ОТВОРЕНО ПИСМО ДО ПРЕЗИДЕНТА НА Р. БЪЛГАРИЯ – ГЕН. РУМЕН

...
ОТВОРЕНО ПИСМО ДО ПРЕЗИДЕНТА НА Р. БЪЛГАРИЯ – ГЕН. РУМЕН
Коментари Харесай

Българските деца-космонавти написаха отворено писмо до Президента на България

ОТВОРЕНО ПИСМО ДО ПРЕЗИДЕНТА НА Р. БЪЛГАРИЯ – ГЕН. РУМЕН РАДЕВ

Здравейте!

Пишем Ви от името на всички ощетени деца, които нямат опцията да преследват галактическата си фантазия. Ние сме Татяна Иванова от гр. Добрич и Георги Кацаров от гр. Пловдив. През последните 2 години посветихме живота си и продължаваме да го вършим на нашето бъдеще. През 2018 година Георги бе разгласен за “Детски представител на омбудсмана на град Пловдив ”, а Татяна завоюва премията “Млад създател ” на Община град Добрич за основаване на позитивна настройка измежду младите. Двамата преминахме през доста провокации и сполучливо участвахме в учебно-тренировъчния галактически лагер по модел на NASA – Space Camp Turkey в гр. Измир, Турция, където Татяна беше наградена с орден “Outstanding camper ”, отличена всред над 100 деца от целия свят. Освен това, Татяна Иванова мина и през Space Camp USA в Хънтсвил, Алабама, Съединени американски щати, където беше отличена и с “Academy wings ”, значка, която връчват единствено на най-изявените лагерници.

Ние вършим и невъзможното, с цел да се развиваме в научна посока. За жал, в дребните градове няма школи по физика, астрономия, космонавтика, няма АБСОЛЮТНО никаква опция за развиване. Всички образования, занятия, способи за обогатяване на познания са съсредоточени в огромните градове, а положителните преподаватели се броят на пръсти. Изключително щастливи сме от обстоятелството, че точно Център за креативно образование дава неповторимия късмет за продобиване на стипендия и посещаване на галактическия лагер в Турция. Ще Ви зададем няколко въпроса, на множеството знаем отговора, само че към момента не разбираме за какво други неща имат преимущество, а нещо толкоз значимо даже и не се разисква!!!

· Защо България не е пълновръстен член на Европейската Космическа Агенция?

За да бъдем по-убедителни ще Ви изтъкнем няколко аргументи, които ни карат да желаеме това участие:

· Европейската галактическа организация има 22 пълноправни страни членки, само че защото България не е такава, ние не можем да имаме трети български космонавт и нашето галактическо пътешестване е затихнало от 1988 година!

· НЯМАМЕ правото да аплайваме за стипендия за европейския галактически лагер в Норвегия.

· Ако България има космонавт, той ще работи за непозната галактическа организация, посредством непознато поданство и явно няма да има поддръжката на страната си.

· Защо НИКОЙ не знае за българската диря? Защо в учебниците ни са написани цялостни глупости и непотребна информация за предишното на другите нации, само че не и за нашия?

· Направете изследване и проверете какъв брой български възпитаници са чували за Асен Йорданов, Виден Табаков, Таня Иванова… Колко възпитаници не знаят, че имаме двама космонавти и сме третата страна в света, която създава галактическа храна?

· След среща с разнообразни народи и присъединяване в интернационалните лагери, забелязахме какъв брой грамотни и осведомени са децата от другите страни. Те знаят за триумфите на страната си, имат възприятие за принадлежност, имат по-съвременен метод на преподаване и най-много стимулирани са да надминат всичко, което е сторено досега в страната им. Как се чака да напреднем откакто даже не знаем, че сме имали присъединяване в галактическа стратегия? Как се чака да продължим образованието си в родината си откакто няма развиване? А най-тъжната част е, че можем и имаме опцията, само че водачите, определени от нашите родители, слагат други свои потребности на напред във времето!!!

· Направете една статистика какъв брой от завоюваните медали от олимпиади са от деца от огромните регионални центрове. Това не е инцидентно. Именно там има школи и кръжоци, а учители като Теодосий Теодосиев и Георги Бяндов дават всичко, което имат, с цел да може оптимален брой деца да бъдат подготвени въпреки и от разнообразни градове. Още образци за толкоз отдадени преподаватели са Ева Божурова и Никола Каравасилев.

Българското обучение има потребност от радикални промени. Учениците, родени през 2002 година, са последният випуск по остарялата стратегия и са меко казано осъдени! Те нямат безусловно никакъв избор и вид за проучване на предмет като профил, който да е с в действителност добра и богата стратегия.

Надяваме се да вземете написаното под внимание и да се замислите, тъй като ние се събудихме. С вашата или без вашата помощ ние ще успеем, не ни е боязън и имаме всичките сили, само че Вие ще изгубите най-ценното си – идващото потомство! БЪЛГАРИЯ ЩЕ ИМА НЕ ТРЕТИ, А ЧЕТВЪРТИ И ДОРИ ПЕТИ КОСМОНАВТ! ДАЙТЕ НИ САМО ОЩЕ 10 ГОДИНИ!!!

Целта на това писмо е да Ви накара да се замислите!

Ние, децата на България, копнеем до края на 2021 година страната ни да е станала пълновръстен член на Европейската Космическа Агенция, а до 2025 година към този момент да имаме трети изхвърчал космонавт. Може да звучи невероятно, че и смешно дори, само че ние сме подготвени да се борим за НАШЕТО МЯСТО В КОСМОСА.

НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ДА ИЗГЛЕДАТЕ И ЧУДЕСНИЯ ФИЛМ ЗА НОВИТЕ БЪЛГАРСКИ КОСМОНАВТИ В Youtube

 

Източник: cosmos.1.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР