Отстраняването на Никола Минчев от поста председател на НС е

...
Отстраняването на Никола Минчев от поста председател на НС е
Коментари Харесай

Михаил Миков: Правителствата на малцинствата ще бъдат правителства на сделките

Отстраняването на Никола Минчев от поста ръководител на Народно събрание е политическо деяние в навечерието на смяна на политическата обстановка. Очевидно " Продължаваме промяната " ангажира своите симпатизанти и стартира едно горещо политическо лято на софийските площади.

Това сподели за Българска национална телевизия ръководителят на 42-то Народно събрание и някогашен ръководител на Българска социалистическа партия Михаил Миков.

Той напомни, че в най-новата ни история има случаи на премахване на ръководители на Народното събрание. Миков даде за образец свалянето на проф. Герджиков - по думите му един неоспорим честен и професионален престиж.

„ След напускането на " ИТН " от обединението настъпиха разбърквания в ръководещото болшинство. Всичко това беше прогнозируемо и няма причина министър председателят да се изненадва “, сподели още Миков.

Михаил Миков разяснява, че упадъкът на политическата просвета в последните десетина години много се разви: „ На това се дължи и ниската изборна интензивност и бягството на хората от присъединяване в политическия живот. Полезният ход е връщане на политиката в политическото посредством изясняване на идеологиите. “

Според Миков бюджетът няма да реши проблемите, ами е залъгване на необятната аудитория.

„ Причината за инфлацията не са изборите. И с това държавно управление инфлацията галопира и е по-голяма от средноевропейската. Демокрацията планува чести избори. Правителствата на малцинствата обаче ще бъдат държавни управления на покупко-продажбите “, съобщи Миков.

Миков изрази мнение, че конфигурациите в този парламент са изчерпани: „ Ако се образува кабинет, той ще продължи работа най-късно до пролетта. По-добре е да се мине през избори през есента. Въпросът е до каква степен партиите съставляват огромни групи хора “.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР