ОВЕН (21.03 – 19.04)Напрегнато 7-дневие, не си го усложнявайте с

...
ОВЕН (21.03 – 19.04)Напрегнато 7-дневие, не си го усложнявайте с
Коментари Харесай

Хороскоп за 9 – 15 декември

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Напрегнато 7-дневие, не си го усложнявайте с непотребни упоритости и сдържаност. В петък мнозина ще се ориентират към нови сътрудници, преди този момент дано да си създадат по-внимателен разбор. До вторник не налагайте мнение, не търсете изясняване на заболели въпроси. Идеите ви са положителни, само че би трябвало да ги прокарвате търпеливо, в непринудени диалози, а и да не надценявате качествата си за независими изяви. Някои Овни са подготвени да поемат огромно физическо натоварване поради облаги, леки промени в стила на работа са по-ефективни.
ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Хубав интервал, въпреки че мнозина не споделят персонални безредици и изключително в случай че са любовни. Обвързаните Телци ще се радват на ухажване, схващане и поддръжка вкъщи, свободните сърца могат да намерят човек, заслужаващ и уважението, и възхищението им. За множеството от знака дните са подобаващи за отдих, пътища, купони, празнични мотиви - бол. В понеделник сте по-критични, във вторник обаче не се връщайте към остарели хрумвания и ангажименти. От сряда сте на вълната на нови взаимоотношения, първоначално следвате непознати хрумвания, само че идва ред и на ваши.
БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Чак в сряда ще овладеете настроението си за купони и любовни случки, а до тогава то може да ви донесе и разочарования, и непотребна отмалялост. Близнаците гонят амбициозни настоятелен цели, обаче поради тях да не зарязват инициативи, които им дават професионално самочувствие и опция да оказват помощ на по-уязвими или неопитни хора. Ако ще подхващате новите си планове, потърсете положителни помощници, обединете силите им, окуражавайте ги. Колкото по-умно, задълбочено и прецизно действате, толкоз повече резултати ще ви зарадват.
РАК (21.06 – 21.07)
Това 7-дневие идва с нови настоятелен шансове, само че прогнозата не значи да бъдете припрени. Може би другари ви подтикват да действате настъпателно, може би близки чакат от вас по-голям финансов принос, но предпазливостта в работата е значима за триумфа ви. Дамите от Рак са се устремили към кариера, а дали това няма да се отрази на персоналните им неща? В понеделник поемате куп спомагателни задания, в сряда дразните с упоритостите си, в петък сте сериозни, нетърпеливи. Бъдете по-самовзискателни, любовта ще ви открие, ще ви оцени.
ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Уикендът е под напрежение, не позволявайте разногласията да се изострят и да усложнят така и така напрегнатото ви ежедневие. Лъвовете имат положителни хрумвания за изява и облаги, само че от сряда е напълно несвоевременно да ги постановат на сътрудници и сътрудници. Същото важи и за по-лични неща, в този момент имате забележителен шанс в любовта, само че в случай че деянията волност, вместо да решите проблемите, а те не са малко, може да докарате връзката до раздор. Понеделник ви носи ненадейни шансове в работата, уреждайте всичко тъкмо и дискретно, другояче ще патите от интриги.
ДЕВА (23.08 – 22.09)
Динамично 7-дневие, а вие желаете да изясните и куп заболели въпроси. Девите да не се престарават, от време на време ядовете им идват от неточни сътрудници и познати, различен път те самите се заобикалят с несъответствуващи хора. Вие си знаете по какъв начин ще действате – дали с неотстъпчивост, дали с такт, дали ще сте ни чули, ни видели. От понеделник поемайте повече задания, във вторник преценете сами ли да упорствате или в екип, не ви се разделят облаги. В персонален проект се дистанцирате от епизодични компании, цялото ви внимание и грижа да са за обичаните...
ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Добре е през тези дни да обръщате внимание на пречките в работата, само че и на връзките си с сътрудници, познати, съседи. Доста Везни са били цел на интриги, време е да заздравят връзки, на които държат, и от четвъртък към този момент ще имат условия да го сторят. Искали сте помощ от родственици и другари, въпреки и постепенно, само че ще дойдат поддръжка и почитание, които доста ви радват. Чакали сте дълго благите думи, а от сряда се раздавате оптимално на околните си хора, сътрудници. Не търсете независима изява, близките още разчитгат на вас.
СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Трудно 7-дневие, гоните високи професионални цели. Дали пък Скорпионите си дават точна сметка по какъв начин ги одобряват близките и що за хора са сътрудниците им. Предстои да откриете много неща, заредете се с самообладание, въпреки че ви се желае да съумеете колкото може по-бързо. Иначе през уикенда ще се деянията като дребнави критикари, в понеделник ще ви би трябвало мощен настойник, а в сряда доста зависите от свои близки. Внимавайте с физическо натоварване и финанси. Идеите ви са чудесни, само че ги прокарвайте с такт и на законова основа.
СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Уморителни дни, в сряда е добре да обновите проекта си за работа, да огледате и помощниците си. Стрелците май не разкриват до дъно деловия си план, само че и дребното казано е привлекателно за сътрудници и познати, начинанията дават обещание доходи. Една група да бъдат по-самовзискателни, да упорстват за обогатяване на своите познания и умения. В четвъртък може да се потрудите и за другите, само че нали през уикенда сте се веселили, привлекли сте съдружници. И обвързани да сте, ще ви се да имате независимост за занимания и за разбор на назряващи тематики.
КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
И през идващите дни се обрисуват куп мотиви за почерпки, вие имате работа и не е редно да я забавяте. Козирозите да не не помнят и за момент, че противниците им са мощни, а огромните им упоритости може да отхвърлен положителни сътрудници. В сряда и петък има условия да укрепвате съдействието, преди този момент поемате доста обещания, обаче единствено с приказки нещата не стават... Във вторник и четвъртък сте по-критични, а и другите са се наострили, пазете се от интриги. Уединете се, обмислете любовните проблеми колкото и да ви поучават близки.
ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
През това 7-дневие контролирайте страстите, и позитивни ще ви подвеждат. Околните са подготвени да се заловен за нови хрумвания, само че неподготвените инициативи дали ще дадат висок резултат? Водолеите ще намерят и поддръжка от шефове, и печеливша формула за екипни старания, само че да бъдат поредни, търпеливи. Внимавайте на път, с информация, пари и не се преуморявайте. До сряда май бягате от светската шумотевица и ласкателите, само че въпреки всичко дръжте сметка за публичното мнение. В четвъртък трудът ви дава плод, заздравявате и съюзи.
РИБИ (20.02 – 20.03)
До петък ви предстоят работа, пътища, срещи с нови клиенти или бизнес сътрудници. Рибите да се активизират, защото дилемите се натрупат коя от коя по-сериозни и много време няма да се усещат сигурни в реализирано, доходи. Не се поддавайте на такива настроения, а и не забравяйте, че материалната непоклатимост допуска и прочувствена естетика. За някои идва миг да открият своя човек и да градят дом, въпреки надалеч от родната земя. Споко, намирате и настойници, които бързо ще ви оценят и ще ви дадат шир.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР