Отвлечен мъж вижда Роби Уилямс в извънземния кораб …През 1999

...
Отвлечен мъж вижда Роби Уилямс в извънземния кораб …През 1999
Коментари Харесай

Отвлечен мъж вижда Роби Уилямс в извънземния кораб

Отвлечен мъж вижда Роби Уилямс в извънземния транспортен съд …През 1999 година, английски моторист е похитен от извънземни. Претърпява поредност от медицински опити и е изпратен в извънземна база (HiddenTruth.site).Там, измежду други хора, отвлеченият вижда артиста Роби Уилямс.

 44226857 303 600x336 - Отвлечен мъж вижда Роби Уилямс в извънземния транспортен съд
Името на този британец е Ръс Келет и той твърди, че когато извънземните са го отвлекли и са го качили на техния транспортен съд, той е видял там известния английски поп артист Роби Уилямс.Келет твърди, че историята му не е измислена, и че всичко това не е фикция под въздействието на алкохол или опиати.

 Ръс Келет през 90-те години на предишния век
Ръс Келет през 90-те години на предишния векВ неотдавнашно изявление за Yorkshire Live, Келет споделя своя опит с отвличането през 1999 година Опит, който най-сетне взема решение да показа с обществеността в идната си книга „ През окото на извънземен “.
Келет твърди, че всичко се е случило, до момента в който е карал мотоциклета си по път покрай Бингли, Западен Йоркшир (West Yorkshire). Около 22:00 ч., той минава около остаряла каменна структура, приписвана на друидите, след което влиза в пътен тунел и … внезапно се озовава в галактически транспортен съд.Той не помни детайлности по какъв начин е бил похитен, само че вижда, че седи на стол. Извънземните стартират да правят опити с него, като му поставят сонда в гърлото и му вършат инжекция във врата.Около себе си той вижда същества, сходни на хората, само че „ плешиви и доста високи “. Има и дребни същества, които наподобяват еднообразно.Ръс се пробва да задава въпроси, само че устата му била запушен. Тогава нещата стават още по-странни. Той е изместен в друга стая, където на главата му поставят шлем, а в ръцете му е обещано оръжие. Келет е на ръба на суматохата, само че не можел да не се подчини на заповедите.Четете още: Отвличането на Карлос Меркадо и извънземната база в Пуерто РикоТогава той и още няколко отвлечени хора са настанени в самобитна „ военна база “, ситуирана на борда на извънземния транспортен съд. Казват им, че би трябвало да отидат на военна задача.Изведтъж, до себе си Келет ясно вижда артиста Роби Уилямс. Той носил същия шлем като Келет и се считал за пълководец на техния отряд.

 88370700 600x467 - Отвлечен мъж вижда Роби Уилямс в извънземния транспортен съд
Келет се пробва да приказва с него и му споделя, че го е виждал преди, и че наподобява на Роби Уилямс. Но, непознатият незабавно му извиква да се върне в редиците.Дори в този момент, след доста години, Келет се опасява от тези извънземни. Казва, че е рисково да се свързваш с тези същества, и че отвличането е действително, а не смешка.Какво се случва по-нататък в тази „ военна задача “ Келет не помни, само че се осъзнава, когато е освободен. Не помни доста, само че когато се пробва да опише тази история на други хора, незабавно го назовават „ измамник “.Дори на конференции за НЛО малко на брой му повярвали. Години по-късно, Келет към момента реализира единствено отчасти самопризнание, като взе участие в стратегии за НЛО и паранормалното.Какво мисли Роби Уилямс за всичко това е незнайно, тъй като когато кореспонденти го питат за случая, той споделя единствено:„ Без коментар … “Обаче, при започване на 2000-те години, артистът прави обществено изказване, в което споделя, че е посещаван от извънземни, до момента в който работи в звукозаписното студио в Аризона.Повече за случая ще разберем от книгата на Ръс Келет, която ще излезе през 2021 година.
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР