Оттук нататък вскичко е в ръцете на колегите от ПП-ДБ.

...
Оттук нататък вскичко е в ръцете на колегите от ПП-ДБ.
Коментари Харесай

Деница Сачева: Колегите от ПП-ДБ да проявят малко повече смирение

" Оттук нататък вскичко е в ръцете на сътрудниците от ПП-ДБ. Те би трябвало да проявят малко повече примирение и разсъдък ", това сподели Деница Сачева от ГЕРБ в предаването " Денят стартира с Георги Любенов ".

" Кабинетът " Главчев " е кабинет на Димитър Главчев и, популярност Богу, че той се съгласи, тъй като щеше да настъпи конституционна рецесия, в случай че нито един от посочените хора не се беше съгласил да направи кабинет ", сподели още тя.

" Калин Стоянов е повече от 20 години в Министерство на вътрешните работи, той е назначен на висока позиция там точно от Бойко Рашков. Рашков назначава и брачната половинка на Нотариуса там, а по-късно тя е уволнена от Стоянов, макар че той е назначен от Бойко Рашков. Не е ли това човек, който не се поддава на политически напън ", попита Сачева.

Сегашният министър на вътрешните работи Калин Стоянов е част от състава на служебния кабинет на Димитър Главчев. Името на Стоянов в листата със служебни министри даже накара ПП-ДБ да изоставен срещата на президента с партиите в петък.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР