Отвратителна случка в маршрутка потресе България. Шофьор свали по тъмно

...
Отвратителна случка в маршрутка потресе България. Шофьор свали по тъмно
Коментари Харесай

Жълти стотинки! Какво се случи на шофьора, изгонил момиче от маршрутка

Отвратителна преживелица в маршрутка потресе България. Шофьор смъкна по мрачно от маршрутката си 15-годишво момиче, тъй като девойката желала да си заплати билета с жълти стотинки.

Момичето сподели пред бТВ, че мъжът бил нахален. За случая се разбра от клип в обществените мрежи, който провокира остри реакции. Случката се разиграва в сряда вечерта на спирката в пернишкия квартал „ Тева “, където младото момиче чака маршрутка номер 10, тръгвайки от вкъщи на своя другар.
-->
„ Аз му споделих, че нямам други пари и нямам с какво да му платя, а би трябвало да се прибера. Той ми сподели, че не го интересува, върна ми парите и ме смъкна. Не беше нападателен, беше нахален. В рейса имаше единствено 1 жена и тя не сподели безусловно нищо, все едно нищо не се е случило “, споделя момичето.

То звъннало на своя 16-годишен другар, който дружно с татко си наблюдавали водача до последната му спирка. Там Валентин Бонев от Перник, който е татко на приятеля на сваленото от маршрутка момиче, изискал пояснение, а водачът декларирал, че по този начин му е наредило управлението. Лъхаше на алкохол, очите му светеха, сподели бащата. Той се обадил на 112 и изискал инспекция на лидера.  

„ Няма човечност към този момент, стотинките разделят хората. Явно парите са по-важни, забавно дали той би оставил щерка си по този начин на улицата. Това е нечовешко отношение “, счита Бонев.

От компанията за автобусен превоз " Кракра " отхвърлиха и обявиха за bTV, че водачът е уволнен дисциплинарно поради неприемливото си държание.

А от община Перник обявиха, че ще прекратят контракта с компанията транспортьор.

„ Фрапантна и шокираща бездушност е това, което видяхме. Получавали сме и различен път сигнали за въпросната компания. По наша информация към този момент 5 акта са наложени на компанията за разнообразни нарушавания “, съобщи Стефан Кръстев - зам.-кмет на Перник.

„ Приготвил съм в този момент 3 лв. на жълти стотинки за двамата, да забележим дали този път ще ни смъкват “, споделя Валентино, другар на момичето. Въпреки стотинките двамата се качиха сполучливо на рейса.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР