ОВАСО, Окла (AP) — Повече от дузина ученици напуснаха клас

...
ОВАСО, Окла (AP) — Повече от дузина ученици напуснаха клас
Коментари Харесай

Ученици напуснаха гимназията в Оклахома, където небинарен ученик беше бит и по-късно почина

ОВАСО, Окла (AP) — Повече от дузина възпитаници напуснаха клас в понеделник в гимназия в Оклахома, където 16-годишен остарял небинарен студент беше обичай в тоалетна по-рано този месец и умря на идващия ден.

Студенти и покровители на ЛГБТК+ държаха табели с надписи „ Вие сте обичани “ и „ Защитете странните деца “, до момента в който се събираха на кръстовището от Owasso High School.

Учениците упорстват за дейности против дискриминирането и издевателството на транссексуални и несъответстващи на пола възпитаници след гибелта на Некс Бенедикт, 16-годишен възпитаник в учебното заведение, който се разпознава като небинарен и употребен те/тем местоимения. Бенедикт, който умря в деня след сборичкване с три девойки в тоалетната на гимназията, е бил обект на тормоз в учебното заведение, сподели фамилията им.

„ Учениците и фамилиите са на открито през днешния ден, като би трябвало да изисквайте главното: да бъдете в сигурност от тормоз и принуждение ", сподели групата за покровителство на ЛГБТК GLAAD в изказване. „ Ужасяващо и срамно е, че Некс Бенедикт е пр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР