ОВЕН (21.03 – 19.04)Седемдневието е изпъстрено с празнични поводи, но

...
ОВЕН (21.03 – 19.04)Седемдневието е изпъстрено с празнични поводи, но
Коментари Харесай

Хороскоп за 25 юни – 1 юли от Антония Мечкова -

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Седемдневието е изпъстрено с празнични мотиви, само че вие имате много работа и няма да бавите задания. Това не значи, че Овните ще подценен именяците, другарство с познати, помощ за близки. До сряда трупате положителни резултати от работа, шефовете ще ви гласоподават повече доверие, в понеделник си поставяте цел да усвоите и нови умения, с цел да сте по-ефективни. Вторник е изтощителен, бъдете доста умерени при вдишване на спомагателни настоятелен отговорности. От четвъртък обръщате внимание на проблеми вкъщи, налагате си непоколебим режим.
ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
През уикенда се обрисуват настоятелен спънки, въпреки че проектът ви за работа е ОК. Телците ще търсят поддръжка за концепциите си, от понеделник до петък да бъдат по-отстъпчиви с сътрудници, познати, съседи. Във вторник не изяснявайте деликатни въпроси, На Петровден ще научите неща, които трансформират замисъла ви. Някои са по-критични към обкръжението си в четвъртък, а с доводи и хрисимост могат да привлекат поддръжка за бизнес и публични дела. Близки не одобряват на мига препоръчано от вас, след това разбирането е отлично. Внимавайте с тонуса.
БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Динамичен интервал, носи условия за изяви и облаги, само че изисква да бъдете по-строги към принос и взаимоотношения в екипа си. Предупреждението за някои Близнаци е по-лично, върви им във флирт, само че в случай че нямат съществени планове... През уикенда обновете проекта си за работа, концепциите ви са много забавни, от понеделник би трябвало да привлечете поддръжка за тях, не да ги прокарвате принудително. Във вторник се връщате към остарели ангажименти, в сряда пречките май краткотрайно ви отхвърлят от инициативи. В четвъртък не се лъжете да печелите на непознат тил.
РАК (21.06 – 21.07)
Напрегнат интервал, от уикенда сте доста наясно кои настоятелен и персонални въпроси би трябвало да бъдат изчистени. Вероятно много Раци ще се дистанцират от сътрудници, познати и дори близки в понеделник, едни улавят клюките, други се пазят от интриги и ощетяване. Във вторник избягвайте разногласия, в сряда по-предпазливо действайте по независими планове. Едва ли ще споделяте в кръга си грижи, терзания и огорчения. Не търсете полза за непозната сметка, напъните ви за превъзмогване на компликации ще бъдат оценени и в службата, и от обичани хора.
ЛЪВ (22.07 – 22.08)
До края на юни търсите поддръжка за хрумвания и помощ за реализацията им, по нюх улавяте шансове за изява и облаги още от уикенда. Лъвовете да не бързат, от понеделник ще демонстрират непримиримост и резистентност, да не постановат мнение. През идващите дни проблемите се обясняват, спестете упрека към рода и познати, не са ви отговорни за нищо. На Петровден внимавайте с сътрудници, в случай че влизате в нов съюз. До петък парите са значима тематика, труда съчетайте с спестовност и се щадете. Мнозина не са разбрани от близки, с самообладание ще реализиран стремежи...
ДЕВА (23.08 – 22.09)
Хубав интервал с куп празници. Девите да не прекаляват с купони и удоволствия даже финансите им да разрешават. През уикенда не налагайте мнението си на близки, от понеделник събитията ще ви изненадат. В идващите дни ще се нагърбвате със независими каузи, ще променяте проекти, ще помагате на сътрудници, познати. Дано в сряда се впишете в планове на началник или авторитетни хора, с кавги или отсрочване няма да стабилизирате служебни неща и бюджет. В петък някои вярно избират сговорчивия звук и поемат още задания в екипа.
ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Покани за празници бол, само че вашето 7-дневие е под знака на постоянството в работата. През уикенда Везните да заобикалят разногласията, близки и сътрудници не са на тяхна вълна. От понеделник тръгвате на път или търсите информация за разкриващите ви се шансове, във вторник безшумно и настойчиво уреждате финанси и правни елементи. На Петровден пречките в инициативи са съществени, а триумфът - с вас. Ако в четвъртък ви се стори, че не ви ценят, актуализирайте проекта си, до началото на юли изчиствате изостанали задания. Хармония в любовта и брака...
СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Стремите се към бързи промени в настоятелен и персонален проект, а интервалът изисква нерешителност и самообладание. Ако Скорпионите видят, че нещо не върви, да си оправят пропуските, не да търсят единствено непознати вини. В понеделник пречките в работата са много, бъдете деликатни с разходи. Вторник е кондензиран с контакти, само че пазете концепциите си за себе си, а в сряда доизяснете елементи колкото може по-тактично. Четвъртък носи удача, в реда на нещата е да я поделите с сътрудници и близки, да им помогнете някак. Грижете се и за тонуса си, въпреки че силата ви е огромна.
СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Хубаво 7-дневие, но колкото и подготвени да сте за изява и облаги, не бъдете диктатори в кръга си. Стрелците да бъдат по-бдителни и за тонуса, тичането след дилемите да е с мяра. В понеделник спънки ви вкарват в по-спокойно русло, вторник ви радва с достижения, съответни на старанието ви. Даже да имате финансови грижи в сряда, споделяйте и пари, и наслади с сътрудници и близки, те също имат заслуга за триумфите. В четвъртък градите новите съюзи, желаете водачеството, това е уморителна роля, в петък би трябвало да се възстановите.
КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Сега реализацията на концепциите ви зависи от проекта на шефове, от условия. Май Козирозите ще избират да работят независимо още от събота, а в понеделник ще си дават повече отдих, завършват изостанали, само че по-рутинни каузи. Във вторник обмисляте доходни инициативи, още не им е време, а в сряда избягвайте разногласия с сътрудници, сътрудници, клиенти. В края на юни ще би трябвало да доизясните още ред значими въпроси, там се крие ключът към скорошния триумф и облаги. Не позволявате да ви отклонят от задачата, но не подценявайте риска.
ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Това 7-дневие носи уроци по дисциплинираност и хладнокръвие. До края на юни Водолеите не споделят паники, подозрения и с близки. В понеделник може да се включите в непознат план, във вторник ви изнервят ненадейни проблеми. Едни се напъват да ги решат вкупом, други току се връщат към предишното. Петровден ще внесе малко успокоение в душата ви, само че за почивки е рано... В четвъртък актуализирайте проекти за изява и приходи, в петък действайте сами, имате си познания и умения, а ще усвоявате с лекост и нови. Сдобивате се с още другари.
РИБИ (20.02 – 20.03)
Периодът е бодър, въпреки че пречките пред проектите ви не са малко. Но пък Рибите умеят да притеглят благосклонности, околни с готовност им оказват помощ. От събота не се претоварвайте със отговорности в службата или вкъщи, а в понеделник не бързайте в работата, на път засилете бдителността. Във вторник избягвайте разногласия с близки. Щом нещо не върви, с времето ще го оправите. Сряда идва с ненадейни шансове. На прага на юли дилемите ви ще бъдат повече, само че вие сте си решили силите, пари ви трябват, а и половинката ви поддържа за всичко.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР