, би трябвало да откъснете и време за отдих, за по-амбициозните изяви ще почакате.
ЛЪВ (22.07 – 22.08)
До понеделник ще се дистанцирате от нормалния си кръг, едни са жертва на колегиални интриги, втори би трябвало да обмислят свои по-лични неща. Наистина Лъвовете до вторник-сряда няма за какво да влизат в спор, дано да търсят път за осезателни промени в стила на работа, в метода си на живот. Мнозина намират по-добро приложение на силите си, други печелят даже от асимилиране на още професионални умения, нова месторабота, позиция. Радва ви и опцията да помогнете на околни, а околните не се съмняват в сърдечната ви благотворителност.
ДЕВА (23.08 – 22.09)
Време да си дадете пауза за отдих, само че надали ще прекарате най-спокойно 7-дневие. Девите се тормозят от неразбирателства с близки през уикенда, до понеделник някак ще ги балансират. Тогава и резултатите от напъните ви са ОК, във вторник обаче се дистанцирате от група хора, усещате интригите. В сряда не споделяйте свои хрумвания, шансът може да пристигна и от остарели ангажименти, и от съсредоточена работа върху предоставени задания. Стъпка по стъпка постигате стремежи триумф, насладата ще е двойна, в случай че половинката поддържа напъните ви.
ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Динамичен интервал, до четвъртък се обрисуват доста срещи и съществени тематики. Е, вие отново намирате време за всичко. През уикенда Везните се връщат към остарели хрумвания и ангажименти, от понеделник ги чака тежка работа. И по-рутинна да е, до вторник шефовете правят оценка напъните ви, вписват изявите ви в собствен проект. В сряда избягвайте всеки спор и опълчване, печелете нови съидейници, благосклонности. В петък изпипвате куп дреболии, единствено нека по този начин не се отклоните от основната цел. Пък и би трябвало да дадете независимост за начинания на помощниците...
СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
В събота и неделя забавяте движение в действия и за персонални неща. Скорпионите не търсят съвет, а от хора, които са ги разочаровали, се държат надалеч. Правилно, от понеделник се обрисуват много, нека и по-плодотворни диалози, би трябвало да се разчистят изостанали каузи, да се реорганизират екипи. Стъпка по стъпка ще изпълнявате плана си, от сряда сте по-самовзискателни в работа, по-гъвкаво представяте концепциите пред сътрудници, сътрудници, клиенти. Товарите се с куп настоятелен отговорности, в този момент и рутинни старания са по-уместни от безкрайните пояснения.
СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Труден интервал, запасете се с самообладание, с цел да постигнете мечтаното и в деловата, и в персоналната сфера. През уикенда Стрелците се взират във всеки подробност, би трябвало да търсят обиколни пътища за превъзмогване на пречките пред своите хрумвания. В понеделник по-тактичните от знака ще привлекат съидейници и помощ, от вторник до четвъртък могат да напредват, въпреки с по-малки стъпки. Някои разчитат още по-точно обстановката, ще отсрочат най-амбициозните проекти за подобаващ миг. На неприятното не отвръщайте, зложелателите се санкционират сами.
КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Седемдневието ви изправя пред доста спънки, тъй че от уикенда действайте по-предпазливо по набелязаните цели. В понеделник за много Козирози има и нежелани изненади, да внимават за проблеми с екипа или с финанси. Вторник ще ви подскаже да пазите другите от тяхната несъобразителност, само че да не давате безсистемно заеми. В сряда и вие търсите услуги, някои може да прераснат в дълготрайно съдействие. Избягвайте разправии в четвъртък дори да не ви оценят уместно, с усърдие и неизменност крайната победа е за вас.
ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Този интервал може да ви води на път, при непознати или ще ви накара да търсите нова информация. Водолеите да се запасят с самообладание към близките, от понеделник да бъдат очебийно отстъпчиви, толерантни към възприятията на другите. Иначе разправии ще ви лишат от сътрудници, другари, любов. Във вторник работата е доста, ще поемате и непознати задания. Сряда ви уморява, само че не търсете у различен виновност за свои проблеми. До петък успокойте темпото, огледайте се за нови помощници, в случай че са по-влиятелни, ще ви дадат късмет за изява, приход.
РИБИ (20.02 – 20.03)
Хубав интервал, въпреки че работата е много, а вие поемате и още задължения към близки, другари. През уикенда Рибите може да имат някакви проблеми, не ги замазват и ще се оправят. В понеделник-вторник следвате непознати хрумвания, искайте повече изясненост за нещата. Сряда дава обещание облаги, само че начинанията ви потеглят мъчително, пречките са бол. Затова грижливо уредете административни и финансови въпроси в четвъртък, а в петък към този момент ще си планирате и още изяви, начинания. Любовта окриля мнозина, не е за чудене, че не знаят отмалялост в този момент...
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР