Отворени шахти застрашават пешеходци и велосипедисти в столичния Западен парк.

...
Отворени шахти застрашават пешеходци и велосипедисти в столичния Западен парк.
Коментари Харесай

Отворени шахти застрашават пешеходци и велосипедисти в столичния Западен парк

Отворени шахти заплашват пешеходци и велосипедисти в столичния Западен парк. Те се намират в регион, в който текат ремонтни действия. Строителство там върви от към четири месеца.

Цялата територия на парка е един огромен строителен обект, изясни ръководителят на плана Стоян Йорданов, представен от Българска национална телевизия. Поради обстоятелството, че продължителността на ремонта е една година, е взето решение да не се затварят целия парк, с цел да може жителите да го употребяват.

Решено е да бъдат заградени секторите, в които се правят строителните работи и местата, от които техниката излиза и влиза от обекта. По отношение на шахтите, той изясни, че сега се построява нова канализация и има доста шахти, които краткотрайно са затворени с бетонни павета и дървени плоскости. Поръчани са и се чака доставка на краткотрайни капаци.

Малко е рисковано, само че не можем да оградим целия парк. Надявам се в най-скоро време да се сложат новите капаци, които да обезопасят тези шахти, съобщи още Стоян Йорданов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР