Отвратително е в ЕС да има разнопосочни сигнали - ясно

...
Отвратително е в ЕС да има разнопосочни сигнали - ясно
Коментари Харесай

Андрей Ковачев: Русия извърши хибридна операция срещу добива на шистов газ у нас

Отвратително е в Европейски Съюз да има разнопосочни сигнали - ясно да се съобщи дали се нарушават глобите, като се заплаща за газ в рубли на Русия. Трябва да се понижат бързо доставките на нефт и съветски газ, в случай че желаеме да има резултат от глобите. Това сподели за предаването " Твоят ден " по NOVA NEWS евродепутатът Андрей Ковачев.

Европейски Съюз загуби доста време – „ Набуку “ и „ Набуку запад “ бяха плановете за енергийна самостоятелност, само че бяха проспани. Европейските страни говореха за диверсификация, само че тя не се случи. Германия носи огромна виновност за това.

" Трябва да се кажат количествата, редовността и цената. Алтернативните източници би трябвало да са неруски. Купуването отново от Русия, само че посредством медиатори не носи друг резултат, по този начин отново се финансират. Русия извърши хибридна интервенция против добива на шистов газ у нас. Има доста частни компании на пазара на нефт, с изключение на " Лукойл ", а те са могли да се приготвят за тази обстановка “, сподели още Андрей Ковачев.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР