Отварят за движение пътя Мездра – Ботевград в 17 ч.

...
Отварят за движение пътя Мездра – Ботевград в 17 ч.
Коментари Харесай

Отварят пътя Мездра – Ботевград, но само за два месеца

Отварят за придвижване пътя Мездра – Ботевград в 17 ч. през днешния ден. Трасето обаче потегля краткотрайно - единствено за два месеца, защото предстоят още ремонтни действия.

„ Продължаваме с краткотрайната организация, строителите довършват всички действия за цялостното довеждане докрай и сигурност на пътя. Трафикът ще бъде двупосочен за всички транспортни средства. Вече няма да се минава по обходните направления, което ще облекчи трафика в региона. Пътуващите ще видят изпълнен целия сектор сред Мездра и Люти дол в двете посоки в две ленти в посока. Ще остане остарялото придвижване в региона на Люти дол в една лента в двете посоки “, сподели инж. Йордан Вълчев от АПИ.

Участъкът на интернационалния път Е-79 сред Мездра и Ботевград ще бъде отворен за придвижване към два месеца и през април още веднъж ще бъде затворен за втория стадий на строителните действия.

През това време ще бъдат ремонтирани най-тежките сектори от пътищата, по които минава отклонения поради разширението трафик. При идващото затваряне се чака да бъде приключен мостът при врачанското село Горна Кремена, от където ще се насочи тежкотоварният трафик към Видин, с цел да не се прави огромният обход през Плевен.

Ремонтните действия ще продължат до края на годината.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР