Отцепниците от ИТН трудно ще подкрепят нов кабинет в рамките

...
Отцепниците от ИТН трудно ще подкрепят нов кабинет в рамките
Коментари Харесай

Радостин Василев: Отцепниците от ИТН трудно ще подкрепят нов кабинет

Отцепниците от Има Такъв Народ мъчно ще поддържат нов кабинет в границите на това национално заседание, съобщи неофициалният им водач Радостин Василев, министър на спорта в оставка. " Има отрицателно отношение ", призна той пред bTV.

За нов кабинет са нужни свръх взаимни отстъпки. Най-голям компромис би трябвало да създадем „ Продължаваме промяната “, акцентира Радостин Василев. До края на днешния ден самостоятелните народни представители ще вземат отношение по направените корекции на стратегиите, посочи Василев.

Радостин Василев счита, че в случай че другата седмица няма развиване за сформиране на държавно управление от договарянията, е по-удачно да се отиде на избори.

Той е черноглед във връзка с поддръжка на самостоятелните народни представители, в случай че Има Такъв Народ вземат участие в ново държавно управление.

Сега да подкрепим нещо изкуствено основано да прекара страната през компликации, които могат да бъдат преодолени при едни избори, е доста огромен компромис, акцентира спортният министър в оставка.

Според Радостин Василев Политическа партия би трябвало да отидат на избори, тъй като са с висок тренд и щели да ги завоюват.

Той предложения Виктория Василева да се явят дружно на полиграф по тази причина дали са се срещали с премиера в оставка Кирил Петков. Виктория Василева има качества за политик, за разлика от сценаристите от Има Такъв Народ, означи Радостин Василев.

Радостин Василев ще се включи в идващите възможни предварителни избори с гражданско съдружие, което самостоятелните обмислят да основат. С Политическа партия към този момент се приказва и за поддръжка на идващите избори – с Кирил Петков и Асен Василев, сподели още той.

" Ние сме наясно, че шестимата, които напуснаха Има Такъв Народ, не могат да обезпечат болшинство. Ще гласоподават за хубавите неща, в останалите - срещу ", добави той.

Не изключи гражданското придвижване, което прави, да влезе в общи листи с Политическа партия, само че би трябвало да има общо решение.

Той е черноглед за основаването на ново държавно управление. И прикани Политическа партия да не влиза в споразумение със Слави Трифонов, който ги сложи на колене.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР