Отцепилият се от „Има такъв народ депутат Георги Георгиев е

...
Отцепилият се от „Има такъв народ депутат Георги Георгиев е
Коментари Харесай

Отцепник от ИТН минал през детектор на лъжата

Отцепилият се от „ ИТН " народен представител Георги Георгиев е минал на детектор на лъжата. Това разгласи самият той в изказване с напусналите партията народни представители.

„ Купуването и продаването на гласове е закононарушение. Купуването и пласиране на народни представители е още по-голямо закононарушение. Обявяването, че има купени народни представители обаче е тъкмо такова закононарушение, каквото е пазаруване на народни представители ", сподели Георгиев.

По думите му през последните 8 дни те са обект на непрекъснати офанзиви от „ народни представители, публицисти и други хора, които споделят, че сме

„ Има цялостен отвод от това, че има народни представители, които имат вяра в Конституцията, в законите на страната и разчитат на личната си съвест. Предложих на един ваш сътрудник да ми даде място и час, в което да отидем и да създадем полиграфско проучване – детектор на лъжата. Резултатите ще ви бъдат изпратени”, сподели Георгиев.

Той прочете въпросите и отговорите им, които са били подложени на детектор на лъжата:

" - Ти получи ли пари от някого, с цел да напуснеш Има Такъв Народ?
- Не.
- Кирил Петков предложи ли ти да станеш министър от „ Продължаваме Промяната”?
- Не ".

И добави: „ Това, дами и господа, е истината и оттук насетне призоваваме основния прокурор и Прокуратурата на Република България да изискат съответни доказателства от всички тези, които ни упрекнаха и в случай че такива няма, аз ви подсигурявам, че ще им бъде потърсена наказателна отговорност”.

Запитани дали отделилите се от Има Такъв Народ депутати ще поддържат вота на съмнение, Георгиев отговори: „ Ще гласуваме срещу вота на съмнение. Мотивите са ясни. Ясно е, че тематиката Северна Македония е измислена. Темата с Министерство на регионалното развитие сме я коментирали задоволително пъти, тя единствено се затвърди. В момента България под никаква форма не би трябвало да бъде слагане в такава политическа несигурност”.

Иво Атанасов съобщи, че няма никакъв проблем всеки от тях да застане на детектор на лъжата. „ Накарайте обаче Слави Трифонов и Тошко Йорданов също да застанат на него”, добави той.

„ Вотът през днешния ден няма да мине. Очаквам от групата на Има Такъв Народ да се причислят към нас”, съобщи Светлин Стоянов.

По-късно от просцентъра на " Продължаваме Промяната " изпратиха до медиите и резултата от извършения полиграфски тест.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР