Оттеглянето на моята оставка е мой личен акт. Тя е

...
Оттеглянето на моята оставка е мой личен акт. Тя е
Коментари Харесай

Станимир Михайлов: Оттеглянето на моята оставка е мой личен акт

Оттеглянето на моята оставка е мой персонален акт. Тя е основно поради това, че изискванията, поради които я подадох, не бяха спазени. Това съобщи пред публицисти към този момент някогашният шеф на НЗОК Станимир Михайлов, съобщи кореспондент на  " Фокус "

" Подписът е мой. Просто дадох оставката на момчето, което е внесе в деловодството на Народното събрание ", съобщи Михайлов, който бе упрекнат от ГЕРБ, че не е внесъл документа, с който отдръпнал оставката си. 

Той сподели, че никой не го е попитал какво е свършено в НЗОК и какви са проектите за развиване на Здравната каса. Допълни, че не се усеща жертва. 

Според Васил Пандов от ПП-ДБ имало авансово квалифициран проект шефът Станимир Михайлов да бъде освободен, като преди този момент подуправителя отдръпна своята. 

" Ние поставихме от естрада какво постанова едно Народно заседание, което не може да избере нито шеф, нито подуправител в идващите месеци, това почистване на управлението на НЗОК ", сподели Пандов. 

От ПП-ДБ упрекнаха ГЕРБ-СДС в опит да овладее Здравната каса. Те щели да сезират Конституционния съд за това дали може шеф на регулатор да бъде освободен, откакто е отдръпнал своята оставка.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР