ОВЪРЛАНД ПАРК, Кан. — Двойка от Канзас беше обвинена в

...
ОВЪРЛАНД ПАРК, Кан. — Двойка от Канзас беше обвинена в
Коментари Харесай

Двойка от Канзас криеше тялото на мъртвия мъж в продължение на 6 години, докато събираше пенсионните му средства, твърдят прокурорите

ОВЪРЛАНД ПАРК, Кан. — Двойка от Канзас беше упрекната в лъжливо събиране на повече от 215 000 $ пенсионни компенсации от името на мъртъв родственик, до момента в който са крили тялото му в дома си в продължение на шест години.

Властите споделят, че пейсмейкърът на Майк Карол демонстрира, че той е умрял през 2016 година на 81-годишна възраст, само че полицията в Оувърланд Парк не е разкрила тялото му до 2022 година, откакто неговият шурей, Кърк Ритър, се обадил на полицията, с цел да заяви за гибелта му в предградието на Канзас Сити.

Прокурорите споделят, че Лин Ритър и Кърк Ритър, и двамата на 61 години, са траяли складиране и харчене от банковата сметка на Карол, даже до момента в който тялото му е станало „ мумифицирано “ на легло в дома, който има. Лин Ритър е дъщерята на Карол.

Членовете на семейството казаха на Kansas City Star, че Ритър неведнъж ще им дават извинения за какво Карол в никакъв случай не може да одобри телефонно позвъняване или посещаване, до момента в който ги карат да вя...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР